הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחזק אך לא עולה במשקל

Nadav Peled

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
גובה 184, משקל תקוע 61 קילו..
אני עבדתי השנה תקופה ארוכה במצטבר למרות שהייתה הפסקה באמצע של בערך חודשיים, כעת אני חוזר לכושר בתוכנית SS וכבר הגעתי למקום שעצרתי בו( לאחר חודש וחצי בערך), המשקל שלי תקוע פשוט, אני בספק אם העלתי אפילו 200 גרם.. אבל אני כן עולה במשקלים הבעיה תהיה עכשיו לדעתי, אתקע בהתקדמות אם לא אעלה במשקל.. אני מקפיד לאכול כמו שצריך אפילו שותה חלב כדי להוסיף קלוריות וחלבון.. דיי תקוע ולא יודע מה לעשות כנראה אלך לדיאטנית שתכתוב לי תפריט. אני יכול להוסיף שגם בכלל בכול תקופת האימונים שבמצטבר מגיעה ל6-7 חודשים העלתי בקושי קילו אך כן התחזקתי ועכשיו שהצטרפתי לפורום-
הייתי רוצה לשמוע עצות או עזרה אם למישהו יש רעיון, כי אכן יש התקדמות בהרמת משקלים אך המשקל האישי שלי תקוע

לא היית על תפריט, נכון? נסה את התפריט בפורטל 😃

על מה אתה בוכה? אם אתה מתחזק כמו שצריך ולא זז במשקל גוף, המצב שלך זהב.

כן אבל מה זה שווה אם אתה לא עולה במשקל גוף משמע לא גדל. מה אתה מנסה להיות קיד בו

• פותח/ת השרשור
על מה אתה בוכה? אם אתה מתחזק כמו שצריך ולא זז במשקל גוף, המצב שלך זהב.

כן זה נכון, תמיד אכלתי כול מה שבאלי בלי אבחנה גם אם זה דברים עתירי קלוריות במשך כול היום ועדיין אני לא עולה במשקל.. בילדותי הייתי תת משקל והתאמצתי מאוד לצאת מהמצב הזה למרות שגם כעת הוא גבולי מאוד עם 4.5-5% שומן... המצב שלי לא זהב בכלל כי נורא קשה להתקדם ככה באימונים ואם אתה לא מעלה מאסה בסופו של דבר אתה נתקע ולא מצליח להעלות משקלים... וגם אם כן העלייה איטית מאוד ומייאשת

Back
למעלה תחתית