הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנוגע לתקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
1. האם עדיף לצרוך את רוב הפחמימות המורכבות בתפריט לאחר האימון ולא לפניו ?

2. לגבי העמסה , כמה גרם פחמימות מומלץ להכניס ?

3. מתי לדעת מתי "להחמיר" בתפריט , כלומר לקצץ בפחמימות , ולהגביר את האירובי , מתי שאני תקוע במשקל ? או שאני לא רואה שינוי ?

4. אם נגיד אני מעלה לניטרלי, שזה בערך עוד 500-600 קלוריות , אבל הפחמימות יעלו , זה לא טוב שזה קורה ?
הרי אני עומד על כ -100-110 גם פחמימה..

- - - עידכון הודעה - - -

3. מתי לדעת מתי "להחמיר" בתפריט , כלומר לקצץ בפחמימות , ולהגביר את האירובי , מתי שאני תקוע במשקל ? או שאני לא רואה שינוי ?

4. אם נגיד אני מעלה לניטרלי, שזה בערך עוד 500-600 קלוריות , אבל הפחמימות יעלו , זה לא טוב שזה קורה ?

5. קראתי כמה וכמה מאמרים ולא הבנתי , אירובי , בעצימות גבוהה, או נמוכה ? או בכלל אינטרוול ?
כל זה נורא בלבל אותי מה כדאי בעצם לעשות ?
לדוגמא אני רץ אחרי אימון , כ30-40 דק , ובימים שאין אימון , רץ קרוב לשעה , אבל בעצימות נמוכה.
מה כדאי ?

6. אני כבר זמן מה בערך רואה את המשקל שלי קצת עולה פתאום יורד ..ככה מתנדנד לו ..זה טוב ? אם זה ימשיך ככה עוד הרבה זמן מה כדאי לי לעשות ?

חוץ מזה שאני כן רואה תוצאות ביניים - ורידים בידיים , אני רואה קצת צורה של קוביות ..הבטן קטנה נורא ומתחילה להכנס לאט לאט פנימה כזה .. אני רואה קצת בליטה כזאת איפה המשפעה למטה כזה , הפנים שלי יותר חדות וברור , העצמות הלחיים יותר ברורות , אני רואה צורה של כתף שהיא בולטת קצת יותר .. זה בקטנות כאלה אבל דברים שכמובן אף פעם לא היו ..

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה ? 😃

נערך לאחרונה:

- - - עידכון הודעה - - -

5. קראתי כמה וכמה מאמרים ולא הבנתי , אירובי , בעצימות גבוהה, או נמוכה ? או בכלל אינטרוול ?
כל זה נורא בלבל אותי מה כדאי בעצם לעשות ?
לדוגמא אני רץ אחרי אימון , כ30-40 דק , ובימים שאין אימון , רץ קרוב לשעה , אבל בעצימות נמוכה.
מה כדאי ?

6. אני כבר זמן מה בערך רואה את המשקל שלי קצת עולה פתאום יורד ..ככה מתנדנד לו ..זה טוב ? אם זה ימשיך ככה עוד הרבה זמן מה כדאי לי לעשות ?

חוץ מזה שאני כן רואה תוצאות ביניים - ורידים בידיים , אני רואה קצת צורה של קוביות ..הבטן קטנה נורא ומתחילה להכנס לאט לאט פנימה כזה .. אני רואה קצת בליטה כזאת איפה המשפעה למטה כזה , הפנים שלי יותר חדות וברור , העצמות הלחיים יותר ברורות , אני רואה צורה של כתף שהיא בולטת קצת יותר .. זה בקטנות כאלה אבל דברים שכמובן אף פעם לא היו ..

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה ? 😃
1. עדיף מסביב לאימון, אם כי אני אישית לא חושב שזה קריטי.

2. לפחות 150-200 גרם.

3. מתי שלא יורדים 0.5-1 ק"ג בשבוע

4. לא הבנתי את השאלה. אתה אמור לצאת לנטראלי כל העמסה (או יותר מנטראלי, כבר תלוי בך). מין הסתם שכמות הפחמימות שתצרוך תעלה בתקופה זו.

5. אירובי בעצימות הכי גבוהה שאתה יכול להתמיד בה לאורך זמן = שורפת הכי הרבה קלוריות = אתה בגירעון קלורי אופטימלי בהתאם לתפריט שלך. כמובן, אתה יכול לאכול פחות ולעשות אירובי פחות עצים - אותו עיקרון. אינטרוולים הייתי ממליץ להשאיר לסוף החיטוב, ברגע שנתקעים.

6. תלוי כמה זה יורד ועולה. אתה אמור לרדת במשקל כל שבוע - אם זה לא קורה, אתה עושה משהו לא בסדר.

Back
למעלה תחתית