עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אני יודע אם אני יכול או לא יכול?זה משתנה מאדם לאדם
יש אנשים שלא יכולים לפרק מוצרי חלב
אם אתה יכול לבריאות
אתה רגיש ללוקטוז ?איך אני יודע אם אני יכול או לא יכול?
לא שידוע ליאתה רגיש ללוקטוז ?
יש בעיה אם אני צורך את רוב החלבון שלי ממוצרי חלב כמו יוגורטים וגבינות(70-80% מהצריכה)? שמעתי החלבון במוצרי חלב לא מתפרק בגוף או משהו כזה. בזמן האחרון אני ממעיט בבשר ואוכל הרבה יוגורטים, גבינות, גבינה לבנה, קוטג'..
אני יודע אבל לא תמיד יש וזה זמין, תמיד יותר קל לאכול 2 יוגורטים מבשר. בקשר ללקטוז, בגבינות ויוגורטים יש מעט לקטוז..לדעתי עדיף לך לאכול גם בשר כי גם השומן בו חשוב(בעיקר אם אתה במסה) חוץ מזה אם אתה תאכל יותר מדי מוצרי חלב אתה יכול לפתח רגישות ללקטוז וזה לא כיף(חשבו פעם שיש לי את זה והייתי צריך לשתות חלב סויה ודברים מגעילים כאלה:bad:)
חוץ מזה תהנה מבשר זה טעים:hoel
למה השומן בו דווקא חשוב?לדעתי עדיף לך לאכול גם בשר כי גם השומן בו חשוב(בעיקר אם אתה במסה) חוץ מזה אם אתה תאכל יותר מדי מוצרי חלב אתה יכול לפתח רגישות ללקטוז וזה לא כיף(חשבו פעם שיש לי את זה והייתי צריך לשתות חלב סויה ודברים מגעילים כאלה:bad:)
או 100 גרם גבנצ'....כדי להגיע לכמות החלבון שיש ב-100 גרם בשר (עוף/הודו/בקר), שזה אומר 20-30 גר', אתה צריך לאכול יותר מחצי קילו יוגורט!
למה ערכים בזבל? זה יותר טוב מחלב.. 3 גרם שומן לגביע, 10 חלבון ו-10 פחמימה.או 100 גרם גבנצ'....
אני משש נגד יוגורטים
יקר לא טעים וערכים בזבל
זה יקר במחיר של יוגורט וחצי אתה קונה שקית חלב ובשקית חלב יש 34 גרם חלבון , 50 פחמימה ,30 שומן לעומת 4.5 שומן , 15 חלבון , ו15 פחמימה שיצא לך מהיגורטלמה ערכים בזבל? זה יותר טוב מחלב.. 3 גרם שומן לגביע, 10 חלבון ו-10 פחמימה.
על סמך מה אתה אומר את זה? אפשר לדעת?לדעתי עדיף לך לאכול גם בשר כי גם השומן בו חשוב(בעיקר אם אתה במסה) חוץ מזה אם אתה תאכל יותר מדי מוצרי חלב אתה יכול לפתח רגישות ללקטוז וזה לא כיף(חשבו פעם שיש לי את זה והייתי צריך לשתות חלב סויה ודברים מגעילים כאלה:bad:)
לקטוז הוא לא חלבון, הוא סוכר. חוסר באנזים שמפרק את הלקטוז לא ישפיע על ספיגת החלבונים כל עוד אתה לא משלשל מיד את מה שאכלת.אתה רגיש ללוקטוז ?
"כל עוד" בדר''כ מי שרגיש ללוקטוז ישלשללקטוז הוא לא חלבון, הוא סוכר. חוסר באנזים שמפרק את הלקטוז לא ישפיע על ספיגת החלבונים כל עוד אתה לא משלשל מיד את מה שאכלת.
אני יודע אבל לא תמיד יש וזה זמין, תמיד יותר קל לאכול 2 יוגורטים מבשר. בקשר ללקטוז, בגבינות ויוגורטים יש מעט לקטוז..
למה השומן בו דווקא חשוב?
על סמך מה אתה אומר את זה? אפשר לדעת?