הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה א.ש? חייב לחזור לחיטוב?

כן כן יש לך יותר מסת שריר מלכולם אבל מה אתה שוקל 100 קילו ואחוז שומן 29 אז אם אתה אוהב להיות שמן אז שיהיה לך בכייף אני לא מת על זה, ואללה מאיפה המצפון שלכם הבן אדם משקיע תחיים שלו עולה יורד עולה יורד אני עוקב אחריו מתאמן ממש טוב ואתם תמשיכו להגיד לו תמשיך תמשיך למרות שזה לא עובד לא ?
איפה ההגיון שקיבלת מההורים ? כמה פעמים אפשר לנסות ליפול לנסות ליפול ? טוב זה כבר עבר כל גבול אני מרחם על כולם פה .

- - - עידכון הודעה - - -

שמע אני יודע ששתפו לך קצת תמוח פה אבל בוא נעשה ככה ,
תבקש מהאנשים בפורום שעשו אימוני כוח שישלחו לך תמונות שלהם ותראה שכולם לא נראים טוב וזה לא ביגלל שכל מי שנרה טוב על חומרים אלה זה כל מי שעושה נטו אימוני כוח הוא נראה על הפנים

מודה לך על הזלזול באינטיליגנציה, אני לא שוקל 100 קילו כבר כמה חודשים, עומד עכשיו על 107, גם לא קרוב ל30 אחוז שומן אבל זה באמת לא משנה.
אתה עומד פה ומבקר תוכניות כוח כלא יעילות לצבירת מסה ואני דוגמא חיה למישהו שזורק את המשקל גוף שלך בכל זווית אפשרית כסט חימום, ובו בזאת הצליח לעלות המון מסת שריר בשנה.. נקי ? מלוכלך? מה הרלוונטיות? זה עובד, נקודה.
תתנסה בכמה תוכניות כוח בצורה רצינית ולא כמו ילד בן 13 שאחרי ארוחת עשר חושב שהוא סגר את הערכים הקלוריים שלו ואז תבוא ותעביר ביקורת.
אתה אפילו לא מנתח את המצב כמו שצריך... ההיקשים הלוגיים שלך לא קרובים להתבסס על משהו... אני קורא שוב את ההודעה שלך ומבין שהדיון מיותר אז תסלח לי אם אמנע מנסיון לשכנע אותך.

• פותח/ת השרשור
מודה לך על הזלזול באינטיליגנציה, אני לא שוקל 100 קילו כבר כמה חודשים, עומד עכשיו על 107, גם לא קרוב ל30 אחוז שומן אבל זה באמת לא משנה.
אתה עומד פה ומבקר תוכניות כוח כלא יעילות לצבירת מסה ואני דוגמא חיה למישהו שזורק את המשקל גוף שלך בכל זווית אפשרית כסט חימום, ובו בזאת הצליח לעלות המון מסת שריר בשנה.. נקי ? מלוכלך? מה הרלוונטיות? זה עובד, נקודה.
תתנסה בכמה תוכניות כוח בצורה רצינית ולא כמו ילד בן 13 שאחרי ארוחת עשר חושב שהוא סגר את הערכים הקלוריים שלו ואז תבוא ותעביר ביקורת.
אתה אפילו לא מנתח את המצב כמו שצריך... ההיקשים הלוגיים שלך לא קרובים להתבסס על משהו... אני קורא שוב את ההודעה שלך ומבין שהדיון מיותר אז תסלח לי אם אמנע מנסיון לשכנע אותך.
אז מה אתה נגיד מציע לעשות? חחח אני בדילמה פה...
מה שבטוח אני לא עובר ליותר מידי פיצולים (אולי קצת כזה בתוספת לתרגילים המרגזיים קצת פיצולים, אבל לא יותר מזה) בגלל שאני פשוט לא אוהב להתאמן ככה...

לחלק הראשון של ההודעה שלך, Fat, But Much Stronger than you.
עדיף להיות חזק ושמנמן מאשר שחיף קוקסינל.
הרבה יותר קשה לצבור כוח ומסת שריר מאשר לרדת בא.ש.

לחלק השני, מה אני יגיד לך, דן גרין פשוט שמן מגעיל:
צפה בקובץ המצורף 11183
אתה מראה לי פה מישהו על חומרים , זה כמו שאני יביא לך כל בודיבילדר אחר מה החכמה ?
טוב יאללה וויכוח סתמי לא ציפיתי שיביאו לי עכשיו בן אדם שהוא על חומרים ויגידו לי תראה הנה הוכחה אבל כנראה שהרמה רק מתדרדרת אז....

אני יכול להגיד אותו דבר על כל מתאמן פיצולים שאתה חושב שהוא "נראה טוב".
מה מה החוכמה? אתה בעצמך אמרת "כל מי שעושה נטו אימוני כוח הוא נראה על הפנים"
דן גרין עושה נטו אימוני כוח, אז הוא נראה על הפנים על פי דברייך.

אני יכול להגיד אותו דבר על כל מתאמן פיצולים שאתה חושב שהוא "נראה טוב".
מה מה החוכמה? אתה בעצמך אמרת "כל מי שעושה נטו אימוני כוח הוא נראה על הפנים"
דן גרין עושה נטו אימוני כוח, אז הוא נראה על הפנים על פי דברייך.
הוא לא עובד נטו כוח אין בזה ספק בכלל ,
גם פאורליפטרים מקצועיים מבודדים שרירים ואלה שנראים טוב אז מאה אחוז מבודדים אם אתה רוצה סתם להתחכם אז תמשיך לחיות בסרט שהם לא ,
כל הזמן אתם מבקשים ממני לעלות תמונה אולי אתם תעלו תמונה של הבטן נראה מה המרחק בין הרצפה לכרס ?

אתה פשוט מוכיח שהויכוחים איתך הם ויכוחי סרק מיותרים שמבזבזים לכולם את הזמן אתה מסרב ללמוד ונשאר בדעה לא נכונה.

אולי תעלה תמונה ככה תוכיח לי שאימוני כוח זה באמת הדבר ?

תעלה תמונה של עצמך ותוכיח שפיצולים זה עחי הכי ואתה נראה יותר טוב מכל המתאמני כוח השמנים פה בפורום.
ואתה יודע שבתכניות כוח יש גם נפח ולפעמים עושים יותר מסט אחד של 3 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית