הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[יעוץ] בנוגע לתוספים

• פותח/ת השרשור אסף
  • פורסם בתאריך

אסף

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
מה קורה אני חדש=)

אני מתאמן בעצימות גבוהה (6-7 פעמים בשבוע לפעמים פעמיים ביום).

מעט חודר כושר והרבה קרוספיט ובקרוב מתחיל גם אומנות לחימה.

אני מתחיל להרגיש שככל שהרמה והמורכבות של האימונים עולה ככה התזונה הרגילה (ואני אוכל הרבה ובריא) לא מצליחה לעמוד בקצב.
מבחינת התאוששות ושיפור.

חשבתי על להתחיל לקחת שני דברים.

Syntha 6 וגם N.O EXPLODE

ברור לי שיש עוד דברים בשוק (אשמח לשמוע המלצות) אבל בחרתי באלו בגלל מישהו שנחשב לאחד האנשים עם הכושר הגבוה בעולם (Rich Froning) ממליץ עליהם (וכן אני יודע שהם גם שייכים לקבוצה שמספקת לו אותם BSN...).

אני לא מחפש ניפוח או איזו גדילה מאסיבית אלא רק שיפור מבחינת ביצועים.

אני צריך משהו שיתן לי עוד אנרגיה, שיפור התאוששות, שיפור בהתחזקות מכל בחינה, ריכוז ובעיקרון כמו שאמרתי כל דבר שישפר אותי באימונים.

תודה לכל מי שיעזור=):s71:
וחג שמח.

קפאין, קריאטין ותנסה גם סי 4.
בנוסף תתסף במולטי ויטמין.
אני מקווה שאתה משלים את הקלוריות שנרשפו.

• פותח/ת השרשור
כרגע אין לי עוד תוכנית תזונה שלמה אבל אני אוכל הרבה ו-90% מהאכול בריא חוץ מנפילות פה ושם אבל לא משהו רציני.

קריאטין יש ב N.O EXPLODE אבל ממה שהבנתי המטרה של קריאטין זה ניפוח לא? ככה שבתור מטרה הקריאטין לא בסדר עדיפויות...

יש תחלופה לקפאין? כי אני לא שותה קפה ולדעתי ה N.O EXPLODE נותן אנרגיה לאימון...

יש תחלופה לקפאין? כי אני לא שותה קפה ולדעתי ה N.O EXPLODE נותן אנרגיה לאימון...
אתה יכול לצרוך קפאין גם בלי לשתות קפה - יש גלולות. זהו התוסף היחיד שנבדק על מיליארדי אנשים.

חחחח אתה באמת מאמין לו כי הוא מפרסם את זה? זה נקרא פירסום אחי, לא הכל אמיתי שם או יותר נכון הרוב לא.
כמו שאמרו מעליי תזונה נכונה ואם בא לך דברים שיעזרו אז מולטי ויטמין, c4, קפאין ואפר גם קראטין שד״א גם עוזר להתאוששות של הגוף.

שני המוצרים לדעתי בזבוז כסף, פשוט השקיעו בהם כ"כ הרבה כסף של פרסום שהם נהיו מיינסטרים:
syntha 6- מוצר לא איכותי שעולה הרבה לכל מנת הגשה(בלי הצדקה), עדיף לקנות חלבון של אופטימום/דימטייז/חברה גדולה אחרת שניתן לסמוך עליה(זול יותר גם)
no explode- אם אתה מתאמן מתחיל כמו שאתה טוען תחסוך כסף ותתחיל להתאמן חזק, אתה לא צריך כרגע שום דבר באימונים לריכוז/עליה בביצועים חוץ מרבאק.

מולטי ויטמין- תמיד טוב וזה לא יקר

שני המוצרים שרשמת זה בזבוז כסף פשוט כך.
חסר לך חלבון בתפריט ? קנה אבקת חלבון של חברה אמינה אך זולה יותר כמו דיימטז/אופטימום/סאן וכדומה .. כל מוצרי הBSN פשוט תומחרו כאילו יש בהם זהב בתוך הקופסאות
נו אקספלוד? חוץ מזה שזה הפרה וורקאוט הכי עלוב שהשתמשתי בו הוא גם יקר מאוד, תתחיל עם כדורי קפאין אם אתה רוצה עוד אנרגיה ומרץ.
מולטי ויטמין ממליץ גם כמו נחש מעליי .
קריאטין אכן יכול לשפר לך את ההתאוששות , כנ"ל מגנזיום שמרפה שרירים ויכול לעזור להתאוששות.

+1 לקפאין וקריאטין
אתה יכול לשקול גם לקחת בטא אלנין באבקה. עוזר מאוד, בעיקר לסיבולת

• פותח/ת השרשור
יש דרכים שונות לקחת קריאטין?
כי אני לא מחפש את הגדילה המאסיבית שראיתי אצל חברים שלי שלקחו, אז אם יש דרך שרק עוזרת לתחזק את השרירים ולהתאושש זה אדיר.

ואני אומר עוד פעם, לא יודע מבחינת פרסום, כי אני מסתכל על תוצאות, ומתוך מחקר וכתבה שעשו על מספר אנשים עם כושר ברמה מטורפת מכל בחינה ועוד אחד מהם לא מקפיד על תזונה ברמה מגוכחת, כולם לוקחים את המוצרים האלו (ברור בגלל שהם משתייכים לקבוצת BSN...) אבל עדיין בסופו של דבר הם כן ברמות משוגעות ואלו החומרים שהם לוקחים...

אז בגדול,
אני אשמח לקבל שמות של חברות ובעיקר של מוצרים איכותיים ואמינים,
החיפוש שלי הוא אחרי התאוששות ואנרגיה ובניית גוף (אבל לא במובנים של ניפוח היסטרי).

תודה לכל התגובות למדתי מהם הרבה. ולפחות מולטי ויטמין אני אתחיל לקחת כבר בימים הקרובים.

יש דרכים שונות לקחת קריאטין?
כי אני לא מחפש את הגדילה המאסיבית שראיתי אצל חברים שלי שלקחו, אז אם יש דרך שרק עוזרת לתחזק את השרירים ולהתאושש זה אדיר.

ואני אומר עוד פעם, לא יודע מבחינת פרסום, כי אני מסתכל על תוצאות, ומתוך מחקר וכתבה שעשו על מספר אנשים עם כושר ברמה מטורפת מכל בחינה ועוד אחד מהם לא מקפיד על תזונה ברמה מגוכחת, כולם לוקחים את המוצרים האלו (ברור בגלל שהם משתייכים לקבוצת BSN...) אבל עדיין בסופו של דבר הם כן ברמות משוגעות ואלו החומרים שהם לוקחים...

אז בגדול,
אני אשמח לקבל שמות של חברות ובעיקר של מוצרים איכותיים ואמינים,
החיפוש שלי הוא אחרי התאוששות ואנרגיה ובניית גוף (אבל לא במובנים של ניפוח היסטרי).

תודה לכל התגובות למדתי מהם הרבה. ולפחות מולטי ויטמין אני אתחיל לקחת כבר בימים הקרובים.

אל תאמין לשטויות של לפני-אחרי (כל מה שהחברה מפרסמת על אדם שלקח ואז מראים את התוצאות)
הנה תמונת לפני אחרי מהסרט גדול יותר, חזק יותר, מהיר יותר
237_14147221706_1497_n.jpg

רוצה לגלות סוד?
התמונה צולמה בהפרש של שעתיים אחד מהשנייה, שטיקים של צלמים ועריכות (לא 100% פוטושופ בדיוק אבל לדוגמא הצללות בבטן באזורים מסוימים ואתה כביכול רואה ריבועים זה לפחות מה שראיתי בסרט).

ואתה לא תגדל מאסיבית מקריאטין...
קריאטין, מגנזיום.
בנוסף מולטי ויטמין, אומגה 3, אבקת חלבון וכו' (חוץ מהאומגה 3 הכל גם משתלם כלכלית לעומת מאוכל)

• פותח/ת השרשור
לא הסתכלתי על הגוף וכמו שאמרתי אני לא מחפש לפתח גוף,

הבן אדם מתחיל את הבוקר עם חצי שעה הנפות בבית, יוצא לריצה, הולך למכון מיוחד ודופק כמעט 4 שעות של אימונים מטורפים, עוצר לנוח ומשחק פוטבול, חוזר מתאמן עוד קצת ואז יוצא לעבודה בתור מאמן כושר ופוטבול.

הוא אוכל כמעט רק חמאת בוטנים וריבה, שותה קפה וממש מנשנש 3 תוספים כל היום, על שניים מהם כתבתי.
אז אם ה-45 דקות קריאת תנ"ך שהוא עושה בבוקר הם לא הסוד שלו, התוספים הם חלק מהתשובה לאיך הוא מתאושש( מתאמן כל יום) ואיך הוא משתפר (זכה שנתיים ברצף בתחרות The Most Fittest Man On Earth [שנה לפני הוא כמעט זכה]) ומחזיק בכמה שיאים.

לכן אני יכול להגיד על פי זה ועוד בדיקות ותוצאות שלו שהחומרים האלו כן עובדים. אולי לא ברמה של מוצרים אחרים אבל לפחות בשביל להגיע לכושר שיא הם מספיקים.

אני רוצה להשתפר בכושר ולהתאושש ולהתחזק ואני מרגיש כבר שהתזונה הרגילה לא מספיקה לי כי אני גם רעב וגם תשוש יותר בגלל מורכבות (מוחית ופיזית) וגם בגלל שהעצימות עולה. אני עומד ביעדים אבל הרגשה כללית קצת של עייפות.

ומפה אתה יכול לחזור לתגובה הקודמת שלי אם תוכל ולתת לי תשובות=)))
תודה

לא הסתכלתי על הגוף וכמו שאמרתי אני לא מחפש לפתח גוף,

הבן אדם מתחיל את הבוקר עם חצי שעה הנפות בבית, יוצא לריצה, הולך למכון מיוחד ודופק כמעט 4 שעות של אימונים מטורפים, עוצר לנוח ומשחק פוטבול, חוזר מתאמן עוד קצת ואז יוצא לעבודה בתור מאמן כושר ופוטבול.

הוא אוכל כמעט רק חמאת בוטנים וריבה, שותה קפה וממש מנשנש 3 תוספים כל היום, על שניים מהם כתבתי.
אז אם ה-45 דקות קריאת תנ"ך שהוא עושה בבוקר הם לא הסוד שלו, התוספים הם חלק מהתשובה לאיך הוא מתאושש( מתאמן כל יום) ואיך הוא משתפר (זכה שנתיים ברצף בתחרות The Most Fittest Man On Earth [שנה לפני הוא כמעט זכה]) ומחזיק בכמה שיאים.

לכן אני יכול להגיד על פי זה ועוד בדיקות ותוצאות שלו שהחומרים האלו כן עובדים. אולי לא ברמה של מוצרים אחרים אבל לפחות בשביל להגיע לכושר שיא הם מספיקים.

אני רוצה להשתפר בכושר ולהתאושש ולהתחזק ואני מרגיש כבר שהתזונה הרגילה לא מספיקה לי כי אני גם רעב וגם תשוש יותר בגלל מורכבות (מוחית ופיזית) וגם בגלל שהעצימות עולה. אני עומד ביעדים אבל הרגשה כללית קצת של עייפות.

ומפה אתה יכול לחזור לתגובה הקודמת שלי אם תוכל ולתת לי תשובות=)))
תודה

שזה חראטה גדולה.

• פותח/ת השרשור

http://www.sport360.com/article/rich-froning-jr-interview-fittest-man-earth

How do you train for a competition when you have no idea what’s going to be on the programme?
I think it’s less about the training style and more about the volume I train. I try and workout five times a week or more and I don’t narrow it down to one workout a day

I train a lot, at least four hours a day

What do you eat to maintain your muscle mass and keep your body fat percentage low?
I don’t have a specific diet, I just like to eat whatever I feel like eating. I make sure I have a lot of protein by eating peanuts, drinking shakes and milk.

ועוד תוכל למצוא בכתבה עצמה.

זה אחד.

ושתיים לא ממש אכפת לי אם אתה מאמין לי או לא, אני מתאמן ככה ורואה שיפור יותר רציני מכל אימון שעשיתי עד עכשיו ככה שתביא לי אלף הוכחות שונות שנוגדות ואני פשוט אמשיך להתקדם, אז במקום להתחיל להתווכח במה אתה מאמין, או שלא תגיב או שתיתן תשובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עצה שלי? אל תתווכח, תסתמך על המידע הגלובלי שקיים באינטרנט. אפשר תמיד גם לנסות בשטח ולראות את התוצאות.
רוב האנשים פה ובעיקר ילדהרוסיתחתיכה, פשוט ידחו כל מה שתגיד שלא רשום בפורטל. בדיוק בגלל זה לרוב האנשים כאן נראה שפיתוח גוף הוא דבר קשה ומורכב בזמן שזה לא ככה בכלל.

עצה שלי? אל תתווכח, תסתמך על המידע הגלובלי שקיים באינטרנט. אפשר תמיד גם לנסות בשטח ולראות את התוצאות.
רוב האנשים פה ובעיקר ילדהרוסיתחתיכה, פשוט ידחו כל מה שתגיד שלא רשום בפורטל. בדיוק בגלל זה לרוב האנשים כאן נראה שפיתוח גוף הוא דבר קשה ומורכב בזמן שזה לא ככה בכלל.

*רוסיה

אה כן? אז סתם אלופי האולימפיה מתאמנים כל אחד מינימום 15 שנה?
זה לא דורש עבודה עקבית, ידע, כסף רב ועוד כל מיני פקטורים?
אם זה לא כלכך קשה, למה שלא תעלה לפורום תמונה שלך ? הרי פיתוח גוף זה עניין נורא קל. לא?
תעשה טוב לכולנו, תשכיל או שתעוף מהפורום.

זה דווקא כן, רק מה שהפורטל אומר ואיך שחינכו את הגולשים פה בפורום היא שגויה.
ויש פה כאלה שיודעים את זה, ופשוט מאוד לא אומרים... כמו שאמרתי, ספורט תחרותי.

תהיה בטוח שמי שהגיע לתוצאות - או שעבד ממש ממש קשה (יותר ממה שצריל, מה שנקרא בשיניים, ועקב אחרי ההוראות שמחלקים פה בפורום, והגיע לתוצאות טובות - אחוז קטן) או שפשוט במקום לקרוע את עצמו פיזית עבר על חומרים באינטרנט ששוברים פה לא מעט מוסכמות והגיע לתוצאות מעולות.

נערך לאחרונה:
זה דווקא כן, רק מה שהפורטל אומר ואיך שחינכו את הגולשים פה בפורום היא שגויה.
ויש פה כאלה שיודעים את זה, ופשוט מאוד לא אומרים... כמו שאמרתי, ספורט תחרותי.

תהיה בטוח שמי שהגיע לתוצאות - או שעבד ממש ממש קשה (יותר ממה שצריל, מה שנקרא בשיניים, ועקב אחרי ההוראות שמחלקים פה בפורום, והגיע לתוצאות טובות - אחוז קטן) או שפשוט במקום לקרוע את עצמו פיזית עבר על חומרים באינטרנט ששוברים פה לא מעט מוסכמות והגיע לתוצאות מעולות.
אז בוא שפוך לנו את סודותיך מאסטר דגול. אני מניח שבעזרת השיטות שלך אני אקבל שישיית בירה בבטן ונחשים לאורך כל הגוף.
שוב, תעלה תמונה לפורום כדי שנראה את תוצאותיך.
🙌

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה אני עושה עכשיו חחח מה להגיב??

אחי פשוט תאכל נכון לפי אימון , אתה לא צריך את כל החרא הזה

Back
למעלה תחתית