הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב וסיבי שריר

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
בחיטוב צריך לעבוד על הסיבי שריר האדומים ? המאמן שלי המליץ לי לעשות כל אימון 2-3 סופרסטים
של 3-4 תרגילים לרוץ ממכשיר למכשיר כדי לחטב ולעבוד על הסיבי שריר האדומים ואם אני ימשיך
באותה תוכנית(12 חזרות 3 סטים כל תרגיל) החיטוב יהיה איטי יותר

אז הוא צודק או שזה לא יהיה משנה ?

ואירובי בחיטוב כמה צריך לעשות בשבוע? יש כאלה אומרים30-60דקות ויש אומרים 20 דקות מספיק זה מי פה צודק? כמה פעמים ?
תודה לעוזרים

בחיטוב צריך לעבוד על הסיבי שריר האדומים ? המאמן שלי המליץ לי לעשות כל אימון 2-3 סופרסטים
של 3-4 תרגילים לרוץ ממכשיר למכשיר כדי לחטב ולעבוד על הסיבי שריר האדומים ואם אני ימשיך
באותה תוכנית(12 חזרות 3 סטים כל תרגיל) החיטוב יהיה איטי יותר

אז הוא צודק או שזה לא יהיה משנה ?

ואירובי בחיטוב כמה צריך לעשות בשבוע? יש כאלה אומרים30-60דקות ויש אומרים 20 דקות מספיק זה מי פה צודק? כמה פעמים ?
תודה לעוזרים
בחיטוב צריך לעבוד בנפח יחסית נמוך עם עצימות גבוהה - עניין הסיבים אינו רלוונטי ונראה שלמאמן שלך אין הרבה מושג באימונים והוא צריך ריענון. לתוכנית האימונים יש פקטור אפסי על החיטוב שלך מאחר וכולו בסופו של דבר מתרכז בגירעון קלורי שלילי (אכילה של פחות קלוריות ממה שגופך דורש). אימונים הם כלי עזר (בעיקר אירובים) ואימונים אנאירובים (משקולות) הם לשם תחזוקת מסת השריר הקיימת שלך בלבד (ואצל מתחילים מעט עלייה במסת השריר, בשבועות הראשונים וכמובן בכוח).

לגבי כמה אירובי צריך לעשות בשבוע, זה משתנה בהתאם לגירעון הקלורי שבו אתה נמצא. זה יכול להיות חצי שעה בשבוע וזה יכול להיות 4 שעות בשבוע - מאוד תלוי וקשה לענות על רגל אחת.

Back
למעלה תחתית