הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדיחה החדשה בגו אקטיב

קניון סביונים??

חיובי בקומה השלישית

חשבתי לעבור לחדר כושר הזה כי יש לי קצת קשר עם הבעלים (חגי מי שמכיר)
אבל מפריע לי שהאזור משקולות קטן והבנתי שעמוס בדר״כ
למרות שאני ממש לא קרוב לסקוואט 160 או משתמש במגנזיום אבל לכו תדעו איפה יעבור הקו..

חיובי בקומה השלישית

חשבתי לעבור לחדר כושר הזה כי יש לי קצת קשר עם הבעלים (חגי מי שמכיר)
אבל מפריע לי שהאזור משקולות קטן והבנתי שעמוס בדר״כ
למרות שאני ממש לא קרוב לסקוואט 160 או משתמש במגנזיום אבל לכו תדעו איפה יעבור הקו..
המנהל, לא הבעלים. הוא אחלה בחור חגי, אני מכיר אותו אישית.קצת מופתע ממהלך הזה. הוא חדש בחד"כ, אני בטוח שהוא בא רק עם כוונות טובות אבל זה קצת לא ברור ההתניה הזו.

אם בעל המקום תלה את זה, לא הייתי מציע לכם להישאר שם, לך תדע איזה הפתעות תמצא שם בהמשך.

• פותח/ת השרשור
המנהל, לא הבעלים. הוא אחלה בחור חגי, אני מכיר אותו אישית.קצת מופתע ממהלך הזה. הוא חדש בחד"כ, אני בטוח שהוא בא רק עם כוונות טובות אבל זה קצת לא ברור ההתניה הזו.

אתה מתאמן בגו אקטיב? אני מכיר אותך?

סליחה, אבל אני רשום שם 6 שנים, עברתי 3 הנהלות, כל הנהלה חדשה ניסתה לעשות לי קטע, אבל אף פעם לא ישבתי בשקט ואמרתי "טוב".
הגשתי תלונה לאמון הציבור, עד שלא יעשה בירור - הספגטי ממשיך לעקם מוטות ומתאבד על 240 סקוואט ביום ראשון.

סה"כ יום טוב, בי.

סליחה, אבל אני רשום שם 6 שנים, עברתי 3 הנהלות, כל הנהלה חדשה ניסתה לעשות לי קטע, אבל אף פעם לא ישבתי בשקט ואמרתי "טוב".
הגשתי תלונה לאמון הציבור, עד שלא יעשה בירור - הספגטי ממשיך לעקם מוטות ומתאבד על 240 סקוואט ביום ראשון.

סה"כ יום טוב, בי.
חוב לראק.

זרוק לו איזו מילה
+1

שירד מאיתנו אני לא מבין, אנחנו עושים שם הכי פחות בעיות, ורק אליינו הוא פונה, לכל הבילדרים והאידיוטים שזורקים מוטות ומעיפים דאמבלים הוא לא אומר מילה.

עדכון
הגיבו לתלונה שלי ב"אמון הציבור" והם לא מתכוונים להתחרט. בושה שסניף אחד מכל הרשת הזאת מגביל את קהל המתאמנים ל160 קילו על המוט.
בכל אופן, עליתי מדרגה ופניתי למשרד הספורט. מישהו יודע אם לימור לבנת עושה סקוואט מלא?

עדכון
הגיבו לתלונה שלי ב"אמון הציבור" והם לא מתכוונים להתחרט. בושה שסניף אחד מכל הרשת הזאת מגביל את קהל המתאמנים ל160 קילו על המוט.
בכל אופן, עליתי מדרגה ופניתי למשרד הספורט. מישהו יודע אם לימור לבנת עושה סקוואט מלא?
המאמנים אצלכם שם הם כמו שוטרים? הוא פשוט יעמוד ויספור את הפלטות ועם עברת 160 אז הוא יגיד את זה למנהל?
קח בערבון מוגבל את השטויות האלה ותמשיך להתאמן כרגיל.. סתם מחפש לעשות קצת רעש ולהראות שהוא
בתפקיד אז הוא שם חוקים מטופשים כאלה.

יש לפעמים מגבלות של היצרן על ציוד/המלצה לשים משקל מקסימלי X, אבל 160 נשמע מוגזם מאוד, גם אם זה חצי ראק קוריאני סוג ג' אין סיבה שלא יחזיק לפחות 200, הבעיה שבעל הבית יכול לטעון שזו הוראה בטיחותית של היצרן ואז הוא מבחינתו מכוסה.

לצערי אני חושב שמה שירשמו לכם זה פשוט לעבור מכון ולקחת את הכסף אם לא מתאים לכם, עד כמה שזה מסריח...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית