הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW

• פותח/ת השרשור unknown1
  • פורסם בתאריך
U

unknown1

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חבר'ה אני מחפש תוכנית, התוכנית שאני רוצה כוללת שלושה אימונים בשבוע, אפשר FBW. המטרה שלי היא להישאר באותו משקל אך גם מטרתי היא תוכנית חיטוב. ז"א להוריד אחוזי שומן ולעלות במקביל(אם זה אפשרי) אחוז שריר, שיתפוס את מקומו של השומן. אני יחסית רזה, יש מקום מעט לחיטוב. אני גובה 1.80 ומשקל 70 ק"ג. כמה בקשות אם הן אפשריות- לא לשלב תרגילי דד ליפט ומיליטרי פרס, ובשאיפה שיהיו 3 או יותר סטים בתוכנית ולא פחות מ-3. ויש לי עוד שאלה- האם כדאי לעשות אימון של FBW פעמיים בשבוע, ועוד אימון בינהם של משקל גוף בלבד הכולל- שכיבות שמיכה, בטן, מתח, ומקבילים, והעיקר בתוכנית משקל הגוף הוא העבודה האיטית, והכמות הגדולה של כל תרגיל.
אשמח מאוד אם מישהו יצליח לבנות לי תוכנית טובה בשאיפה שתענה על הציפיות.
תודה.

לפי דעתי מנתונים שרשמת אתה בכלל לא שמן ואם אתה רזה אז לדעתי כדאי לך מאוד לא לעשות חיטוב אלא לעשות קודם מסה ןלעלות מסת שריר במשך זמן מסוים כמו חצי שנה ואז אם תהיה צריך תעשה חיטוב כי אם תעשה חיטוב בלי מסה אתה לא תראה טוב כי אין לך את הבסיס 😃

-אתה לא צריך חיטוב,אתה רזה וסביר להניח שחוסר במאסת שריר גורם לך להרגיש טיפה "רפוי" ולא נוח עם הגוף שלך
-כבר שאמרת שאתה לא מעוניין בפרס סקוואט ודדליפט,ידעתי שהולכת לבוא שאלה על בטן שכיבות סמיכה וכל חבריו.
-אף אחד לא הולך לבנות לך תכנית.
תבנה לבד

בקשר לתכנית, תריץ חיפוש בפורומים יש אינספור תכניות של מתחילים(אתה גם יכול לבנות לך תכנית), עקרונות בניית תכנית נכונה:

לעבוד על כל שרירי הגוף בכמה שיותר תנועות מורכבות: סקוואט באיזושהי וריאציה, לחיצה כלשהי לחזה/מקבילים רחב, מתח לגב/חתירה כלשהי במשקל חופשי, לחיצה כלשהי לכתפיים וניתן להוסיף תרגיל או שניים לשרירים קטנים(לא להיסחף פה)

בקשר לסדר אימונים: ההמלצה לעבוד יום כן יום לא: על מנת שתהיה אפקטיביות לאימון צריך להתאושש.

נ.ב לכולם:
אני הולך בשבועות הקרובים להכין אשכול תכניות אימונים לסוגי אוכלוסיות שונות+ עקרונות לבניית תכנית אימונים מתאימה למתאמן מתחיל, אבל זה לא יקרה לפני אוגוסט(מבחנים).

• פותח/ת השרשור
אוקיי, קודם כל תודה על כל מה שאמרתם.
לגבי התוכנית, אני אחפש איזשהי תוכנית שתוכל לתרום לי כמו שאני רוצה.
לגביי, אני לא מתחיל, אני מתאמן הרבה זמן, יש לי בסיס מעולה ורציתי לבדוק אם יש איזה תוכנית שאמצא פה שתענה לי על הציפיות.
ודבר אחרון, רציתי לשאול אם מומלץ לעשות FBW פעמיים בשבוע ובינהם אימון משקל גוף, ובנוסף ארצה לשאול איך זה ישפיע על הגוף שלושת האימונים האלה, האם זה יגרום לחיטוב השילוב עם המשקל גוף או העלאת מסה?

Back
למעלה תחתית