הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים לפלוגת הכנה

מצב
השרשור נעול

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
אני במיונים לפנימייה הצבאית לפיקוד שליד חיפה וזה הציוד שאני יוכל להתאמן איתו:
1. חבל באורך 6 מ' נראה לי.
2. מתח
3. מקבילים
4. סולם קופים
5. קיר קפיצה
מה אני יוכל לעשות?
יהיו לי שני מדסים בשבוע ועוד שעת ט"ש, אני יראה אם בשעת ט"ש אני יוכל להתאמן או לא.
אני התאמן בשביל לשמור על כושר.
*יכול להיות שיהיה לי עוד זמן פנוי, אבל אני לא יודע בוודאות כי אין לי לו"ז

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה

נערך לאחרונה:
ב2 מד''סים בשבוע אני מניח שיתמקדו איתך על סבולת אירובית ובמידה ויהיה לך מדריך כושר טוב הוא גם ילמד אותך טכניקה טובה לאימוני תפירות ומעברי מתקנים על מנת להכין אותך לבוחן חובל.

אתה יכול לעשות הרבה מאוד אם תהיה יצירתי מספיק-למשל על חבל 6 מ' לעבוד ככה:
סט כוח ידיים
סט טכניקת מדרגה
מנוחה 45 שנ'
X 6 סטים כאלו, תרגיש את הפלג גוף עליון יופי.

תוכל לשלב סופרסטים של מתח ועליות חבל על מנת לעבוד היטב על הרחב גבי
תוכל לשלב מקבילים מעבר טכני עם ביצוע.

על קיר קפיצה ניתן לתרגל טכניקה של מעבר שלו אותה תצטרך לעשות היטב בבוחן עצמו ששם זה קשה משום שאתה אחרי יציאה מהמים בדופק מאוד גבוה.

בקיצור יש לך אינספור אפשרויות לאימוני סופרסטים, מחזוריים, סופר רב סטים, אימונים עם הוספת משקל עלייך (תיק/צמיג).
אם תרצה עוד טיפים אתה מוזמן לשאול בפרטי.

• פותח/ת השרשור
ב2 מד''סים בשבוע אני מניח שיתמקדו איתך על סבולת אירובית ובמידה ויהיה לך מדריך כושר טוב הוא גם ילמד אותך טכניקה טובה לאימוני תפירות ומעברי מתקנים על מנת להכין אותך לבוחן חובל.

אתה יכול לעשות הרבה מאוד אם תהיה יצירתי מספיק-למשל על חבל 6 מ' לעבוד ככה:
סט כוח ידיים
סט טכניקת מדרגה
מנוחה 45 שנ'
X 6 סטים כאלו, תרגיש את הפלג גוף עליון יופי.

תוכל לשלב סופרסטים של מתח ועליות חבל על מנת לעבוד היטב על הרחב גבי
תוכל לשלב מקבילים מעבר טכני עם ביצוע.

על קיר קפיצה ניתן לתרגל טכניקה של מעבר שלו אותה תצטרך לעשות היטב בבוחן עצמו ששם זה קשה משום שאתה אחרי יציאה מהמים בדופק מאוד גבוה.

בקיצור יש לך אינספור אפשרויות לאימוני סופרסטים, מחזוריים, סופר רב סטים, אימונים עם הוספת משקל עלייך (תיק/צמיג).
אם תרצה עוד טיפים אתה מוזמן לשאול בפרטי.

אפשרי לעשות טיפוס על חבל רק על כוח ידיים או שזה מאוד קשה?

באימון או בבוחן?
באימון רצוי
בבוחן חובל אם אתה לא רוצה להתרסק מ6 מ' מאוד כדאי שתלמד טכניקת מדרגה.

בצבא הדגש הוא בעיקר על סבולת . אבל אם תרצה להיות מוכן למשאות, נשיאת משקל ,בחנים פיזיים עם אפנש ולהמנע מפציעות תיהיה חייב להיות חזק פיזית ולעבוד כוח.

• פותח/ת השרשור
בצבא הדגש הוא בעיקר על סבולת . אבל אם תרצה להיות מוכן למשאות, נשיאת משקל ,בחנים פיזיים עם אפנש ולהמנע מפציעות תיהיה חייב להיות חזק פיזית ולעבוד כוח.

איזה תרגילים מומלצים על כוח בלי משקולות אתה מכיר?
ולא ענית לי בשאלה הראשונה

אני גם לא מתכוון לענות.

ותרגילי כוח בלי משקולות כבר כתבתי לך
חבל כוח ידיים(עלייה וירידה) בשילוב עם תרגילי מתח תרגיל מעולה שמחזק פלג גוף עליון בדגש על רחב גבי.
במידה ויהיו בפנימייה שלך ארגזי פעולה ריקים של כדורי 5.56 תוכל לבקש כמה , למלא אותם באבנים ולבצע איתם סקוואטים/לאנג'ים.
שכיבות שמיכה על מקבילים+מקבילים
כמובן להוסיף משקל לכל התרגילים האלה ויהיה נהדר.

אתה נמצא בפורום שכולם רואים מה אתה שואל/כותב , תתחיל להיות זהיר בשאלות שלך ובמידע שאתה חושף פה...
אתה עושה יותר נזק מתועלת לעצמך

• פותח/ת השרשור
אני גם לא מתכוון לענות.

ותרגילי כוח בלי משקולות כבר כתבתי לך
חבל כוח ידיים(עלייה וירידה) בשילוב עם תרגילי מתח תרגיל מעולה שמחזק פלג גוף עליון בדגש על רחב גבי.
במידה ויהיו בפנימייה שלך ארגזי פעולה ריקים של כדורי 5.56 תוכל לבקש כמה , למלא אותם באבנים ולבצע איתם סקוואטים/לאנג'ים.
שכיבות שמיכה על מקבילים+מקבילים
כמובן להוסיף משקל לכל התרגילים האלה ויהיה נהדר.

אתה נמצא בפורום שכולם רואים מה אתה שואל/כותב , תתחיל להיות זהיר בשאלות שלך ובמידע שאתה חושף פה...
אתה עושה יותר נזק מתועלת לעצמך

אתה אומר לנסות לרוץ עם משקל או משהו קשור אלי?
אתה יכול לדבר בפרטי?

אני מציע לך להתייעץ עם לוחם או קצין כושר קרבי מנוסה ולנסות לבקש מהם הכוונה/תוכנית.

כן כדאי לנסות לרוץ עם משקל בנוסף לאימוני כוח.
אך לא להזניח ריצות נפח רגילות.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך להתייעץ עם לוחם או קצין כושר קרבי מנוסה ולנסות לבקש מהם הכוונה/תוכנית.

כן כדאי לנסות לרוץ עם משקל בנוסף לאימוני כוח.
אך לא להזניח ריצות נפח רגילות.

אני רץ 8 זה סבבה?
כמה אתה רצת בצבא?

אלון אם אתה שם לב הדיון פה הופך להיות בינינו ולא רלוונטי לשאר הפורום-אשמח לעזור לך בפרטי.

בצבא יטחנו מספיק סיבולת וריצות, תתאמן ותצבור כמה שיותר כוח כשאתה עוד יכול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית