הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש עדיפות לסוגי הפחמימות בהעמסה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
ראיתי נושא אבל אין שם תושה משמעית .. אז השאלה ככה .

האם אפשר להעמיס פחמימות פשוטות בהעמסת פחמימות אני מתכוון מאוד פשוטות כמו נחשי גומי או שטחי סוכר כאלה לדוגמא שזה 99% סוכר .?.

ועוד שאלה : האם יש עדיפות בכלל לפחמימות עם ערך גלוקמי נמוך לעומת ערך גבוה או שזה לא משנה ?

• פותח/ת השרשור
איזה מאכלים יש עם ערך גליקמי גבוה שהם לא שוקולדים וגלידות ?

48433-600-22-04-08-L.jpg
0שומן!!!

אתם מפספסים חצי ממה שלייל אמר, הוא אמר שביום השני להעמסה נמצא שפחמימות אם אינדקס גליקמי נמוך הביאו הרבה פחות עלייה בשומן ונוזלים ולא דיבר על הנושא הזה ביום הראשון, אלא רק על צבירת הגליקוגן, ככה שאני לא הייתי מפרק 4 גרם נחשי גומי בהעמסה...

• פותח/ת השרשור
אתם מפספסים חצי ממה שלייל אמר, הוא אמר שביום השני להעמסה נמצא שפחמימות אם אינדקס גליקמי נמוך הביאו הרבה פחות עלייה בשומן ונוזלים ולא דיבר על הנושא הזה ביום הראשון, אלא רק על צבירת הגליקוגן, ככה שאני לא הייתי מפרק 4 גרם נחשי גומי בהעמסה...
לא פספסנו את הקטע הזה , פשוט הרוב עושים העמסות של 24 שעות והתייחסנו לזמן הזה...נ.ב 4 גרם ? זה לא נחש גומי? אחד חחח

לא פספסנו את הקטע הזה , פשוט הרוב עושים העמסות של 24 שעות והתייחסנו לזמן הזה...נ.ב 4 גרם ? זה לא נחש גומי? אחד חחח
קשה לי להאמין שהעמסה שלך תתבסס על 4 קילו נחשי גומי.
לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם העמסת פיצות

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהעמסה שלך תתבסס על 4 קילו נחשי גומי.
לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם העמסת פיצות
לא 4 קילו זה יהיה כבר מגעיל אבל כבר קניתי חצי קילו את השאר כבר נירא לי אני ישלים מדברים אחרים

דרך אגב יצא לי רק 18 ש''ח .

אתם שוכחים את העובדה שבנחשי גומי יש הרבה ג'אנק מעבר לסוכר!

ואני גם לא יודע אם זה נכון ואיפה בדיוק שמעתי את זה . אבל שמעתי שסוכר לבן כמו שיש בנחשי גומי פוגע בספיגה של מינארלים וויטמינים או בכלל במאגר שלהם . לא יודע אם זה נכון .

• פותח/ת השרשור
אתם שוכחים את העובדה שבנחשי גומי יש הרבה ג'אנק מעבר לסוכר!

ואני גם לא יודע אם זה נכון ואיפה בדיוק שמעתי את זה . אבל שמעתי שסוכר לבן כמו שיש בנחשי גומי פוגע בספיגה של מינארלים וויטמינים או בכלל במאגר שלהם . לא יודע אם זה נכון .
כן..בנחשי גומי יש כ''כ הרבה מינרלים וויטמינים שחבל ששמו להם סוכר.

• פותח/ת השרשור
הדביל הוא זה שלא קרא את האשכול ולא יודע על מה האשכול מדבר אף אחד לא המליץ פה לאכול נחשי גומי כל היום

פחמימות
עם
ערך
גליקמי
גבוה!!!!!!
זה לא בהכרח פשוטות!

עד עכשיו הייתי בטוח שבפחמימות פשוטות זה פחמימות בעלות ערך גליקימי גבוה, איזה פחמימות פשוטות יש שהם לא בעלי ערך גליקימ גבוה?

עד עכשיו הייתי בטוח שבפחמימות פשוטות זה פחמימות בעלות ערך גליקימי גבוה, איזה פחמימות פשוטות יש שהם לא בעלי ערך גליקימ גבוה?
להיפך: יש פחמימות מורכבות עם ערך גליקמי גבוה. הדוגמא המפורסמת היא העמילן בתפוחי אדמה שהוא פחמימה מורכבת אבל הערך הגליקמי של תפוח אדמה גבוה מאד.

• פותח/ת השרשור
בתפוח למשל הוא פחמימה פשוטה אבל הIG נמוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית