כשתבין, תגדל.קשה לכתוב כמו בן אדם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשתבין, תגדל.קשה לכתוב כמו בן אדם?
זה קצת לא קשור לנושא, אבל אם אפשר להציע, להוסיף (או להחליף במערכת המוניטין) מערכת "תודות" יכול ממש לעזור.תתבצע בקרוב רפורמה במוניטין עקב פרוייקט גדול שהולך לעבור על הפורום (כנראה), ככה שאולי הוא כלל לא יהיה רלוונטי בעוד מספר שבועות (לפחות לא במתכונת הנוכחית שלו כרגע).
כשתבין, תגדל.
אתם כותבים כמו ילדים בני 12 שחושבים שזה מגניב לכתוב עם מספרים..
זה ידוע שהקטע הזה מפגר. אבל עובדה שכל מי שמדבר ככה מחזיק בסקוואט כבד.אתם כותבים כמו ילדים בני 12 שחושבים שזה מגניב לכתוב עם מספרים..
זה ידוע שהקטע הזה מפגר. אבל עובדה שכל מי שמדבר ככה מחזיק בסקוואט כבד.
זה שהמשקלים שלהם גבוהים זה אמור להראות שהם בוגרים?
זה שהם כותבים ככה זה מראה שבפורום הם מתנהגים בצורה ילדותית ואם אחרי זה מישהו שואל שאלה מפגרת, אז במקום להגיד לו מה הטעות שלו אז הם מתחילים להסתלבט עליו.
לא על כל שאלה מסטלבתים שאלות רציניות יקבלו תשובות רציניות אבל שאלות כמו ריבועים בבטן או על הכפית בקריאטין זה דברים חרושים שחוץ מלהצחיק קצת את הציבור (צחוק בריא יש מחקרים) לא נישאר מה לעשות
ממש כמו FXP אה?😍הרבע בפורום מתנשאים ואין ויכוח על זה.
איך שהם כותבים זה גם ילדותי מאוד ועל זה אין טעם להתווכח
ממש כמו FXP אה?😍
כמה שאתה צודק...בערך, רק מצחיק שפה הם מנסים להיות מעל FXP ולא "להדרדר" לרמה של זה
הקטע שלאחרונה אלו לא משתחמשים חדשים
ובדיוק כמו שאמרו פה ..לתת-לקבל,אני לא עובד בשביל אף אחד פה והכל מהתנדבות ואהבה לתחום (וככה כל המנהלים ד"א).
קצת רצון טוב והגיון בריא זה לא יותר מדי לדרוש.
מתייחסים לפורום כאילו המנהלים עובדים פה. שוכחים שזאת קהילה שכולם אמורים לתת ולקבל.
70% מגיעים לפה רק לקבל.
חצי מהאנשים שכותבים ככה מתי שתשאל אותם שאלה רצינית יענו לך ויעזרו לך יותר מ90% מהמאמנים בארץ והקטע המצחיק הוא,שהם אפילו לא עברו את הקורס מדריכים המטורף..זה שהמשקלים שלהם גבוהים זה אמור להראות שהם בוגרים?
זה שהם כותבים ככה זה מראה שבפורום הם מתנהגים בצורה ילדותית ואם אחרי זה מישהו שואל שאלה מפגרת, אז במקום להגיד לו מה הטעות שלו אז הם מתחילים להסתלבט עליו.
בדיוקלא על כל שאלה מסטלבתים שאלות רציניות יקבלו תשובות רציניות אבל שאלות כמו ריבועים בבטן או על הכפית בקריאטין זה דברים חרושים שחוץ מלהצחיק קצת את הציבור (צחוק בריא יש מחקרים) לא נישאר מה לעשות
במקום שאתה בא אליו ומקבל עזרה בחינם..אתה לא חושב שמצפים גם שתתן?מי הגדיר שזאת קהילה שכולם אמורים לתת ולקבל?
זה בעיה כשהכל באוויר, בן אדם שלא קרא פה בחיים לא יודע איזה סוג של אנשים יש פה ומה הציפיות.
אני באמת חושב שהגדרת חוק בנושא תפטור את הבעיה, פחות כאב ראש למנהלים, משתמשים יבינו שהם לא יכולים להתעצל וכולם מרוצים.
הקטע שלאחרונה אלו לא משתחמשים חדשים
ובדיוק כמו שאמרו פה ..לתת-לקבל,אני לא עובד בשביל אף אחד פה והכל מהתנדבות ואהבה לתחום (וככה כל המנהלים ד"א).
קצת רצון טוב והגיון בריא זה לא יותר מדי לדרוש.
מתייחסים לפורום כאילו המנהלים עובדים פה. שוכחים שזאת קהילה שכולם אמורים לתת ולקבל.
70% מגיעים לפה רק לקבל.
חצי מהאנשים שכותבים ככה מתי שתשאל אותם שאלה רצינית יענו לך ויעזרו לך יותר מ90% מהמאמנים בארץ והקטע המצחיק הוא,שהם אפילו לא עברו את הקורס מדריכים המטורף..
תופעת הדיבור הזו קיבלה הערות וכרגע היא נכתבת רק בלוגים ואוף טופיק..הובהר מספר פעמים (בעיקר לפסיכו) שדיבור כזה בפוסט רציני יגרור אזהרה
בדיוק
במקום שאתה בא אליו ומקבל עזרה בחינם..אתה לא חושב שמצפים גם שתתן?
זה לא חוקים,זה כבר נקרא אתיקה.
חצי מהאנשים שכותבים ככה מתי שתשאל אותם שאלה רצינית יענו לך ויעזרו לך יותר מ90% מהמאמנים בארץ והקטע המצחיק הוא,שהם אפילו לא עברו את הקורס מדריכים המטורף..
תופעת הדיבור הזו קיבלה הערות וכרגע היא נכתבת רק בלוגים ואוף טופיק..הובהר מספר פעמים (בעיקר לפסיכו) שדיבור כזה בפוסט רציני יגרור אזהרה
בדיוק
במקום שאתה בא אליו ומקבל עזרה בחינם..אתה לא חושב שמצפים גם שתתן?
זה לא חוקים,זה כבר נקרא אתיקה.
אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שמשתמש מתחיל ידע את זה, אין שום סיבה בעולם שהוא ידע את זה אם זה לא כתוב
אני בעדך שלא תבין לא נכון, אתה צודק אבל אני באמת חושב שפשוט צריך לחוקק משהו שלא יהיו אי הבנות
ולכן בשביל זה הקימו את "מתחילים בתזונה ואימונים" לשאול את השאלות הפשוטות במקום באשכול "השאלות המפגרות" או סגרו בעקבות פתיחת "מתחילים בתזונה ואימונים". וזה שאנשים עונים תשובות דביליות (לא שאני מצדיק אותם) זה מפני שאיבדו את סבלנותם. וזה שנועלים את האשכול דווקא מוצדק ומובן, כאן לא המקום לשאלות שכאלה ולכן האשכול ינעל, ולאחד שפתח את האשכול זה מראה על זילות או על עצלנות.זה שהם לא מדריכים זה לא העניין פה, יש פה כמות גבוהה של אנשים שקשה להם לענות תשובה נורמאלית אז הם כותבים תשובה דבילית וגם אם יש שאלה ששאלו אותה מיליון פעמים זו לא סיבה לנעול את האשכול
אז הוא ילמד בדרך הקשה אין מה לעשות. אני לא רוצה לראות זוהמה של ילדי תיכון מתלהבים על גבי הפורום כי אתה לא מצפה מהם לדעת את החוקים.
אני יוצא מנק' הנחה שכל בן אדם עם שכל יבין זאת...אתה לא?אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שמשתמש מתחיל ידע את זה, אין שום סיבה בעולם שהוא ידע את זה אם זה לא כתוב
אני בעדך שלא תבין לא נכון, אתה צודק אבל אני באמת חושב שפשוט צריך לחוקק משהו שלא יהיו אי הבנות
למה לא?זה שהם לא מדריכים זה לא העניין פה, יש פה כמות גבוהה של אנשים שקשה להם לענות תשובה נורמאלית אז הם כותבים תשובה דבילית וגם אם יש שאלה ששאלו אותה מיליון פעמים זו לא סיבה לנעול את האשכול