הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה- מתי לעשות אירובי?

ziv.cohen

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום, מתי מומלץ לעשות אירובי, ביום של האימון( אם כן אז מתי?, לפני/אחרי) או ביום בלי האימון?
תודה

לדעתי זה תלוי במה המטרה שלך.
למשל המטרה שלי זה לרדת באחוזי שומן, כי יש לי בטן להוריד.. אז אני לדוגמא כל פעם במכון כושר עושה אירובי.
אם המטרה שלך זה יותר להתנפח, אז אירובי תעשה אחרי אימוני כוח...
כי אם תעשה אירובי הרבה לפני אימון כוח זה מחסל לך את האנרגיות ואת הכוח לאימונים האנרוביים.

אני אישית תמיד עושה ארובי לפני אימוני כוח, כי זה יותר חשוב לי פשוט.
אבל כל אחד ושלו 😃

קודם כל השאלה היא כמה אירובי אתה רוצה לעשות.
זה יותר הרגשה אישית, מתי לך נוח לבצע.
אם אתה מתאמן כוח אז מומלץ לבצע ביום ללא אימון או לאחר האימון, כי אם תבצע את הריצה לפני זה יפגע באפקטיביות של האימון.
אם אתה רוצה לרוץ לפני אימון כוח, מומלץ לחכות לפחות 4 שעות כדי שהגוף לא יהיה עייף לאימון.

שוב, זה יותר לפי מה שנוח לך.
הכי טוב זה לנסות כל פעם ולראות איך זה משפיע עליך, ולפי זה להחליט מתי לבצע אירובי.

תבצע אימון אירובי אחרי אימון כוח , כיוון שזה שורף יותר שומן , כי מאגרי הגליגוקן מתרוקן , ולכן הגוף נוטה יותר לשרוף שומן.
אבל זה רק אם אתה רוצה להוריד אחוזי שומן , אני מניח שזו המטרה שלך בגדול .

מסכים מומלץ לעשות אנאירובי ולאחר מכן אירובי

כמו שאמרו זה תלוי במטרה שלך
אם אתה רוצה "להתנפח"- קודם אנאירובי באימון ובסופו תתעמל באירובי כדי להשקיע יותר כוח באנאירובי
אם אתה רוצה להוריד את האחוזי שומן תתחיל באירובי ואחר כך באנאירובי כדי להשקיע יותר כוח באירובי 😃

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו זה תלוי במטרה שלך
אם אתה רוצה "להתנפח"- קודם אנאירובי באימון ובסופו תתעמל באירובי כדי להשקיע יותר כוח באנאירובי
אם אתה רוצה להוריד את האחוזי שומן תתחיל באירובי ואחר כך באנאירובי כדי להשקיע יותר כוח באירובי 😃
אחרי מספר בדיקות ולפי התגובות אני לא ממש מסכים איתך שבהורדת אחוזי השומן צריך להתחיל באירובי, מפני שאחרי אנאירובי מאגר הגליקוגן מתרוקן ואז השומן מתחיל לרדת. תקני אותי אם אני טועה(:

אחרי מספר בדיקות ולפי התגובות אני לא ממש מסכים איתך שבהורדת אחוזי השומן צריך להתחיל באירובי, מפני שאחרי אנאירובי מאגר הגליקוגן מתרוקן ואז השומן מתחיל לרדת. תקני אותי אם אני טועה(:

יכול להיות שאני טועה ואתה צודק חחח 😃
אני מסתמכת על ידע אישי וניסיון, והתעמקתי מאוד בעיניין הזה של בריאות ופעילות גופנית, אבל התמקדתי בבריאות יותר מאשר הפעילות
אז סליחה עם טעיתי

שלום, מתי מומלץ לעשות אירובי, ביום של האימון( אם כן אז מתי?, לפני/אחרי) או ביום בלי האימון?
תודה

אני עושה אחרי האנאירובי ,צריך רק לדאוג שכל האימון כוליי האירובי והאנאירובי לא יגלוש מעבר לשעה וחצי.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני טועה ואתה צודק חחח 😃
אני מסתמכת על ידע אישי וניסיון, והתעמקתי מאוד בעיניין הזה של בריאות ופעילות גופנית, אבל התמקדתי בבריאות יותר מאשר הפעילות
אז סליחה עם טעיתי
סבבה(:

Back
למעלה תחתית