הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרשי גודל

יפתח

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן חברה יש לכם פה אחלה של פורום ,
חזרתי עכשיו להתאמן אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי וכרגע אני מסיים תוכנית אימונים גלובלית הכוללת גם ארובי , עכשיו אני רוצה להתחיל להתאמן להגדיל מסת שריר אבל יש לי בעיה לגבי התוכנית שאני אעשה מהסיבה שהגוף שלי גנטית במצב שהידים נראות טוב וגדולות ולעומת זאת החזה קטן מה עליי לעשות?
🆘

באילו תוכניות עבדת עד היום, בן כמה אתה, גובה גיל משקל % שומן אם ידוע, תוכנית תזונה.

תתאמן טוב בתכנית מאוזנת וזה יטשטש את החוסר פרופורציות עד כמה שאפשר.
את הגנטיקה בכל מקרה לא תוכל לשנות, ככה שגם אם "תיתן דגש" כמו שילדי ישראלבאדי אוהבים להגיד, זה לא יעזור בכלל.

• פותח/ת השרשור
אני בן 21
מטר 75
שוקל כ73
ואני משהו כמו 12-14 אחוזי שומן

התוכנית שהתאמנתי עד עכשיו הייתה גלובלית (כלומר כל השרירים) הכוללת ביום מנוחה ארובי (חצי שעה ריצה) שזה אומר כל יום בחדר כושר יום ארובי ויום חיזוק השרירים כעת סיימתי חודש עם התוכנית הזאת ואני רוצה לעבור לאימונים שיהיו יותר אפקטיבים ועל הדרך להוריד את ההפרש הגנטי הזה שיש לי בין הידיים לחזה

לגבי התזונה אני כל בוקר שותה את האבקה gainer ולאחר כשעתיים בערך ארוחת צהריים פירה עם חזה עוף או אורז עם בשר אדום וארוחת ערב קוטג עם ירקות ופרוסות לחם ולאחר כל אימון שרירים אני שותה עוד הפעם את האבקה

עכשיו לגבי הידיים אין לי ידיים של הרקולס אבל בוא נגיד שאני לא רוצה יותר מדי להגדיל אותם הם נראות טוב אבל החזה לעומת זאת נראה בפיגור אדיר לידיים

אני בן 21
מטר 75
שוקל כ73
ואני משהו כמו 12-14 אחוזי שומן

התוכנית שהתאמנתי עד עכשיו הייתה גלובלית (כלומר כל השרירים) הכוללת ביום מנוחה ארובי (חצי שעה ריצה) שזה אומר כל יום בחדר כושר יום ארובי ויום חיזוק השרירים כעת סיימתי חודש עם התוכנית הזאת ואני רוצה לעבור לאימונים שיהיו יותר אפקטיבים ועל הדרך להוריד את ההפרש הגנטי הזה שיש לי בין הידיים לחזה

לגבי התזונה אני כל בוקר שותה את האבקה gainer ולאחר כשעתיים בערך ארוחת צהריים פירה עם חזה עוף או אורז עם בשר אדום וארוחת ערב קוטג עם ירקות ופרוסות לחם ולאחר כל אימון שרירים אני שותה עוד הפעם את האבקה

עכשיו לגבי הידיים אין לי ידיים של הרקולס אבל בוא נגיד שאני לא רוצה יותר מדי להגדיל אותם הם נראות טוב אבל החזה לעומת זאת נראה בפיגור אדיר לידיים
אל תדאג גם אני היתי בסרט הזה. הכי חשוב זה לעלות משקל בבנץ'.
שיפרתי אותו המון ככה שאין מה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
לא לעבוד ידיים !?!? בתכלס גם חשבתי על זה כי גם ככה באמוני גב למשל היד הקדמית עובדת ובאימוני חזה היד האחורית עובדת זה לא שהשריר לא יעבוד בכלל

לא לעבוד ידיים !?!? בתכלס גם חשבתי על זה כי גם ככה באמוני גב למשל היד הקדמית עובדת ובאימוני חזה היד האחורית עובדת זה לא שהשריר לא יעבוד בכלל

אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, תוכל לאמן את הידיים בתדירות נמוכה ממש ביחס לקבוצות השרירים הגדולות של פלג הגוף העליון.

שם לב להתפתחות הקבוצות אחת ביחס לשנייה. אמנם על פי דברייך החזה נמצא נמצא בפיגור לעומת הידיים, אבל זאת לא סיבה להזניח את הידיים לחלטין.

• פותח/ת השרשור
אגב אתם חושבים שברגע שאני יעבור לתוכנית פיצול השרירים (AB) ביום מנוחה בין כל אימון להמשיך עם הארובי או לא ?

אגב אתם חושבים שברגע שאני יעבור לתוכנית פיצול השרירים (AB) ביום מנוחה בין כל אימון להמשיך עם הארובי או לא ?

אני חושב שעדיף לך לעבוד בתוכנית שעובדת כמעט רק בתרגילים מורכבים , אתה יכול לעשות FBW או SS או 5א5 וכל מיני תוכניות אימונים כאלה .

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעדיף לך לעבוד בתוכנית שעובדת כמעט רק בתרגילים מורכבים , אתה יכול לעשות FBW או SS או 5א5 וכל מיני תוכניות אימונים כאלה .

אתה יכול להסביר את המושגים האלה ??
ואתמול בדקתי את האחוז שומן שלי ויש לי 7.6% שומן !!!!!!

אני באמת לא רוצה להתחיל פה ויכוח, אבל איך המשפט הזה מסתדר עם השקפת עולמו של חברך hypertrophy?

זה לא, אף פעם לא היינו עם השקפת עולם זהה בנוגע לאימונים. מה שכן, אף פעם לא רבנו או נריב על זה, כי זה נושא די מטופש לריב עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית