powerclean, squat & deadlift- ביקורת טכניקה
אז ככה, קצת על עצמי.
אני בן 22, מתאמן כבר כמה חודשים בבית ושוקל 75 כרגע.
אני עושה תוכנית שדומה ל- SS בגלל מגבלות טכניות, אין לי סטנדים בבית, אז כל התרגילים מתחילים מהרצפה.
והנה הסרטונים מהאימון של היום.
סקאווט 62.5 קילו ל- 5 חזרות סט ראשון:
סט שני- 62.5 קילו ל- 5 חזרות:
וסט שלישי- 62.5 קילו ל- 6 חזרות... התבלבלתי בספירה...
דדליפט 110 קילו ל- 5 חזרות:
אני אקדים את התלונות בקשר לכפפות ולרצועות.
כשאני מתאמן בלי כפפות זה יוצר לי יבלות נוראיות, אני עושה את החימום בלי כפפות כבר הרבה זמן בתקווה שיום אחד הידיים יסתגלו ללחץ.
ובקשר לרצועות, המוט פשוט בורח לי בלעדיהם, ובגלל שאני מתאמן בבית אני לא יכול להרשות לעצמי להפיל את המוט כשהוא בורח, שלא ירסק ת'מרצפות 😃
אבל שלא תבינו לא נכון, אני לא מזניח את האחיזה, אני עובד עם גריפרים ובזמן החימום אני מחזיק משקלים יותר נמוכים בנעילה של הדדליפט, זה עובד לא רע עד עכשיו.
טובב זה הכל... תגידו לי מה לשפר... אני יודע שהגב קצת מתעגל בחלק התחתון של הסקאווטים... זה בטיפול.
אז ככה, קצת על עצמי.
אני בן 22, מתאמן כבר כמה חודשים בבית ושוקל 75 כרגע.
אני עושה תוכנית שדומה ל- SS בגלל מגבלות טכניות, אין לי סטנדים בבית, אז כל התרגילים מתחילים מהרצפה.
והנה הסרטונים מהאימון של היום.
סקאווט 62.5 קילו ל- 5 חזרות סט ראשון:
סט שני- 62.5 קילו ל- 5 חזרות:
וסט שלישי- 62.5 קילו ל- 6 חזרות... התבלבלתי בספירה...
דדליפט 110 קילו ל- 5 חזרות:
אני אקדים את התלונות בקשר לכפפות ולרצועות.
כשאני מתאמן בלי כפפות זה יוצר לי יבלות נוראיות, אני עושה את החימום בלי כפפות כבר הרבה זמן בתקווה שיום אחד הידיים יסתגלו ללחץ.
ובקשר לרצועות, המוט פשוט בורח לי בלעדיהם, ובגלל שאני מתאמן בבית אני לא יכול להרשות לעצמי להפיל את המוט כשהוא בורח, שלא ירסק ת'מרצפות 😃
אבל שלא תבינו לא נכון, אני לא מזניח את האחיזה, אני עובד עם גריפרים ובזמן החימום אני מחזיק משקלים יותר נמוכים בנעילה של הדדליפט, זה עובד לא רע עד עכשיו.
טובב זה הכל... תגידו לי מה לשפר... אני יודע שהגב קצת מתעגל בחלק התחתון של הסקאווטים... זה בטיפול.
נערך לאחרונה ע"י מנהל: