הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| שימוש בקריאטין

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אני מתאמן כחמש שנים, 1.74 שוקל כ-72 ק"ג. בתקופה האחרונה אני דיי תקוע עם המשקלים, לכן החלטתי לנסות לקחת קריאטין.
בעקבות כך ישנן מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן מענה:

• כיצד מתחילים להשתמש בקריאטין?
  • מתי לוקחים את הקריאטין (לפני אימון\אחרי אימון\לא משנה)?
  • מהי הכמות שעליי לקחת והאם ניתן לקחת רק בימים של אימון?
  • מהי הכמות המומלצת לקנייה ולכמה זמן היא מספיקה?
  • במידה ואני מעוניין להפסיק - האם עליי לעשות זאת בהדרגתיות ולבצע תהליך כלשהו?
  • אני מעוניין לשפר ניתור - האם זה נכון שהקריאטין יכול לעזור לי בכך?
  • מה הסכנות בנטילת קריאטין?

אשמח לקבל כל מידע רלוונטי נוסף.

מודה מראש לכל העונים 😃

הכל רשום במאמר שניתן לך ואפשר גם להריץ חיפוש כי היו הרבה פווסטים בנושא.

כיצד מתחילים להשתמש בקריאטין? קונים קריאטין מונו ולוקחים כפית (5 גרם) כל יום.
מתי לוקחים את הקריאטין (לפני אימון\אחרי אימון\לא משנה)? לא משנה מתי.
מהי הכמות שעליי לקחת והאם ניתן לקחת רק בימים של אימון? כפית (5 גרם) כל יום (לא משנה אם יום של אימון או לא)
מהי הכמות המומלצת לקנייה ולכמה זמן היא מספיקה? תלוי בך, כך בחשבון שכל יום לוקחים 5 גרם אז תעשה לעצמך את החישובים לכמה זמן יספיק.
במידה ואני מעוניין להפסיק - האם עליי לעשות זאת בהדרגתיות ולבצע תהליך כלשהו? פשוט להפסיק לקחת.
אני מעוניין לשפר ניתור - האם זה נכון שהקריאטין יכול לעזור לי בכך? אין קשר ישיר\ התוסף לכשעצמו לא ישפר לך את הניתור. אתה צריך להתאמן בשביל זה.
מה הסכנות בנטילת קריאטין? השימוש בתוסף נחשב בטוח. צריך להקפיד לשתות הרבה מים.

• פותח/ת השרשור
הכל רשום במאמר שניתן לך ואפשר גם להריץ חיפוש כי היו הרבה פווסטים בנושא.

כיצד מתחילים להשתמש בקריאטין? קונים קריאטין מונו ולוקחים כפית (5 גרם) כל יום.
מתי לוקחים את הקריאטין (לפני אימון\אחרי אימון\לא משנה)? לא משנה מתי.
מהי הכמות שעליי לקחת והאם ניתן לקחת רק בימים של אימון? כפית (5 גרם) כל יום (לא משנה אם יום של אימון או לא)
מהי הכמות המומלצת לקנייה ולכמה זמן היא מספיקה? תלוי בך, כך בחשבון שכל יום לוקחים 5 גרם אז תעשה לעצמך את החישובים לכמה זמן יספיק.
במידה ואני מעוניין להפסיק - האם עליי לעשות זאת בהדרגתיות ולבצע תהליך כלשהו? פשוט להפסיק לקחת.
אני מעוניין לשפר ניתור - האם זה נכון שהקריאטין יכול לעזור לי בכך? אין קשר ישיר\ התוסף לכשעצמו לא ישפר לך את הניתור. אתה צריך להתאמן בשביל זה.
מה הסכנות בנטילת קריאטין? השימוש בתוסף נחשב בטוח. צריך להקפיד לשתות הרבה מים.
תודה רבה 😃 !

ישנו קריאטין מומלץ לקנייה?
של אופטימום למשל?

כל קריאטין מונוהידראט של חברה אמינה יעשה את העבודה, קח מה שיוצא לך משתלם מבחינת המחיר. אופטימום זה מצוין.

Back
למעלה תחתית