הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדיחה החדשה בגו אקטיב

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active
DSC00047.JPG

זה תלוי מעל הראק.
😣

מתאמנים במכון הזה אני, אושר, פסיכו ומונלייט מהפורום. כולנו עובדים/נעבוד בקרוב עם משקלים מעל 160 ק"ג.

מישהו יודע אם מבחינה חוקית מותר להם לעשות את זה בכלל?

חחחחח על דבר כזה עוד לא שמעתי...

באיזה סניף זה?

יש לו מקום למעל 160 קילו? אם כן, הוא לא מוגבל - תוכיח אותם על טעותם.

מבחינה חוקית לכל בעל חדר כושר מותר לעשות מה שבזין שלו

לקח לי זמן להבין שמדובר על מקסימום, בגלל שהנושא הוא "הבדיחה החדשה בגו אקטיב" חשבתי שמדובר על מינימום, בקטע של צחוק או שהמנהל ממש גבר אבל מגזים קצת. ושיערתי שאתם מתלוננים על זה כי כתבת שרק עוד מעט אתם תגיעו ל160. בקיצור כן זה ביזיון, ולקח לי זמן להבין שזה אשכרה ככה.

נורא ואיום, יש מכון אחר בסביבה שלכם?

אם הוא קונה מוטות זולים ואתם מעקמים לו אותם, אז אפשר להבין.
אחרת, הוא קנאי וזה כואב לו שאתם מצליחים.

חחחח ענק

אני אומר שתגיד לבעלים שאם הוא כבר עושה דבר כזה אז שילך עד הסוף ויעשה מגבלה גם לבנצ' ולכפיפות מרפקים.

או אם הוא קונה מוטות יקרים והם מעקמים לו אותם
האמת שאנשים ממש לא יודעים להתייחס לציוד, המוטות היחידים בחדר כושר ציבורי שראיתי שלא עקומים ברמה שאין מה לעשות אותם או קרובים לזה, זה שני מוטות Eleiko ואחד היה טיפ טיפה עקום, ממש בקטנה
ולא שאנשים עובדים עם משקלים כבדים, הם פשוט לא יודעים להתייחס לציוד ומעקמים עם 30 קילו כל צד
והבעייה היא שלרוב מנהלי חדרי הכושר אין מושג שמוטות יכולים להתעקם בכלל, ובטח ובטח שלא יודעים מה מעקם אותם ואיך צריך להתנהג למוטות ככה שהקהל הרחב בכלל לא נחשף לידע הדרמטי הזה של איך להתייחס לציוד 😣

ראיתי בסרטון הFAIL שלספגטי נפל המוט בכשל והוא אמר שהוא גם ככה עקום לגמרי שזה ולא מפריע לו.
מה שגם רק הם משתמשים בראק בטח.

זה פשוט בושה
אצלנו יש שלט "השימוש במשקולות למתאמנים מתחת לגיל 18 באישור ובליווי המדריך בלבד"

הם גם שמו 3 שלטים כאלה אחד ליד השני, אחד לכל אחד, לי, לך ולאושר 👏
המנהל גם ככה לא יודע לספור את המשקל על המוט, ואני "הבנתי" שזה 160 קילו לכל צד 😉

• פותח/ת השרשור
אתם שמים על זה זין?
אוכפים את זה? מה כבר יעשו לך?

כבר כמה שבועות שההנהלה החדשה במכון הודיעה לנו על שינויים - אסור להרמים משקלים כבדים (מעל 160) ואסור להשתמש באבקות (הכוונה למגנזיום).
עד היום בהחלט שמנו זין. בנוסף, המנהל עצמו לא באמת נמצא לרוב בשעות שאנחנו באים ורוב המאמנים שם מבינים שזה דבילי.

מבחינה חוקית לכל בעל חדר כושר מותר לעשות מה שבזין שלו

רק בחודש שעבר חידשתי את המנוי במכון תמורת סכום כסף לא קטן בכלל. בשום דף שקיבלתי או שחתמתי עליו לא היה כתוב שהמנוי שלי כולל אך ורק אימונים
עם משקלים מסוימים.

נורא ואיום, יש מכון אחר בסביבה שלכם?

לא ממש.

לא הרסנו שום ציוד במכון. המוטות לא עקומים.
הנימוק הוא מסיבה "בטיחותית" - הראק נמצא ליד האיזור של הדאמבלים והסמיט משין וזה מסוכן שנרים משקלים כבדים איפה שיש הרבה אנשים.
כמובן שלא ברור איך 200 ק"ג מסוכנים לשאר המתאמנים ו160 לא... 😣

חחחח ענק

אני אומר שתגיד לבעלים שאם הוא כבר עושה דבר כזה אז שילך עד הסוף ויעשה מגבלה גם לבנצ' ולכפיפות מרפקים.

מה שהולך עם הדאמבלים במכון הוא הרבה יותר מסוכן. הרבה אנשים פשוט זורקים את הדאמבלים על הרצפה באיזור צפוף עם הרבה מתאמנים.
כבר קרה שמישהו חטף דאמבל ברגל ופינו אותו למיון.

בן זונה, אם זה בגלל המיקום של הראק, אז למה הוא ביקש שיזיזו אותו?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית