הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "עיגול פינות" בתכנית SS

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אני מתאמן שנתיים +- בלי יותר מדי סדרר(FBW וכאלה) אני 1.81 שוקל 92 אחוז שומן בערך 17%.
אז ככה אני חייל לקראת שחרור והתחלתי SS לפני שבוע,
בגלל שאני מתאמן בחדר כושר בבסיס בשילוב עם חדר כושר בבית אז מחוסר ברירה אני נאלץ "לעגל פינות",
חשוב לי לדעת עד כמה זה קריטי אם לדעתכם אני צריך לשנות משהו בתכנית שתתאים לי יותר...
אז ככה אני עובד לפי התכנית ככה:

*בסקוואט קבוע אני חייב לעשות את זה בסמית' משין, אין לי אופציה אחרת בשני החדרי כושר(בבסיס ובבית), זה תחליף סביר לסקוואט? או שזה עד כדי כך גרוע?
*אני לא עושה פאוור קלין בכלל, רק מתח במקום(שוב כי אין לי אפשרות אחרת), עד כמה זה קריטי או שזה תחליף סביר?
* הBMR שלי הוא 2050 ואני אוכל 2600~ קלוריות, אמור להיות מספיק להתאוששות?(מנסה להקפיד כמה שאפשר על רמה גבוהה של חלבונים[50-25-25])
תודה רבה ושבת שלוםםם 🙌

לא הייתי נוגע בסמית, הייתי מחכה עד שתהיה לי אפשרות להתאמן כמו שצריך.
המתח במקום הפאוורקלין לא נורא, הבעייה היא הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
כן אחי את זה הבנתי,
אבל מה אני יכול לעשות? אין לי תחליף נורמאלי..
עדיף לא לעשות בכלל?...

אולי קצת להתמקד יותר בדדליפט, קצת פאוורקלין ופרונט סקוואט, אין לי פיתרון אידיאלי...
לגביי באק סקוואט כן, עדיף לא לעשות בכלל, אפילו מהסיבה הפשוטה שבעתיד אתה הולך לעשות סקוואט כמו שצריך ואתה לא רוצה להכניס הרגלים שגויים מהסמית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית