הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה חשובה -בקשר לתקופת חיטוב והעמסה

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אני בן 22 שוקל 67 171

BMR 2040

התפריט שלי הוא מורכב ככה -

קלוריות 1600-1700

160-170 גרם חלבון (כולל אבקה)

פחמימה 100-110

שומן 55-60 גרם

אני עושה אירובי מוגבר , אימוני כוח 3 פעמים בשבוע , אחרי אימון אנאירובי אני עושה אירובי , בימים שאין אימון אנאירובי אני עושה אינטרוולים.

סתומרת עושה כל מה שצריך לעשות

אני כבר בערך 3 שבועות בחיטוב כמו שצריך - (בסך הכל 3 חודשים בערך , כי עשיתי דיאטה רצינית בשביל לרדת במשקל ואז התחלתי בחיטוב כמו שצריך)

השאלה שלי אם כדאי לעשות העמסה ? אפילו אם אני על 100-110 גרם פחמימה ? כדי שארד במשקל קצת יותר טוב

והאם יש עוד דברים שאני לא יודע שכדאי להגיד שיעזרו לי בדרך..והאם אני בדרך נכונה בכלל ?

תודה רבה !

העמסה אני לא חושב שנחוץ לך כי כל הרעיון בהעמסה ז למלא את השריר בגליקוגן ואתה יחסית
צורך כמוך סבירה של פחמימה, מה שכן אולי איזה פעם בשבוע שבועיים ארוחת ציט בשביל הנפש ;)

• פותח/ת השרשור
העמסה אני לא חושב שנחוץ לך כי כל הרעיון בהעמסה ז למלא את השריר בגליקוגן ואתה יחסית
צורך כמוך סבירה של פחמימה, מה שכן אולי איזה פעם בשבוע שבועיים ארוחת ציט בשביל הנפש ;)

עד כמה זה כמות סבירה ?

עד כמה זה כמות סבירה ?

בד"כ כשעושים תפריט כזה מחשבים כמה קלוריות אתה אחריי הגירעון שקבעת, לאחר מכן מחשביםם חלבון משם, שומן, ואז מה שנשאר זה פחמימות.
לא חישבתי לך אבל קרוב לוודאי שמתפריט של 1600-1700 קלוריות 110 גר פחמימה זה סביר, הסבר נוח יש לך בפורטל, תהנה.

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

הוא טועה, העמסה הכרחית בכל דיאטה

תקרא זה יעזור לך להבין - יש שם חלק על העמסה, מומלץ לקרוא הכל
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אתה אומר כי עשית או כי קראת?
אני אומר לך מדברים שעשיתי על עצמי ולעוד המון אנשים, העמסה הכרחית בעיקר לתוכניות AD זה לפי דעתי, גם במצב שלו הוא יכול לעשות העמסה אבל היא תיהיה לא העמסה כמו שהוא מתאר לעצמו אלא יותר משהו עדין וקטן כדי להיכנס למאזן חיובי דיי קטן.
לפניי הAD אני יכול להגיד לך שהייתי במאזן שלילי פחות או יותר כמו שאתה עכשיו אחי עם 110 גר פחמימה +- וההעמסה שלי יותר הייתה ארוחת ציט טובה כמו שאמרתי לך.

אתה אומר כי עשית או כי קראת?
אני אומר לך מדברים שעשיתי על עצמי ולעוד המון אנשים, העמסה הכרחית בעיקר לתוכניות AD זה לפי דעתי, גם במצב שלו הוא יכול לעשות העמסה אבל היא תיהיה לא העמסה כמו שהוא מתאר לעצמו אלא יותר משהו עדין וקטן כדי להיכנס למאזן חיובי דיי קטן.
לפניי הAD אני יכול להגיד לך שהייתי במאזן שלילי פחות או יותר כמו שאתה עכשיו אחי עם 110 גר פחמימה +- וההעמסה שלי יותר הייתה ארוחת ציט טובה כמו שאמרתי לך.
זה לא משנה AD או לא AD, ארוחת צ'יט או לא צ'יט, אתה חייב לצאת לנטראלי כל 7-14 ימים כדי לאזן את המאזן ההורמונלי במאזן קלורי שלילי ללא תלות בכמות הפחמימה שאתה אוכל. כן, אם אתה עם 30% שומן אתה יכול למשוך את זה יותר (הרבה יותר), אבל פותח האשכול לא בקטגוריה ולכן צריך לעשות העמסות.

משה תסכים איתי שההעמסה האופטימלית שלו לא תיהיה כמו בנאדם שעמד על 30-40 גר' פחמימה במשך שבועיים אלא העמסה הרבה יותר עדינה?

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה AD או לא AD, ארוחת צ'יט או לא צ'יט, אתה חייב לצאת לנטראלי כל 7-14 ימים כדי לאזן את המאזן ההורמונלי במאזן קלורי שלילי ללא תלות בכמות הפחמימה שאתה אוכל. כן, אם אתה עם 30% שומן אתה יכול למשוך את זה יותר (הרבה יותר), אבל פותח האשכול לא בקטגוריה ולכן צריך לעשות העמסות.

אני כבר קרוב ל3 שבועות אולי אפילו נושק לחודש בחיטוב .

הערכים - 100-110 גרם פחמימה

חלבון 160 בערך

שומן 55-60

נשקלתי לפני שבוע שקלתי 67.1 , היום נשקלתי ואני שוקל 67.2 (אתמול בכלל 67.0 כי סתם נשקלתי)
אני כבר זמן מה בטווח המשקלים האלה..ולפי מה שהבנתי צריך לרדת בין חצי לקילו בשבוע..

אז מה אני עושה ? אני מבולבל ומיואש !

אאפשר לוותר על הנטרלי - ופשוט לעשות העמסה ?

ואם כן , איך זה הולך ? מה כדאי לי לאכול ? כמה גרם פחמימה להכניס ? וכ"ו

נערך לאחרונה:
המלצה לגביי השקילה של עצמך, תבחר לך יום בשבוע שבו אתה שוקל את עצמך בבוקר לפניי שאתה אוכל, ככה תוכל לראות את ההתקדמות השבועית שלך.

• פותח/ת השרשור
המלצה לגביי השקילה של עצמך, תבחר לך יום בשבוע שבו אתה שוקל את עצמך בבוקר לפניי שאתה אוכל, ככה תוכל לראות את ההתקדמות השבועית שלך.

אני נשקל כל שבוע , בבוקר שאני קם , אחרי שאני משתין..
זה הכי מדוייק שיכול להיות ..

כמו שהוא אמר, אל תישקל כל יום(יש מלא גורמים לעליות והירידות). אם אתה הולך לפי התכנית אתה תרד(תזכור להגדיל את הגירעון מדי פעם). תישקל פעם בשבוע בבוקר, אחרי שאתה משתין

Back
למעלה תחתית