תקופת מסה

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
כדי לעלות כמה שיותר מהר במסה , צריך לאכול כמה שיותר ?

כדי לעלות כמה שיותר מהר במסה , צריך לאכול כמה שיותר ?

אם אתה רוצה להתחזק ולגדול בצורה מירבית, אז עדיף לאכול יותר מאשר פחות - כן.
אני לא אומר לך עכשיו לחסל מקרר ולעלות 3 ק"ג בשבוע, אבל חשוב שתאכל טוב. אתה יכול להישקל פעם בשבוע ולווסת את האוכל בהתאם לעליה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להתחזק ולגדול בצורה מירבית, אז עדיף לאכול יותר מאשר פחות - כן.
אני לא אומר לך עכשיו לחסל מקרר ולעלות 3 ק"ג בשבוע, אבל חשוב שתאכל טוב. אתה יכול להישקל פעם בשבוע ולווסת את האוכל בהתאם לעליה במשקל.

אני אסביר לך פשוט את המטרה שלי .
אני כרגע בתקופת חיטוב בערך כחודש , אני לא יודע כמה אחוז שומן אני (כבר אעלה תמונה )

אני הרישיון שלי חוזר עוד שבוע וקצת , ואני מעוניין להכנס כבר למסה ,
עכשיו אני רוצה להגיע חטוב ועם מסת שריר ככל הניתן בתקופת הזמן עד לאמצע/סוף אוגוסט..אני ידוע שזה קצת זמן , אבל כמה שניתן יהיה ככה יהיה יותר טוב.

בגלל זה אני רוצה לדעת איך לתמרן ? להכנס מסה לעלות מהר - ואז לעשות חיטוב עצבני כדי להגיע ככל הניתן חטוב ועם מסת שריר חמודה.
בגלל זה לחוץ לי הזמן הזה .

הנה תמונות -
IMG_3664.JPG IMG_3666.JPG IMG_3665.JPG

אני אסביר לך פשוט את המטרה שלי .
אני כרגע בתקופת חיטוב בערך כחודש , אני לא יודע כמה אחוז שומן אני (כבר אעלה תמונה )

אני הרישיון שלי חוזר עוד שבוע וקצת , ואני מעוניין להכנס כבר למסה ,
עכשיו אני רוצה להגיע חטוב ועם מסת שריר ככל הניתן בתקופת הזמן עד לאמצע/סוף אוגוסט..אני ידוע שזה קצת זמן , אבל כמה שניתן יהיה ככה יהיה יותר טוב.

בגלל זה אני רוצה לדעת איך לתמרן ? להכנס מסה לעלות מהר - ואז לעשות חיטוב עצבני כדי להגיע ככל הניתן חטוב ועם מסת שריר חמודה.
בגלל זה לחוץ לי הזמן הזה .

הנה תמונות -

אם יש לך רק חודשיים וחצי ואתה רוצה לשמור על אחוז שומן נמוך לא הייתי מתפרע עם האוכל. אתה נמצא בנקודה טובה להתחלת מסה.
הייתי שם דגש על חלבון איכותי (בשר/ביצים) ומווסת את הקלוריות בהתאם לעליה השבועית במשקל.

בתוכנית האימונים שלך חייבים להיות תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה, אתה יכול לבחור תוכנית FBW/AB מהפורטל או ללכת על תוכנית כוח כגון SS או טקסס.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך רק חודשיים וחצי ואתה רוצה לשמור על אחוז שומן נמוך לא הייתי מתפרע עם האוכל. אתה נמצא בנקודה טובה להתחלת מסה.
הייתי שם דגש על חלבון איכותי (בשר/ביצים) ומווסת את הקלוריות בהתאם לעליה השבועית במשקל.

בתוכנית האימונים שלך חייבים להיות תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה, אתה יכול לבחור תוכנית FBW/AB מהפורטל או ללכת על תוכנית כוח כגון SS או טקסס.

הבנתי , אני מושך עוד שבוע תחיטוב בצורה קיצונית , סתומרת דל פחמימה , והמון אירובי..
יום שני עוד שבוע חוזר הרישיון , ואז כבר נרשם למכון .

עכשיו רק שיהיה לי ברור , כמה בערך קלוריות מומלץ לי לאכול ? סתומרת כמה מעל התחזוקה כדאי לי על מנת להגיע בחודשיים וחצי עם אחוז שומן נמוך ועם מסת שריר מסויימת ?
וכמובן , איזה תרגיל אז מומלץ לי לקחת ? FBW ? או התוכניות כוח ? אילו מהתוכניות האלו הכי עדיפות ואפקטיביות לפרק זמן קצר של חודשיים וחצי ?

נ.ב
כמה לדעתך אחוז שומן יש לי ?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית