הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קיבלתי מוניטין שלילי

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
קיבלתי את המוניטין השלילי הראשון אי פעם שקיבלתי בפורום.
ואני רק רוצה להבהיר משהו
צוות הפורום פה כדי לענות על כל שאלה בבקשה שיש בסמכותו וביכולתו לענות.
אבל,לבוא ולשבת מול המחשב ולגרבץ ולשאול כל שאלה לפני שמריצים חיפוש זה לא בא בחשבון.
שאלות "מתי לוקחים קריאטין" או "מה זה חלבון" לא יתקבלו פה כי הרי ברור שמי ששאל אותם לא התאמץ אפילו לא לשניה על מנת להשיג את הידע ופשוט פתח את הנושא כדי שיאכילו אותו בכפית מזהב

לכן אני חוזר ואומר
תריצו חיפוש.

ואני רק רוצה להבהיר משהו
אבל,לבוא ולשבת מול המחשב ולגרבץ ולשאול כל שאלה לפני שמריצים חיפוש זה לא בא בחשבון.
שאלות "מתי לוקחים קריאטין" או "מה זה חלבון" לא יתקבלו פה כי הרי ברור שמי ששאל אותם לא התאמץ אפילו לא לשניה על מנת להשיג את הידע ופשוט פתח את הנושא כדי שיאכילו אותו בכפית מזהב

לכן אני חוזר ואומר
תריצו חיפוש.

זה בסדר במבה, אני אתן לך מוניטין (הערה של המוניטין שוב אמורה להיות לב, אני כל פעם לא לומד את הלקח )

• פותח/ת השרשור
חחחחח תודה רבה
אבל זאת לא הנקודה
הנקודה היא להבהיר את נהלי הפורום

אז הנקודת תורפה שלך היא כמו של פסיכו - מוניטין שלילי:Sync-0h5y1d7:

ואני רק רוצה להבהיר משהו

לכן אני חוזר ואומר
תריצו חיפוש.
1. הצדק איתך וזאת בעיה מורגשת בעיקר ב"תזונה ותוספים" וזה לדעתי חוצפה מצד המשתמש כי אין כאן קשר למונטין.
2. מילא תופעה זאת הייתה במתחילים אבל מכיוון שזה תופעה אצל משתמשים "לא חדשים" יש למגר תופעה זו.
3. ממליץ לקבוע חוק כמו שיש בלוח קניה ומכירה, למלא תופס בו המשתמש מתחייב כי חיפש קודם לפתיחת האשכול בחיפוש. או לחלופין עבר על אשכולות בנעוץ או על הפורטל. העיקר שיצהיר כי הוא באמת חיפש. במידה וכאשר לאחר שהמשתמש הצהיר ובכל זאת פתח אשכול שקיים בחיפוש או בפורטל הוא יקבל אזהרה. צריך להעביר את המסר כי "תזונה ותוספים" זה לא למתחילים ומספר ההודעות עדיין לא רלוונטי להפוך אותך לוותיק כמו שמספר השנים של האימונים לא הופכים אותך למתאמן מתקדם.
4. שורה תחתונה, לא יתכן כי משתמשים וותיקים כביכול יבזו את הפורום הרי בשביל מה פתחו את ה"מתחילים בתזונה ואימונים" אם לא בשביל השאלות האלה? לכן יש למגר תופעה זאת באיזה שהיא צורה בה המשתמש יצהיר כי הוא ערך חיפוש או קרא בפורטל או בנעוצים.

השאלה אם כתבתם משהו רשמי לגבי חוק כזה, כי משתמש חדש לא יחפש על דעת עצמו חוקים שנכתבו עמוק עמוק בתוך שרשורים...

השאלה אם כתבתם משהו רשמי לגבי חוק כזה, כי משתמש חדש לא יחפש על דעת עצמו חוקים שנכתבו עמוק עמוק בתוך שרשורים...

קצת רצון טוב והגיון בריא זה לא יותר מדי לדרוש.
מתייחסים לפורום כאילו המנהלים עובדים פה. שוכחים שזאת קהילה שכולם אמורים לתת ולקבל.
70% מגיעים לפה רק לקבל.

• פותח/ת השרשור
הקטע שלאחרונה אלו לא משתחמשים חדשים
ובדיוק כמו שאמרו פה ..לתת-לקבל,אני לא עובד בשביל אף אחד פה והכל מהתנדבות ואהבה לתחום (וככה כל המנהלים ד"א).

תתבצע בקרוב רפורמה במוניטין עקב פרוייקט גדול שהולך לעבור על הפורום (כנראה), ככה שאולי הוא כלל לא יהיה רלוונטי בעוד מספר שבועות (לפחות לא במתכונת הנוכחית שלו כרגע).

אני קורא בפורום כבר זמן מה וכפי שניתן לראות אין לי הרבה הודעות מהסיבה שחיפוש רוב הפעמים פותר לי כל בעיה שאני נתקל בה .

לכן מי שמתעצל לחפש ולעזור לעצמו אני לא רואה טעם לעזור לו-כמו שאמרת המנהלים ושאר חברי הפורום עושים את הדברים מאהבה לתחום ובהתנדבות מוחלטת ולא עובדים אצל אף עצלן שקשה לו לרשום בשורת החיפוש.

תתבצע בקרוב רפורמה במוניטין עקב פרוייקט גדול שהולך לעבור על הפורום (כנראה), ככה שאולי הוא כלל לא יהיה רלוונטי בעוד מספר שבועות (לפחות לא במתכונת הנוכחית שלו כרגע).

קודם יאיר לפיד עכשיו אתה עם רפורמות ?! 😃
רק אני לא יחסתי לזה חשיבות אף פעם ?
אבל בתחלאס זה עוזר לסנן את הליצנים של הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית