הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לצרוך שורף שומן oxyelitepro

• פותח/ת השרשור aaviv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

aaviv

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-18
54
0
יש לי הזדמנות לקנות את ה oxyelite pro במחיר נמוך (במחיר של קפאין) 90 קפסולות
רציתי לדעת מאנשים שמכירים /השתמשו / יודעים

איך צריך להשתמש במוצר ? חייב לעשות אירובי בבוקר על בטן ריקה ? ראיתי שהמוצר מכיל יוהימבין ואני יודע שהשימוש ביוהימבין חייב להיות קפדני בענייני הצום והאירובי בבוקר אז אני מעוניין לדעת עד כמה צריך להקפיד עם האוקסיאליט .. ובגדול יש מישהו שהתנסה ויכול לתת חוות דעת ?

כרגע אני על 11-12% המטרה 8-9% שומן

תודה.

לפניי מספר ימים גם אני פתחתי אשכול בנושא הזה לגבי התלבטות אם לקנות או לא את המוצר אני בדרך כלל לא מאמין בשורפי שומנים לסוגיהם אבל עליו ספציפית שמעתי דברים טובים אשמח אם תוכל לעדכן אותי על ההתקדמות איתו וההשפעות שלו 😃
לגביי אופן השימוש הבנתי שאסור לעבור את ה 3 כדורים ביום מומלץ 2-3 חצי שעה לפניי אירובי על בטן ריקה כמובן

• פותח/ת השרשור
השאלה היא אם אני לא יכול לעשות אירובי בבוקר בכל זאת אקח חצי שעה לפני ארוחת בוקר , והכדור הבא יהיה על בטן ריקה לפני אירובי ? כמה שעות של צום נחשב "בטן ריקה" ואיך אני משלב את האימוני משקולות עם זה .. בדרך כלל אני עושה אימון משקולות ואז אירובי .. ולפני המשקולות אני לוקח פרי וורקאוט שגם הוא מכיל קפאין..

יש לי הזדמנות לקנות את ה oxyelite pro במחיר נמוך (במחיר של קפאין) 90 קפסולות
רציתי לדעת מאנשים שמכירים /השתמשו / יודעים

איך צריך להשתמש במוצר ? חייב לעשות אירובי בבוקר על בטן ריקה ? ראיתי שהמוצר מכיל יוהימבין ואני יודע שהשימוש ביוהימבין חייב להיות קפדני בענייני הצום והאירובי בבוקר אז אני מעוניין לדעת עד כמה צריך להקפיד עם האוקסיאליט .. ובגדול יש מישהו שהתנסה ויכול לתת חוות דעת ?

כרגע אני על 11-12% המטרה 8-9% שומן

תודה.
היוהמבין שם בכמות מצחיקה
לדעתי צריך להתרחק מפורמולות של שורפי שומן
אתה באחוז שומן שאפש רלהשתמש ביומהבין,לך על זה,זה יעזור לך יותר וזה יותר זול

• פותח/ת השרשור
השאלה אם יומהבין יהיה לי אפקטיבי אם אני לא יכול לבצע אירובי בבוקר .. הבנתי גם שהצום עם היומהבין יותר ארוך זה באמת ככה ? סדר היום שלי לא מאפשר לי להתנהל ככה למעט 2-3 ימים בשבוע שאולי אני כן יוכל לעמוד במשטר הזה

השאלה אם יומהבין יהיה לי אפקטיבי אם אני לא יכול לבצע אירובי בבוקר .. הבנתי גם שהצום עם היומהבין יותר ארוך זה באמת ככה ? סדר היום שלי לא מאפשר לי להתנהל ככה למעט 2-3 ימים בשבוע שאולי אני כן יוכל לעמוד במשטר הזה
שמע אם אתה אומר שזה במחיר של קפאין (כ5 דולר?) אין לך מה להפסיד המון אנשים אומרים דברים טובים על זה

הכמות יוהמבין שיש שם ממילא לא תשפיע על כלום אז אין צורך להתנהל בהתאם לדעתי

• פותח/ת השרשור

התכוונתי בהנחה ואשתמש ביהומבין נקי .. ומה באמת יש באוקסי אליט שאמור איך שהו בכלל לתרום למשהו .. ואיך משלבים איתו אימוני משקולות

התכוונתי בהנחה ואשתמש ביהומבין נקי .. ומה באמת יש באוקסי אליט שאמור איך שהו בכלל לתרום למשהו .. ואיך משלבים איתו אימוני משקולות
אין לי מושג מה יש באוקסי אליט אבל זה בטח כמו כל שורף שומן חוקי - קצת מכל דבר ומחיר מופקע.
ותקרא את הוראות שימוש רשום לך שם איך לשלב את זה באימונים

• פותח/ת השרשור

תודה רבה עוד שאלה ואפשר לנעול , איזה יהומבין בדרך כלל משתמשים פה ? כאילו איזה חברה ודגם ? (שם ספציפי של מוצר מומלץ אם אפשר תוודה

תודה רבה עוד שאלה ואפשר לנעול , איזה יהומבין בדרך כלל משתמשים פה ? כאילו איזה חברה ודגם ? (שם ספציפי של מוצר מומלץ אם אפשר תוודה
לי אישית יש של PRIMEFORCE
אבל כל מה שתמצא שהוא HCL (גרסא נקייה) יהיה בסדר אני מניח (כל עוד לא קנית את זה מאיזה בסטה)

ננעל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית