הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מתחיל חיטוב ומבקש חוות דעת

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 31,שוקל 93ק"ג,1.74.התחלתי את החיטוב לפני חודש וכרגע התפריט עומד על כ1800קל' ביום כאשר לפי הנוסחא הראשונה במדריך יוצא לי הוצאה קלורית יומית באיזור ה2200קל' אז הגירעון הוא בערך 500קל'. התפריט מסודר כך: 180 ג' חלבון, 130ג' פחמימה וכ30%מהתפריט זה שומן,בערך 60 ג'.מעוניין לשמוע חוות דעת.

כרגע לא עושה אירובי בכלל ונוח לי עם הגירעון,האם לדעתך להוסיף אירובי רק כשאגיע לאיזור ה12% ואז גם להעלות את הקל' בתפריט בהתאם?
מעולה
אני משונאי אירובי בתחילת חיטוב,אין בשביל מה
לא,תוסיף אירובי שהירידה תתקע

• פותח/ת השרשור
מעולה
אני משונאי אירובי בתחילת חיטוב,אין בשביל מה
לא,תוסיף אירובי שהירידה תתקע
זה התיכנון ושוב,האם כאשר אוסיף אירובי מה שיגדיל את הגירעון אז עליי להוסיף גם קל' לתפריט?

המספרים שלך מרגישים לי נמוכים מדי.
תציג את החישובים שלך. אתה לא מתאמן כלל?

עוד קל' בתפריט זה תמיד בא טוב אבל..לא ברור לי למה?אני בגירעון 500 שזה סביר,לא עושה אירובי בנתיים.מה דעתך?

לדעתי הוא התכוון שתשלים קלוריות בימי אימונים, למרות שאני חולק עליו, לא יקרה שום דבר אם הגרעון בימים אלו יהיה גבוה יותר. הרי פה ושם במילא יש סטיות קלוריות,
אתה יכול להעריך מהו אחוז השומן שלך? האם הוא גבוה?

לא נורא שאתה לא עושה אירובי בינתייים, מאמין שבהמשך תרצה לעשות אירובי וזה יעזור לך בשלבים מתקדמים יותר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הוא התכוון שתשלים קלוריות בימי אימונים, למרות שאני חולק עליו, לא יקרה שום דבר אם הגרעון בימים אלו יהיה גבוה יותר. הרי פה ושם במילא יש סטיות קלוריות,
אתה יכול להעריך מהו אחוז השומן שלך? האם הוא גבוה?

לא נורא שאתה לא עושה אירובי בינתייים, מאמין שבהמשך תרצה לעשות אירובי וזה יעזור לך בשלבים מתקדמים יותר.
בשנים קודמות הייתי מתחיל את הידאטה עם אירובי ודל פחמימה מההתחלה והשנה רציתי לנסות אחרת בעיקר כדי לשמר את הכוח ומשקלי עבודה.הגירעון עומד על איזור ה500 בימי אימון/מנוחה.אין ספק שאוסיף אירובי בהמשך,השאלה היא האם כאשר זה יקרה עליי להוסיף גם קל' לתפריט בהתאם.?

בשנים קודמות הייתי מתחיל את הידאטה עם אירובי ודל פחמימה מההתחלה והשנה רציתי לנסות אחרת בעיקר כדי לשמר את הכוח ומשקלי עבודה.הגירעון עומד על איזור ה500 בימי אימון/מנוחה.אין ספק שאוסיף אירובי בהמשך,השאלה היא האם כאשר זה יקרה עליי להוסיף גם קל' לתפריט בהתאם.?

הכל שאלה של על איזה גרעון אתה רוצה לעמוד, (כמובן יש להתחשב בגרעון קלורי מקסימלי), אם תרצה להגדיל את הגרעון שלך לא תצטרך לתסף קלוריות על האירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית