הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש וקצת של חיטוב ( עדיין לא סיימנו ).

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
אוקיי אז ככה,

התחלתי 65 עליתי ל 75 נקודה משהו ואני חושב שאפילו יותר ומשקל נכון לעכשיו הוא 69.9 שואף להגיע בינתיים ל 64.

כעיקרון אני על דל פחמימה 20-30 ליום וגרעון קלורי די גבוהה האמת , מעמיס פעם לשבוע בלי בקרה כי קל לי מאוד להיפטר מנוזלים בגלל רוב האירובי שאני עושה גם יום אחרי העמסת הפחמימות , ולא אכפת לי שהדיאטה לא מתאימה לי כי אני עדיין על אחוז שומן גבוהה, אני מאוד אוהב לעשות אותה.

לפני ואחרי ( ימין זה אחרי ) שתי התמונות צולמו במצב מכווץ ובאותו זמן בערך הבדל של כמה שעות :

photoobl.jpg

תמונה מיום העמסת פחמימות גם במצב מכווץ , מאוד מצטער על האפקט המסריח פשוט האינסטגרם לא שומר את המקורית לצערי :

imagekcs.jpg

הייתי מאוד רוצה להוסיף שורפי שומן בשביל לשמור על שריר וזה.. אבל הסיכויים שיסכימו לי לקחת את זה זה כמו הסיכויים שיהיה לנו שלום עם איראן בזמן הקרוב ... אז מה יש.

כל מיני דעות למיניהם ? איך החיטוב מתקדם?

ובבקשה לא להגיד לי אחוז שומן כי זה דופק לי את כל המוטיבציה המספרים האלה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין בכלל בשביל מה אתה שוב עם החיטוב הדפוק הזה?
מה המטרה?

להעיף אחוזי שומן , המסה הייתה על הפנים בגלל ריבאונד של שומן , פעם הבאה נלמד לתת לגוף להסתגל למטבוליזם החדש לפני שנעמיס עליו אוכל.

איך ההתקדמות לדעתך?

נחמדה לדעתי[לפי תמונה לפני ואחרי] אבל לדעתי אתה סתם מבזבז פה זמן
לך על מסה אין עליך מסה כזאת טובה שאתה יכול להרשות לעצמך חיטוב ככה מסיבי

בדל פחמימה אין שום סיבה לרדת מתחת ל50פחמימה ביום. תמשיך עוד קצת ותחזור למסה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
נחמדה לדעתי[לפי תמונה לפני ואחרי] אבל לדעתי אתה סתם מבזבז פה זמן
לך על מסה אין עליך מסה כזאת טובה שאתה יכול להרשות לעצמך חיטוב ככה מסיבי

כן אני מודע לזה , תודה.

בדל פחמימה אין שום סיבה לרדת מתחת ל50פחמימה ביום. תמשיך עוד קצת ותחזור למסה, בהצלחה!

האמת שהפעם אני ממש מלא במוטיבציה ואני נותן פול חיטוב עד שאני ממש מתרוקן , אז אני מאמין שאני לא אתחיל מסה בעתיד הקרוב.

חיטוב יפה מאוד!
תגמור אותו בקרוב ותתחיל מסה.

תודה , תקרא מה שכתבתי למעלה ^ .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית