הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דיון סרטוני טכניקה מרוכז - עד שהסקוואט יסתדר

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
בעקבות הדיון הקודם החלטתי לפתוח דיון טכניקה מרוכז שבו אני יעלה סרטונים אחת לכמה ימים עד שהטכניקה של הסקוואט תסתדר לי ואני יוכל להתקדם במשקלים
היום אימון B בלינארית עם סקוואט בינוני, החלטתי בכל זאת לצלם ושיהיה לי איזה ביקורת אחרי ששמתי לב לדגשים שנתתם לי בדיון הקודם
בקיצור:

יום חמישי/שישי אני יעלה 95

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש שיפור לעומת מה שהיה, הבעיה שלי כרגע זה שאתה לא מחזיק את הברכיים שלך יציבות, או שהן גולשות לך או שהן קורסות פנימה בחלק מהחזרות, אתה צריך לדאוג שלא יזוזו יותר מדי(להתמקד בלדחוף ברכיים לצדדים בין הירידה לעליה לרוב)

צלם גם בזווית מאחורה ואלכסון, אתה יכול לראות זוויות צילום של סקוואט בלוג שלי
תודה
יכול להיות שהעמידה רחבה מדי ובגלל זה הברכיים קורסות פנימה ?

יפה שיפרת את הסקוואט שלך לא רע, נראה די בסדר כבר כל העסק
מהזויות האלה אפשר לשפוט הרבה יותר טוב את העסק
שים לב שכמו שחשבתי בסרטון שאתה מצולם מקדימה אפשר ממש לראות את הברכיים נכנסות בתחתית הסקוואט ברגע שאתה עולה
ועקב זה אתה מעבד קצת יציבות ואפילו גולש טיפה קדימה [את זה תראה בסרטון מהצד, תתרכז נטו בתחתית הסקוואט]
נראה גם שאולי אתה טיפה מאבד את הכיווץ בגב בזמן הירידה אבל זה משהו יחסית זניח ועם המשקל זה כבר לא יקרה לדעתי
לגבי הברכייםש נכנסות פנימה, זה בעיקר קיואים [יעני שיזכירו לך תוך כדי סט או שתזכיר לעצמך]
מה שחשוב מבחינתך זה לזהות את המ שאני והנחש אמרנו לך בסרטונים שלך שתבין על מה הדיבור
ולהתמיד בכמה דגשים בסיסיים שלא יעלמו.. תחת אחורה/לשבת אחורה/משקל על העקבים ... מה שבא לך ו להוציא בירכיים משך כל התנועה
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שוב תודה למגיבים, באמת שאני מעריך כל תגובה המון, בלי הפורום(והפורטל) כנראה שהייתי או עושה שטויות או יושב על התחת בבית בלי מנוי לחדר כושר ונרקב מול המחשב 😛

היום ניסיתי להעלות משקל ל-90 ק"ג, נראה לי שהיה סביר והצלחתי לשמור על הדגשים, אולי טיפה יותר להוציא ברכיים אבל כן הצלחתי להתרכז בלא לקרוס איתם פנימה
מעלה סט ראשון ושלישי..הצלם של השני קצת פקשש
אשמח לקבל ביקורת

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
2 חדשים מהיום
בראשון הצלם העיר לי על זה שהתחת עולה מוקדם מדי מה שיצר גב מכופף מדי..מה אתם אומרים?

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
2 נוספים מהיום
לא מבסוט 100% על הטכניקה..בכל מקרה השבוע זה שבוע שני בנייטרלי אחרי החיטוב(התחלתי חיטוב על 20+ א.ש) ושבוע הבא אני מתחיל SS ומאזן קלורי חיובי
אני יעשה ריסט קטן בכל התרגילים של כ-20% כפי שמומלץ במאמר באתר..ככה שסקוואט אני יתחיל מ-70 ואני ינסה בתקופה הזו של השבוע-שבועיים להמשיך לשפר את הטכניקה, כשאני יגיע לאזור ה-95-100 אני שוב יתחיל להעלות לפה סרטונים בתקווה לסגור SS עם 3 פלטות סקוואט
ראשון מהצד:

שני בזווית מקדימה - תסתכלו פה על הכיפוף של הגב, האם הוא מוגזם ? ואם כן איך אני מתקן

כיוון שיש הרבה תגובות רצופות שלי, אם אתה מגיבים לי על טכניקה בבקשה תגידו לי באיזה סרטון מדובר(מתגובה 23/24/25 או פשוט לצטט) כדי שאני יידע על מה להסתכל ולתקן
תודה מראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מישהו ? אני אשמח לדגשים אחרונים לפני שאני מתחיל מסה..אני לא רוצה להתקע מהר ב ss בגלל טכניקה
תודה

אתה בכלל לא מתאמץ להוציא חזה לפני הירידה ובגלל זה אתה קורס באמצע
לא שובר מקביל בכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית