הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב במאזן קלורי נייטרלי

• פותח/ת השרשור Arnold
  • פורסם בתאריך

Arnold

משתמש פעיל
574
138
נק' מוניטין:
171
574
138
שלום לכולם,

האם מאזן קלורי שלילי הוא הכרחי על מנת לשרוף שומן בעת ביצוע פרוטוקוליי השומן של לייל מקדונלד ?
לדוגמא : אני כרגע סביבות ה 10 % שומן ( בדקתי + רואים את הקוביות למעלה) ונשאר בעיקר שומן עיקש
בLOVE HANDLES התחת ובטן התחתונה, אני מבצע את הפרוטוקולים של לייל מידי בוקר כחצי שעה אחרי
שקמתי ונטלתי את כל הSTACK (ל טירוזין יוהימבין NAC וקפאין), אוכל ארוחה כשעתיים - שעתיים וחצי אחרי
הלקיחה של הSTACK, מקפיד לשתות במהלך המאמץ כדי שיהיה לשומן שהתפרק איך לצאת.
עכשיו המלכוד, אם הפירוק של השומן קורה בעת ביצוע הפרוטוקול ( פירוק ב HIIT+ שריפה באירובי הבינוני) למה הכרחי מאזן שלילי,
הרי אם מאזן נייטרלי ייסע לי לא לעלות חזרה את השומן שרפתי בעת ביצוע הפרוטוקול.
אשמח לשמוע דעות מחברי הפורום..

שלום לכולם,
מאזן נייטרלי ייסע לי לא לעלות חזרה את השומן שרפתי בעת ביצוע הפרוטוקול.
מאזן השומנים/שרירים בגוף לא נקבע באופן ישיר ע"י כמה שומן אתה שורף באימון, עם או בלי כל "שורפי השומנים" (אני לא אגיד כאן מה אני חושב עליהם כדי לא להתפזר). מדובר במעבדה כימית מסובכת שיודעת להפוך חלבונים לפחמימות ומהן גם לשומן אם "מתחשק" לה. בהתאם לכל מיני פרמטרים שלא את כולם מבינים (אבל אלה שכן מבינים כוללים את הדיאטה שלך ואת כמות האימונים האירוביים/אנארוביים, בנוסף לגנטיקה שאיתה אין לך הרבה מה לעשות), הגוף "מחליט" מה היחס המתאים עבורו, וכאשר אתה לא במאזן שלילי יש סיכוי גדול שהגוף שלך יחליט שהוא רוצה לצבור יותר שומנים ממה שאתה היית רוצה. אתה צריך לזכור שהאדם התפתח בתנאים בהם השגת מזון לא היתה קלה, כך שיש לגוף נטיה לצבור מחסני אנרגיה (קרי:שומן) כשזה מתאפשר, בדיוק כמו שהמדינה צוברת דלק במאגרי חרום. מכאן שגם אם באימון באמת שרפת שומן באמצעות כל הפרוטוקולים המופלאים, שום דבר לא ימנע מהגוף שלך לפרק קצת חלבונים כדי ל"תקן" את שיווי המשקל אליו הוא רוצה להגיע. הדרך הכי יעילה להשפיע על שיווי המשקל הזה בכיוון הרתוי היא להיות במאזן שלילי, כי אז הגוף עובר מאגירה לשימוש, בדומה למי שהמשכורת שלו קטנה והוא משתמש בחסכונות שלו למחיה.

אותו דבר נכון לגבי השטויות שמספרים על טווח הדופק הרצוי בפעילות אירובית עבור שריפת פחמימות או שומנים. גם אם הגוף שורף שומנים דוקא בדופק נמוך יחסית, הוא יתקן (או יקלקל נמקודת המבט שלך) את זה אח"כ.

שלום לכולם,

האם מאזן קלורי שלילי הוא הכרחי על מנת לשרוף שומן בעת ביצוע פרוטוקוליי השומן של לייל מקדונלד ?
לדוגמא : אני כרגע סביבות ה 10 % שומן ( בדקתי + רואים את הקוביות למעלה) ונשאר בעיקר שומן עיקש
בLOVE HANDLES התחת ובטן התחתונה, אני מבצע את הפרוטוקולים של לייל מידי בוקר כחצי שעה אחרי
שקמתי ונטלתי את כל הSTACK (ל טירוזין יוהימבין NAC וקפאין), אוכל ארוחה כשעתיים - שעתיים וחצי אחרי
הלקיחה של הSTACK, מקפיד לשתות במהלך המאמץ כדי שיהיה לשומן שהתפרק איך לצאת.
עכשיו המלכוד, אם הפירוק של השומן קורה בעת ביצוע הפרוטוקול ( פירוק ב HIIT+ שריפה באירובי הבינוני) למה הכרחי מאזן שלילי,
הרי אם מאזן נייטרלי ייסע לי לא לעלות חזרה את השומן שרפתי בעת ביצוע הפרוטוקול.
אשמח לשמוע דעות מחברי הפורום..
אתה אמור לאכול 4 שעות אחרי הלקיחה
כל יום אירובי זה מוגזם..ומאזן נייטרלי יסייע לך להשאר על אותו משקל,אין פה אפס.

• פותח/ת השרשור
זמן מחצית החיים של היוהימבין קצר מאוד ולכן אני לא רואה טעם בלחכות 4 שעות, אחרי שכל האירובי נעשה
שעתיים - שעתיים וחצי מספיק לי לגמרי, יש שם גרף שמראה שההשפעה שלו ממשיכה עד כמעט 8 שעות למי שרוצה לגווע מרעב.

.צפה בקובץ המצורף Pharmacokinetics of Yohimbine in Man.pdf

למה כל יום אירובי זה מוגזם ?

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

כל יום אירובי זה לא מוגזם, בעיקר אם אתה לא פעיל ממש במשך היום.
השאלה היא איזה אירובי, באיזו עצימות ולכמה זמן.
כל יום הליכה מהירה/ריצה קלה במאמץ של 55-80% ממקסימום קצב הלב למשך 20-30 דקות לא תזיק.

Back
למעלה תחתית