הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשה- שיפור תוכנית אימון מותאמת.

Atsaady

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אהלן חברים. אני חדש פה אז אם אני עושה איזה שהן טעויות תגידו לי 😃.

קיצר, אני חייל בן 19, 192 גובה ושוקל 94, ספורטאי פעיל בצבא, משחק כדוריד.
לפני שנה פחות חודש עברתי ניתוח מורכב בברך שבעקבותיו הייתי בשיקום ארוך של 9 חודשים(ניתוח בגיד הפיקה, היה לי קרע בגיד לאחר ששמתי זין על זה שיש לי ג'אמפרס ני[דלקת בגיד הפיקה])
בכל מקרה, לאחר השיקום, וגם לפניו האמת, הייתי מאוד חלש ברגליים ומי שיודע בכדוריד צריך עבודת רגליים של קרנף בשביל ההגנה ובשביל ניתורים והכל...
בכל מקרה אני בזמן הקרוב מועד לחזור לנבחרת ישראל ואני צריך מכם עזרה לבנות תוכנית שתחזק לי את הרגליים בצורה משמעותית.
אני צריך שיפור בספרינטים, בניתורים וכל העניין של הרגליים.
בנתיים אני עושה במכון כושר את התרגילים האלה לרגליים:
סקווטים 12X3 חופשי עם 20 קילו כל צד
לאנג'ים 12X3 שיורדים ללאנג' עם הרגל הקידמית לבוסו עם בר 25 קילו עליי.
ותרגיל לתאומים עליות על מדרגה עם בר רק במכשיר עם עוד 50 קילו.
אני עושה כרגע תוכנית כללית כזאת מעפנה גם של פלג גוף עליון, לא מת עליה כלכך ולא יודע כמה היא טובה לי.
בבקשה תעזרו לי בנושא הרגליים או גם בנושא הפלג גוף עליון אני אשמח מאוד!
תודה רבה אחים:)

אהלן חברים. אני חדש פה אז אם אני עושה איזה שהן טעויות תגידו לי 😃.

קיצר, אני חייל בן 19, 192 גובה ושוקל 94, ספורטאי פעיל בצבא, משחק כדוריד.
לפני שנה פחות חודש עברתי ניתוח מורכב בברך שבעקבותיו הייתי בשיקום ארוך של 9 חודשים(ניתוח בגיד הפיקה, היה לי קרע בגיד לאחר ששמתי זין על זה שיש לי ג'אמפרס ני[דלקת בגיד הפיקה])
בכל מקרה, לאחר השיקום, וגם לפניו האמת, הייתי מאוד חלש ברגליים ומי שיודע בכדוריד צריך עבודת רגליים של קרנף בשביל ההגנה ובשביל ניתורים והכל...
בכל מקרה אני בזמן הקרוב מועד לחזור לנבחרת ישראל ואני צריך מכם עזרה לבנות תוכנית שתחזק לי את הרגליים בצורה משמעותית.
אני צריך שיפור בספרינטים, בניתורים וכל העניין של הרגליים.
בנתיים אני עושה במכון כושר את התרגילים האלה לרגליים:
סקווטים 12X3 חופשי עם 20 קילו כל צד
לאנג'ים 12X3 שיורדים ללאנג' עם הרגל הקידמית לבוסו עם בר 25 קילו עליי.
ותרגיל לתאומים עליות על מדרגה עם בר רק במכשיר עם עוד 50 קילו.
אני עושה כרגע תוכנית כללית כזאת מעפנה גם של פלג גוף עליון, לא מת עליה כלכך ולא יודע כמה היא טובה לי.
בבקשה תעזרו לי בנושא הרגליים או גם בנושא הפלג גוף עליון אני אשמח מאוד!
תודה רבה אחים:)
לצערנו, בניית תוכנית למצבך הפיזי אינה אפשרית בגדר גבולות הפורום. אתה צריך לפנות לבעל מקצוע/פיזיותרפיסט שהוא גם מאמן שיעשה זאת בשבילך. מצידנו זה יהיה פשוט לא אחראי ויכול לגרום לפציעה חוזרת.

Back
למעלה תחתית