הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון
יש בעיה אם אני צורך את רוב החלבון שלי ממוצרי חלב כמו יוגורטים וגבינות(70-80% מהצריכה)? שמעתי החלבון במוצרי חלב לא מתפרק בגוף או משהו כזה. בזמן האחרון אני ממעיט בבשר ואוכל הרבה יוגורטים, גבינות, גבינה לבנה, קוטג'..

יש בעיה אם אני צורך את רוב החלבון שלי ממוצרי חלב כמו יוגורטים וגבינות(70-80% מהצריכה)? שמעתי החלבון במוצרי חלב לא מתפרק בגוף או משהו כזה. בזמן האחרון אני ממעיט בבשר ואוכל הרבה יוגורטים, גבינות, גבינה לבנה, קוטג'..

לדעתי עדיף לך לאכול גם בשר כי גם השומן בו חשוב(בעיקר אם אתה במסה) חוץ מזה אם אתה תאכל יותר מדי מוצרי חלב אתה יכול לפתח רגישות ללקטוז וזה לא כיף(חשבו פעם שיש לי את זה והייתי צריך לשתות חלב סויה ודברים מגעילים כאלה:bad:)
חוץ מזה תהנה מבשר זה טעים:hoel

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף לך לאכול גם בשר כי גם השומן בו חשוב(בעיקר אם אתה במסה) חוץ מזה אם אתה תאכל יותר מדי מוצרי חלב אתה יכול לפתח רגישות ללקטוז וזה לא כיף(חשבו פעם שיש לי את זה והייתי צריך לשתות חלב סויה ודברים מגעילים כאלה:bad:)
אני יודע אבל לא תמיד יש וזה זמין, תמיד יותר קל לאכול 2 יוגורטים מבשר. בקשר ללקטוז, בגבינות ויוגורטים יש מעט לקטוז..

למה השומן בו דווקא חשוב?

כדי להגיע לכמות החלבון שיש ב-100 גרם בשר (עוף/הודו/בקר), שזה אומר 20-30 גר', אתה צריך לאכול יותר מחצי קילו יוגורט!

כדי להגיע לכמות החלבון שיש ב-100 גרם בשר (עוף/הודו/בקר), שזה אומר 20-30 גר', אתה צריך לאכול יותר מחצי קילו יוגורט!
או 100 גרם גבנצ'....
אני משש נגד יוגורטים
יקר לא טעים וערכים בזבל

למה ערכים בזבל? זה יותר טוב מחלב.. 3 גרם שומן לגביע, 10 חלבון ו-10 פחמימה.
זה יקר במחיר של יוגורט וחצי אתה קונה שקית חלב ובשקית חלב יש 34 גרם חלבון , 50 פחמימה ,30 שומן לעומת 4.5 שומן , 15 חלבון , ו15 פחמימה שיצא לך מהיגורט

מה הבעיה ביוגורט דנונה של שטראוס 200 גרם יש 10 חלבון אתה שותה 2 כאלה בלי לשים לב ויש לך 20 גרם חלבון 3 שקל גביע

על סמך מה אתה אומר את זה? אפשר לדעת?

אני יודע אבל לא תמיד יש וזה זמין, תמיד יותר קל לאכול 2 יוגורטים מבשר. בקשר ללקטוז, בגבינות ויוגורטים יש מעט לקטוז..

לא ידעתי..

למה השומן בו דווקא חשוב?

בשומן ובחלב יש שומן רווי ארוך(שומן מהחי) שהוא יותר בריא משומן רווי קצר(מהצומח) בגלל שבשומן מהצומח הגוף צריך להפוך אותו לשומן ארוך. אם התזונה מתבססת על יוגורטים(עם ~3% שומן) צריך להשלים שומנים עם שומן מהחי שהוא פחות טוב.

על סמך מה אתה אומר את זה? אפשר לדעת?

רגישות ללקטוז נגרמת בגלל גן רסציבי(ההפך מדומיננטי) זה אומר שיש אנשים שיש להם רגישות ללקטוז חבויה ולאכול יותר מדי חלב יגרום לגן של הרגישות ללקטוז להיות מופעל. אני קראתי את זה מתישהו אבל אני לא בטוח ב100% בזה אז אל תתפוס אותי במילה
*זה מתייחס לאנשים ששותים המון חלב ביום(GOMAD וכאלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית