הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת סידן ובעיות שברי מאמץ

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום... אומנם אין לי שברי מאמץ, אבל היה לי את זה כמה זמן בעבר. לאחר תקופה שבה רצתי ללא בעיה, התחילו לי לאט לאט שוב כאבים בשוקיים. חשבתי לנסות לטפל בבעיה בצורה הכי רדיקלית שאפשר, ומלבד מנוחה \ חיזוק השרירים( שלא נראה שזה משפיע), חשבתי גם להתחיל לצרוך לתקופה קצרה תוספים של סידן בשביל לזרז או אולי למקסם את תהליך ההחלמה\חיזוק של השוקיים שלי. חשבתי גם על היתרון של הקיץ והשמש כך שהסידן יוכל להיספג בצורה יעילה בגוף כתוצאה מוויטמין D.
אשמח לעצתכם לגבי עד כמה יעיל יכולה להיות צריכת סידן, אם כן מהי הכמות שעלי לצרוך?
מספר דגשים: אני רץ הרבה ואני כרגע בצבא תחת תזונה נוראית. ובבקשה, רק לא... גבינה לבנה רק לא זה!!!

שלום... אומנם אין לי שברי מאמץ, אבל היה לי את זה כמה זמן בעבר. לאחר תקופה שבה רצתי ללא בעיה, התחילו לי לאט לאט שוב כאבים בשוקיים. חשבתי לנסות לטפל בבעיה בצורה הכי רדיקלית שאפשר, ומלבד מנוחה \ חיזוק השרירים( שלא נראה שזה משפיע), חשבתי גם להתחיל לצרוך לתקופה קצרה תוספים של סידן בשביל לזרז או אולי למקסם את תהליך ההחלמה\חיזוק של השוקיים שלי. חשבתי גם על היתרון של הקיץ והשמש כך שהסידן יוכל להיספג בצורה יעילה בגוף כתוצאה מוויטמין D.
אשמח לעצתכם לגבי עד כמה יעיל יכולה להיות צריכת סידן, אם כן מהי הכמות שעלי לצרוך?
מספר דגשים: אני רץ הרבה ואני כרגע בצבא תחת תזונה נוראית. ובבקשה, רק לא... גבינה לבנה רק לא זה!!!

שמע כמות מומלצת הינה 1 גרם, גבול מקסימלי הינו 2.5 גרם, אם אתה בצבא ויש לך אנטי לגבינה לבנה, (שזה חבל כי יש בה המון סידן), הייתי מציע לך פשוט לקנות תוסף סידן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית