הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ADIDAS Power Perfect II

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אהלן היום הבוס של החדר כושר העיף אותי בגלל שהתאמנתי עם אולסטאר, חבר שלי הגן עלי ואמר גם שהוא מתאמן עם נעליים שטוחות והצביע על עוד אנשים שמתאמנים. לא שזה עזר כי כבר המנהל העיר לי 3 פעמים ולא התייחסתי.
בכל מקרה מנהל המכון אמר לי לדבר ביום ראשון עם המזכירה ולשאול אם אני יכול להמשיך להתאמן כי בינתיים המנוי שלי מוקפא.
אני רוצה לקנות נעל שתיראה יותר כמו נעל ספורט, שתהיה עם שרוכים, ושלא ישימו לב אם זה הגבהה או "בולם זעזועים" של נעל ספורט.
הנעל הכי טובה לפי מה שראיתי באשכול היא הPP2 של אדידאס לאנשים בינוניים כמוני.
פתחתי את האשכול כי אין לי מושג איזה מידת נעל אני, לא מצאתי את הPDF שמודדים איתו את הרגל כמו הWei-Rui או VSA.
אני מידת נעל 43 באולסטאר או 9.5(M) לפי הטבלה.
למי שהוא כאן יש גם נעלי אולסטאר וגם נעלי PP2 ויודע פחות או יותר אם יש הבדל במידות<?

תודה

ואז צריך ללבוש גרב עבה? כי לא בא לי גרביים עבות.
אני מתלבט בין 9.5(M) ל10(M)
זה מתאים גם למי שגובהו 1.76?
אני לובש גם דקות וגף עבות עם שניהם אני עובד מצויין , כן זה מתאים ל1.76 מטרס

תודה רבה לך. אפשר לשאול למה השקעת כסף בלהחליף את הנעל ולא קודם להחליף חגורה?

נעל הרבה יותר חשובה מחגורה, אני גם מתחרה בWL שם החגורות יותר דקות. עכשיו אני חוסך כדי לקנות אינזר לסקוואט ולדדליפט

כמו שאומרים הכל לטובה,תעבור על מה שרשום בחוזה שחתמת עליו, כל המכונים בחוזים רושמים "לבוש ספורט מתאים", אבל לא מגדירים מהו

נעל סגורה עם שרוכים שאינה נעל אלגנט/נעל יציאה היא לא נעל שיכולים להוציא בגללה מישהו מהמכון.
אם אין הגדרה ספציפית בחוזה שנעל אולסטאר היא לא נעל ספורט בעל הבית לא יכול לומר לך לא להתאמן עם הנעליים, או לגרום לך לקנות נעליים. בכל החדרי כושר שהייתי בהם לא יוציאו בנאדם/יקפיאו מנוי בגלל נעל אולסטאר.

אני אישית לא אוהב התנהגות של "אח גדול" מצד בנאדם שאני משלם לו כסף:
1. כשנגמר המנוי הייתי אומר שלום ולא להתראות למכון
2. הייתי לוקח את זה כמה צעדים קדימה לבית משפט לתביעות קטנות(אתה מייצג את עצמך, אין שום עלות כרוכה), טוען שכשנרשמת לא אמרו לך שאסור לך להתאמן עם הנעל הנוכחית(ששימשה כנעל ספורט לכדורסל בשנות ה20 לכל דבר, על כן היא נעל ספורט) ולמעשה היית מחוייב לקנות נעל ספורט ולהוציא מכיסך(פה אתה יכול לומר כמה אתה מסכן/לא עובד/ילד ואין לך כסף)

מאמין כל שופט, במידה ותדע לעמוד על הנקודות החשובות, יחייב את הבנאדם לתת לך החזר כספי על הנעליים(שמור קבלות)
מה שלא יהיה גם אם לא תזכה זו ברכת 🖕 לבעלים שחושב שאם הוא הבעלים של המכון מותר לו לעשות מה שבא לו ללקוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמו שאומרים הכל לטובה,תעבור על מה שרשום בחוזה שחתמת עליו, כל המכונים בחוזים רושמים "לבוש ספורט מתאים", אבל לא מגדירים מהו

נעל סגורה עם שרוכים שאינה נעל אלגנט/נעל יציאה היא לא נעל שיכולים להוציא בגללה מישהו מהמכון.
אם אין הגדרה ספציפית בחוזה שנעל אולסטאר היא לא נעל ספורט בעל הבית לא יכול לומר לך לא להתאמן עם הנעליים, או לגרום לך לקנות נעליים. בכל החדרי כושר שהייתי בהם לא יוציאו בנאדם/יקפיאו מנוי בגלל נעל אולסטאר.

אני אישית לא אוהב התנהגות של "אח גדול" מצד בנאדם שאני משלם לו כסף:
1. כשנגמר המנוי הייתי אומר שלום ולא להתראות למכון
2. הייתי לוקח את זה כמה צעדים קדימה לבית משפט לתביעות קטנות(אתה מייצג את עצמך, אין שום עלות כרוכה), טוען שכשנרשמת לא אמרו לך שאסור לך להתאמן עם הנעל הנוכחית(ששימשה כנעל ספורט לכדורסל בשנות ה20 לכל דבר, על כן היא נעל ספורט) ולמעשה היית מחוייב לקנות נעל ספורט ולהוציא מכיסך(פה אתה יכול לומר כמה אתה מסכן/לא עובד/ילד ואין לך כסף)

מאמין כל שופט, במידה ותדע לעמוד על הנקודות החשובות, יחייב את הבנאדם לתת לך החזר כספי על הנעליים(שמור קבלות)
מה שלא יהיה גם אם לא תזכה זו ברכת 🖕 לבעלים שחושב שאם הוא הבעלים של המכון מותר לו לעשות מה שבא לו ללקוח

אני יודע שבעל המקום שינה את התנאים אחרי שחתמתי על החוזה. אני מתאמן שנה במכון כושר ובעל המקום עבר לידי עשרות פעמים, לפני שבועיים הוא החליט שאני חייב להתאמן רק עם נעלי ספורט מה הקטע שלו לעזעזעל.
בסה"כ אני חושב שלא פעלתי נכון, המשכתי לבוא עם האולסטאר עד שהיום הוא כבר ממש סילק אותי החוצה, אבל זה באמת קטע שהוא מחליט להעיר לי רק שנה אחרי שאני מתאמן אצלו.
טוב אם אני לא הסתדר איתו אני תמיד יכול לקבל את הכסף בחזרה כי הוא זה שביטל לי את המנוי.

בינתיים כדאי שאני אעבור ללינארית שאני אוכל להסקוויט בינתיים בנעלי ספורט עד שהPP2 תגיע.

אני יודע שבעל המקום שינה את התנאים אחרי שחתמתי על החוזה. אני מתאמן שנה במכון כושר ובעל המקום עבר לידי עשרות פעמים, לפני שבועיים הוא החליט שאני חייב להתאמן רק עם נעלי ספורט מה הקטע שלו לעזעזעל.
בסה"כ אני חושב שלא פעלתי נכון, המשכתי לבוא עם האולסטאר עד שהיום הוא כבר ממש סילק אותי החוצה, אבל זה באמת קטע שהוא מחליט להעיר לי רק שנה אחרי שאני מתאמן אצלו.
טוב אם אני לא הסתדר איתו אני תמיד יכול לקבל את הכסף בחזרה כי הוא זה שביטל לי את המנוי.

בינתיים כדאי שאני אעבור ללינארית שאני אוכל להסקוויט בינתיים בנעלי ספורט עד שהPP2 תגיע.

אם הוא סילק אותך החוצה בפני שאר המנויים אתה יכול גם לתבוע אותו על עוגמת נפש, אני בהחלט הייתי תובע אותו.
פורום תביעות קטנות בתפוז

מסכים עם incin אני הייתי תובע אותו גם על עגמת נפש
דבר עם קרוב משפחה שסיים צבא שילווה אותך זה פשוט מאוד כל העסק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית