הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי התוספים של אנימל...(universal)

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
איזה מהם באמת עובד ?..אני עכשיו בתקופת חיטוב והולך לי טוב ואני יורד באחוזי שומן בקצב טוב,אני רוצה להגיע ל 12% שומן,יקח לי בערך עוד חודש וחצי אני מאמין,אחרי זה אני רוצה לעלות במסת שריר נקיה כמה שיותר ולשמור על אותו אחוז שומן שהגעתי אליו אחרי שיצאה לי הנשמה..על איזה מוצרים אתם ממליצים מהחברה הזאת ? והאם באמת כל התוספים האלה עובדים או שזה סתם חרטה ?

איזה מהם באמת עובד ?..אני עכשיו בתקופת חיטוב והולך לי טוב ואני יורד באחוזי שומן בקצב טוב,אני רוצה להגיע ל 12% שומן,יקח לי בערך עוד חודש וחצי אני מאמין,אחרי זה אני רוצה לעלות במסת שריר נקיה כמה שיותר ולשמור על אותו אחוז שומן שהגעתי אליו אחרי שיצאה לי הנשמה..על איזה מוצרים אתם ממליצים מהחברה הזאת ? והאם באמת כל התוספים האלה עובדים או שזה סתם חרטה ?
אף אחד מהם. כל המוצרים החוקיים מכילים בתוכם סה"כ תערובת של קפאין ואולי צמחים עם יוהימבין במינון נמוך. שריפת שומן זה עניין של מאזן קלורי וזה הכל.
אם אתה רוצה לעלות במסת השריר באופן יחסית נקי, אז אל תלך על מאזן קלורי חיובי גדול מידי (נניח 300-500 מעל התחזוקה זה יספיק בתור התחלה) ותשלב אירובי (80-100 דקות בשבוע בעצימות בינונית).
תוספים כרגע יהיו מיותרים.

Back
למעלה תחתית