הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה באחוזי שומן

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
רציתי לשאול אם אפשר להגיע ל12% שומן עם שימוש רק בשורף שומן רגיל (שמבוסס על קפאין) ?
כמובן עם אימונים של 100% ותזונה נכונה ומסודרת ..
האם אפשר לעשות זאת בלי להשתמש בקלן/יוהמבין/אפדרין ? או שאני חייב ?!

השורף שומן שאני משתמש בו : הפורמולה הישנה של OXYLITE
Epic Ergogenics AmpoLEAN E2

Ingredients: Caffeine (as Green Tea Extract 85mg), choline bitatrate, dimethylamylamine, and phenylethylamine.

Other ingredients: gelatin,silica,microcrystalline cellulose, rice bran and magnesium stearate.

רציתי לשאול אם אפשר להגיע ל12% שומן עם שימוש רק בשורף שומן רגיל (שמבוסס על קפאין) ?

Ingredients: Caffeine (as Green Tea Extract 85mg), choline bitatrate, dimethylamylamine, and phenylethylamine.

Other ingredients: gelatin,silica,microcrystalline cellulose, rice bran and magnesium stearate.

לא מכיר את התוסף תזונה הזה , מניסיון שלי הדרך היחידה להוריד באחוזי שומן היא כמובן מאזן קלוריות שלילי , אירובי , וקלן או אפדרין .
כל שאר התוספים בשוק סתם מיותרים לדעתי ולא עוזרים .!!!

• פותח/ת השרשור
במאזן קלורי שלילי אני נמצא,אבל קלן עוד לא לקחתי ואני רוצה לקחת,של איזה חברה הייתם ממליצים ?

במאזן קלורי שלילי אני נמצא,אבל קלן עוד לא לקחתי ואני רוצה לקחת,של איזה חברה הייתם ממליצים ?

אהלן,

אפשר ועוד איך להגיע ל12% שומן באופן טבעי לחלוטין ואפילו 10% - כן, זה יהיה הרבה יותר קשה כנראה וגם כנראה יגרור טיפה יותר איבוד שריר.
אבל אתה ממש לא חייב להוסיף כלום - רק אימונים נכונים ותזונה מוקפדת וגם זה יגיע.

קלן זה סוג של עזרה - אני חושב שהרבה משתמשים בקלן בעיקר מסיבות פסיכולוגיות. כלומר, ברור שקלן מפיק תוצאות, אבל זה בדיוק הפן הפסיכולוגי שאני מדבר עליו.
בגלל שהתוצאות עם קלן ואפדרין באות מהר יותר ועם טיפה פחות מאמץ, זה נותן מוטיבציה להמשיך בחיטוב - ובכלל עצם העובדה שחומר מסויים יצריך ממך פחות השקעה ליותר תוצאה כבר מעודדת.

לגבי סוגי קלן - סיירוקס מדורג במקום די גבוה באתרי דירוג, אבל כמעט כל החברות מביאות קלן טוב. הסיבה היא שקלן זה חומר די פשוט וזול לייצור ולכן אין כמעט זיופים או בעיות איתו.

אהלן,

אפשר ועוד איך להגיע ל12% שומן באופן טבעי לחלוטין ואפילו 10% - כן, זה יהיה הרבה יותר קשה כנראה וגם כנראה יגרור טיפה יותר איבוד שריר.
אבל אתה ממש לא חייב להוסיף כלום - רק אימונים נכונים ותזונה מוקפדת וגם זה יגיע.

קלן זה סוג של עזרה - אני חושב שהרבה משתמשים בקלן בעיקר מסיבות פסיכולוגיות. כלומר, ברור שקלן מפיק תוצאות, אבל זה בדיוק הפן הפסיכולוגי שאני מדבר עליו.
בגלל שהתוצאות עם קלן ואפדרין באות מהר יותר ועם טיפה פחות מאמץ, זה נותן מוטיבציה להמשיך בחיטוב - ובכלל עצם העובדה שחומר מסויים יצריך ממך פחות השקעה ליותר תוצאה כבר מעודדת.

לגבי סוגי קלן - סיירוקס מדורג במקום די גבוה באתרי דירוג, אבל כמעט כל החברות מביאות קלן טוב. הסיבה היא שקלן זה חומר די פשוט וזול לייצור ולכן אין כמעט זיופים או בעיות איתו.

כמה זה עולה הדבר הזה ?
אני רוצה להתחטב כמה שיותר מהר , ולעלות במאסה כמה שאפשר עד אוגוסט הקרוב , כמה שאספיק אספיק , אבל מעוניין לעשות זו בכמה שיותר מהירות אפשרית

הקלן יכול לתרום ולעזור במצב כזV?

כמה זה עולה הדבר הזה ?
אני רוצה להתחטב כמה שיותר מהר , ולעלות במאסה כמה שאפשר עד אוגוסט הקרוב , כמה שאספיק אספיק , אבל מעוניין לעשות זו בכמה שיותר מהירות אפשרית

הקלן יכול לתרום ולעזור במצב כזV?

אנחנו לא מדברים פה על מחירים קרא את חוקי הפורום בבקשה.
קלן יכול לעזור בירידה מהירה יותר של שומן, זה כן.
זה לא יקרה בלי הקפדה על משטר תזונה ואימונים כמו שצריך.

זה שורף שומן בעצם ?

יש במאמרים הכל על קלן.
להגדיר אותו כשורף שומן? הוא לכשעצמו לא שורף כלום הוא פשוט מגדיל את הגרעון הקלורי ועוזר בניוד שומן מהתאים.
הפעילות הספורטיבית והדיאטה הן אלה שגורמות לקלן לעבוד טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית