נק' מוניטין:
736
- 831
- 225
אהלן היום הבוס של החדר כושר העיף אותי בגלל שהתאמנתי עם אולסטאר, חבר שלי הגן עלי ואמר גם שהוא מתאמן עם נעליים שטוחות והצביע על עוד אנשים שמתאמנים. לא שזה עזר כי כבר המנהל העיר לי 3 פעמים ולא התייחסתי.
בכל מקרה מנהל המכון אמר לי לדבר ביום ראשון עם המזכירה ולשאול אם אני יכול להמשיך להתאמן כי בינתיים המנוי שלי מוקפא.
אני רוצה לקנות נעל שתיראה יותר כמו נעל ספורט, שתהיה עם שרוכים, ושלא ישימו לב אם זה הגבהה או "בולם זעזועים" של נעל ספורט.
הנעל הכי טובה לפי מה שראיתי באשכול היא הPP2 של אדידאס לאנשים בינוניים כמוני.
פתחתי את האשכול כי אין לי מושג איזה מידת נעל אני, לא מצאתי את הPDF שמודדים איתו את הרגל כמו הWei-Rui או VSA.
אני מידת נעל 43 באולסטאר או 9.5(M) לפי הטבלה.
למי שהוא כאן יש גם נעלי אולסטאר וגם נעלי PP2 ויודע פחות או יותר אם יש הבדל במידות<?
תודה
בכל מקרה מנהל המכון אמר לי לדבר ביום ראשון עם המזכירה ולשאול אם אני יכול להמשיך להתאמן כי בינתיים המנוי שלי מוקפא.
אני רוצה לקנות נעל שתיראה יותר כמו נעל ספורט, שתהיה עם שרוכים, ושלא ישימו לב אם זה הגבהה או "בולם זעזועים" של נעל ספורט.
הנעל הכי טובה לפי מה שראיתי באשכול היא הPP2 של אדידאס לאנשים בינוניים כמוני.
פתחתי את האשכול כי אין לי מושג איזה מידת נעל אני, לא מצאתי את הPDF שמודדים איתו את הרגל כמו הWei-Rui או VSA.
אני מידת נעל 43 באולסטאר או 9.5(M) לפי הטבלה.
למי שהוא כאן יש גם נעלי אולסטאר וגם נעלי PP2 ויודע פחות או יותר אם יש הבדל במידות<?
תודה