הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימה חיטוב

מצב
השרשור נעול

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
RMR:2250
משקל:72.4 (בלי נוזלים)
גובה:170
יש לי קצת בעיה לגבי הRMR :בעקרון הRMR שלי בסביבות ה2350(לפי גלינגו וכאלה) אבל לפי הפרוטוקל זה יוצא 2050 שזה נירא לי מעט .

קיצר עשיתי שבועיים , שבוע אחד על 2400 (חשבתי שזה הנייטרלי שלי) ואז עשיתי עוד שבוע על 2400 קלוריות רק דל פחמימה והאמת שירדתי איזה 5 קילו~

עכשיו אני מתחיל חיטוב והתפריט נירא ככה:

חלבון: G150
פחמימה: 25-30G
וכל השאר שומן.(בעיקר רווי)

סה''כ:2000 קלוריות.
בפעם הראשונה העמסת פחמימות אחרי שבועיים ואחר''כ כל שבוע העמסה חלק "פרועות" וחלק יותר לפי הספר...
מה אתם אומרים ? בעקרון ברגע שאני יפסיק לרדת קילו בשבוע אני יחתוך ב200 קלוריות עד שאני יגיע לגרעון של 500 ושם חצי קילו יהיה טוב.(לא נירא לי שאני ירד עוד מהגרעון הזה, אני סומך על החילוף חומרים שלי 😃).

אשמח אם תביאו את דעתכם.

שמע עצה שלי אל תעשה RMR לפי המחשבוני מטבוליזם האלה.. אני התחלתי את החיטוב על 78 קילו וחישבתי את הRMR שלי לפי המחשבונים האלה כי חשבתי שהRMR שיוצא לי מהמשוואה של BMR כפול 1.2 זה מעט מידי (גם במבה מתוקה אמר לי לא לעשות לפי המחשבונים האלה כי הם לא מדוייקים),בקיצור ביזבזתי כמעט חודש שלם בקושי ראיתי תוצאות כי חשבתי שאני בגרעון של איזה 500 אבל בתאכלס בטח הייתי או בגרעון של 100 או בנייטרלי בגלל המחשבונים האלה. עד שהתחלתי לעשות גרעון מהRMR של המשוואה ואז התחלתי לראות תוצאות כמו שצריך. וגם לי יש מטבוליזם יחסית מהיר.. אגב שאלה למה רוב השומן שלך הוא רווי? ואיך תרד קילו בשבוע אם אתה קילו שומן זה 7700 קלוריות ואתה בגרעון של פחות מ500?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אז למה כתבת במשקל שלך "בלי נוזלים"?
קודם כל כי אני על דל פחמימה אז היה ירידה דרסטית במשקל (שהרוב אם לא הכל נוזלים) . דבר שני בבוקר אתה בלי נוזלים ...

אין כזה דבר להיות בלי נוזלים בכלל 70% מגוף האדם הוא נוזלים....

קודם כל כי אני על דל פחמימה אז היה ירידה דרסטית במשקל (שהרוב אם לא הכל נוזלים) . דבר שני בבוקר אתה בלי נוזלים ...

אין כזה דבר להיות בלי נוזלים בכלל 70% מגוף האדם הוא נוזלים....
בבוקר אתה לא בהכרח בלי נוזלים
ואיך עשית את הפרוטוקול?

התכוונתי אחרי פיפי וכל זה...
למה אתה מתכוון לפרוטוקל?
ממש לא

יש לי קצת בעיה לגבי הRMR :בעקרון הRMR שלי בסביבות ה2350(לפי גלינגו וכאלה) אבל לפי הפרוטוקל זה יוצא 2050 שזה נירא לי מעט .

• פותח/ת השרשור
ממש לא

אהה אופס(חשבתי כמו הפרוטוקולים לשומן העיקש)...עשיתי גם(מהפרוטוקול לפי הנוסחה) וגם.... ועשיתי את האמצע בניהם.
עכשיו אני גם ככה על 2000 קלוריות ככה שאם הנייטרלי שלי הוא 2050 זה עדיין יחשב לפחות כשבוע נייטרלי ככה שזה לא קריטי .
מה לגבי התפריט ?

אהה אופס(חשבתי כמו הפרוטוקולים לשומן העיקש)...עשיתי גם(מהפרוטוקול לפי הנוסחה) וגם.... ועשיתי את האמצע בניהם.
עכשיו אני גם ככה על 2000 קלוריות ככה שאם הנייטרלי שלי הוא 2050 זה עדיין יחשב לפחות כשבוע נייטרלי ככה שזה לא קריטי .
מה לגבי התפריט ?
אני קצת מבולבל,אתה מעוניין בתפריט לחיטוב?
במידה וכן,התפריט לא טוב

גרעון של 50 קלוריות?
אל תתבסס על מחשבון תזונה מגולינגו עשה טובה

• פותח/ת השרשור
גרעון של 50 קלוריות?
אל תתבסס על מחשבון תזונה מגולינגו עשה טובה
בעקרון היה לי ירידה מאוד מהירה עד עכשיו(כתבתי בהתחלה) השבוע אני על 2000 קלוריות ואם אני לא ירד מספיק (פחות מקילו-רק בגלל שזה ההתחלה) אז אני יחתוך ל1800 ואז הגרעון יהיה יחסית טוב להתחלה ...
השאלה שלי האם חוץ מהגרעון יש בערכים בעיות ?

בעקרון היה לי ירידה מאוד מהירה עד עכשיו(כתבתי בהתחלה) השבוע אני על 2000 קלוריות ואם אני לא ירד מספיק (פחות מקילו-רק בגלל שזה ההתחלה) אז אני יחתוך ל1800 ואז הגרעון יהיה יחסית טוב להתחלה ...
השאלה שלי האם חוץ מהגרעון יש בערכים בעיות ?
בערכים הכללים אני לא רואה בעיה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית