הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[יעוץ] בנוגע לתוספים

• פותח/ת השרשור אסף
  • פורסם בתאריך
זאת לדוגמא תשובה,

להגיד לי אלו חרא של מוצרים לא ממש נותן לי עזרה...

ולא הייתה פה אף תשובה שלא הייתה לטעמי אלא רק תשובות שלא היו מבוססות עם פרטים,

טוב אז בדקתי אותם וגם אני לא מומחה בנושא אבל הם נראים אמינים,

מבחינת אנרגיה לאימונים והתאוששות,
עדיף האבקת חלבון או ה Platinum Pre?

ויש באמת הבדל ב WHEY שלהם בין ההידרו לגולד או שזה לא משנה?
מה זה platinum pre? תן לי שם של אבקת חלבון או המוצר ואני אגיד לך מה עדיף.

• פותח/ת השרשור
1) ראיתי שהם מוכרים גם מין תוסף לפני אימון...(אם אתה לא מכיר אז לא משנה) שקוראים לו Platinum Pre

2) יש להם (Optimum) שני סוגים של WHEY שממה שהבנתי זו האבקת חלבון הטובה ביותר, לאחת מהן קוראים Golden Standard שלדעתי זו אבקת חלבון רגילה.

והשנייה Hydro שממה שהבנתי פשוט עושים אותה בתהליך שונה ויש שאומרים שהיא פחותה ויש שאומרים שהיא יותר טובה.

מכיר משהו כזה?

1) ראיתי שהם מוכרים גם מין תוסף לפני אימון...(אם אתה לא מכיר אז לא משנה) שקוראים לו Platinum Pre

2) יש להם (Optimum) שני סוגים של WHEY שממה שהבנתי זו האבקת חלבון הטובה ביותר, לאחת מהן קוראים Golden Standard שלדעתי זו אבקת חלבון רגילה.

והשנייה Hydro שממה שהבנתי פשוט עושים אותה בתהליך שונה ויש שאומרים שהיא פחותה ויש שאומרים שהיא יותר טובה.

מכיר משהו כזה?
1] שמעתי ביקורות לא טובות על המוצר הזה , למשל: שאתה לא מרגיש את ההשפעה שלו בכלל , ושמעתי את זה מאנשים שבכלל לא חיים על קפאין וחבריו .
2] בהחלט אבקה מעולה ממליץ. אבקת מהמובילות בעולם אם לא המובילה שבהם. HYDRO? בזבוז כסף טוטאלי.

• פותח/ת השרשור
תודה,
אני כנראה אקנה את האבקה.

יש לך תחליף לתוסף לפני אימון/לשיפור התאוששות?

או שהחלבון מספיק?

תודה,
אני כנראה אקנה את האבקה.

יש לך תחליף לתוסף לפני אימון/לשיפור התאוששות?

או שהחלבון מספיק?

יש לי תחליף לתוסף שישפר את ההתאוששות - קוראים לו אוכל 😃

(לא נכתב בציניות, אני רציני לגמרי)

• פותח/ת השרשור
ממה שהבנתי עד עכשיו גם אבקון חלבון ניתן להחליף באוכל נכון?

אני מחפש תחליף כי אני אוכל הרבה וסתם זה כבר לא נוח לאכול כמויות כאלו....

ממה שהבנתי עד עכשיו גם אבקון חלבון ניתן להחליף באוכל נכון?

אני מחפש תחליף כי אני אוכל הרבה וסתם זה כבר לא נוח לאכול כמויות כאלו....

כן, אני חושב שכבר שבועיים לא השתמשתי באבקת חלבון כי אני אוכל הרבה בשר וביצים לאחרונה, אבקת חלבון היא דרך נוחה להשלים את הערכים היומיים אם במקרה אתה לא מצליח להגיע לזה עם אוכל.

• פותח/ת השרשור
אז לאכול לפני אימון אני אוכל הרבה ( 3 שעות לפני, שעה לפני, וחצי שעה לפני, כמובן השתיים האחרונות הן משהו הרבה יותר קטן מהארוחה).

ועם ההתעצמות של האימונים אני מרגיש שהאוכל כבר לא מספיק...

לאכול יותר ממה שאני אוכל זה סתם יכביד עליי באימון...זה אחד.
ושתיים, בדוק יש איזה חומר שמשפר התאוששות, לא? ראיתי הרבה פרסומות למן משקאות/תוספי Recovery כאלו ואני מנחש שרובם הגדול לא באת נותן משהו אבל אולי יש איפושהו כן משהו שנותן תוצאות??

תודה.

אז לאכול לפני אימון אני אוכל הרבה ( 3 שעות לפני, שעה לפני, וחצי שעה לפני, כמובן השתיים האחרונות הן משהו הרבה יותר קטן מהארוחה).

ועם ההתעצמות של האימונים אני מרגיש שהאוכל כבר לא מספיק...

לאכול יותר ממה שאני אוכל זה סתם יכביד עליי באימון...זה אחד.
ושתיים, בדוק יש איזה חומר שמשפר התאוששות, לא? ראיתי הרבה פרסומות למן משקאות/תוספי Recovery כאלו ואני מנחש שרובם הגדול לא באת נותן משהו אבל אולי יש איפושהו כן משהו שנותן תוצאות??

תודה.
אם אין לך מצב רוח או כוח לפני אימון, ממליץ על cellucor c4 השתמשתי בו לפני כמה ימים והוא פגז.

קראתי עליו,
באמת הרגשת השפעה למשך יומיים??
איפה קראת שהוא משפיע ליומיים?
בכל מקרה ההשפעה הראשונית הייתה חזקה.
לאחר שבוע ההשפעה ירדה אבל עדיין הייתה חזקה.

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בשביל להשוות מחירים אז יש פירוט של חומרים והשפעה ולפחות באחד מהם רשום שהוא משפיע ליומיים, לא יודע אם מותר להביא פה לינקים לאתרים אחרים...

הוא גם תרם לך בהתאוששות?

Back
למעלה תחתית