הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קיבלתי מוניטין שלילי

אני יוצא מנק' הנחה שכל בן אדם עם שכל יבין זאת...אתה לא?

למה לא?
על זה שאתה חוצפן ופותח אשכול על שאלות שיצאו מהתחת (בוא לא נדבר,על המאמרים שיש בפורטל שאנשים עבדו ממש קשה כדי לכתוב (ויותר קשה כדי לכתוב בשפה שאתה תבין)), שבעזרת חיפוש קטנטן היית מוצא את התשובה בשניה,אתה צריך לקבל פרס ושיאכילו אותך בכפית זהב?
אתה רוצה כפית זהב? תשלם למדריך והוא יענה לך על הכל
כל עוד אתה מקבל פה את מה שאתה מקבל,תצטרך לעבוד,ולתת בחזרה

מי שחדש בתחום לא יודע שלשאול "איך להשיג קוביות" זה מטומטם, כי הוא חדש

אני אעתיק מכאן מה שכתבתי בהודעה פרטית ל-Jack_Bristow

תודה על הפידבק.
יש כמה בעיות:

1. החיפוש בפורום לא טוב. הוא לא מוצא הרבה דברים שמחפשים והוא ממש גרוע עם מחרוזות ארוכות. לכן, אני לא ממש יכול להאשים את המשתמשים שהם לא עורכים חיפוש, כי הוא פשוט דפוק. לא כולם גם יודעים לחפש עם גוגל ע"י המחרוזת site:lbs.co.il ומחרוזת החיפוש.

2. עקב סעיף 1, אני לא יכול באמת ליצור חוקים כאלו. בפורטל עשינו אינטגרציה של חיפוש גוגל, אבל גם בפורטל אין כל המידע שאנשים מחפשים ואם יש, אז מדובר במאמרים עם אלפי מילים שפשוט לא שווה להשקיע מזמנך לקרוא אותם בשביל שאלה ספציפית נקודתית שכבר עלתה איי ספור פעמים בפורום, אבל התשובה אליה הוא כן/לא או אולי איזה משפט קצר שיתן לשואל מענה מהיר ויעיל למה שהוא מבקש.

3. בוא לא נשכח שבסופו של דבר זה פורום שישאלו בו שאלות ויתנו בו תשובות. אני מבין ויודע שעם הזמן, למשתמשים הוותיקים נמאס לראות את אותם האשכולות/מידע שעובר כאן. אל תשכח שגם אתה התחלת מ-0 ידע והיית צמא לאותם אשכולות מפגרים כביכול ששואלים את אותה השאלה שוב ושוב מיליון פעמים.

4. משתמש וותיק לא בהכרח אומר שהוא פעיל/היה איי פעם פעיל בפורום. יש פה אנשים שבאים רק בשביל אוף טופיק והם רשומים מ 2008 עם 0 ידע בתזונה ואימונים.

5. אני לא הולך לבטל את מערכת המוניטין, היא פשוט הולכת לעבור שינוי בלית ברירה שאני הולך לעשות בכל מערכת הפורומים. אני אנסה לשמר את המתכונת שלה כמה שיותר, אבל היא תראה/תהיה/תפעל באופן שונה (כנראה, עדיין מוקדם לדעת, צריך לבחון את הדברים וזה לא בדיוק תלוי בי).

אבל כן, במקרה של במבה אני מסכים שהמשתמש היה צריך לבצע חיפוש והתגובה המזלזלת שלו כנגד הייתה כלל לא במקום.
לערוך חיפוש זה טוב ויעיל, אבל לפעמים זה לא עובד ואני לא יכול להאשים משתמשים. זה ישתנה בקרוב מאוד (אני מקווה) ע"י שינויים טכנים באתר.

• פותח/ת השרשור
מי שחדש בתחום לא יודע שלשאול "איך להשיג קוביות" זה מטומטם, כי הוא חדש
אין לי בעיה שישאלו שאלות מטומטמות..נהפוכו..שאלות שלא שואלים אליהם גוררות מיתוסים שזה הדבר השנוא על כל בן אדם שמכבד את עצמו.
יש לי בעיה עם לשאול שאלות מפגרות שנשאלו 1000 פעם

אין לי בעיה שישאלו שאלות מטומטמות..נהפוכו..שאלות שלא שואלים אליהם גוררות מיתוסים שזה הדבר השנוא על כל בן אדם שמכבד את עצמו.
יש לי בעיה עם לשאול שאלות מפגרות שנשאלו 1000 פעם

אבל זה כל העניין, משתמש חדש לא יודע מה נשאל 1000 פעם

אבל משתמש חדש יכול להגדיל ראש ולבצע חיפוש כי מן הסתם הוא יודע שהוא חדש וזה בטח שאלות שכל מי שחדש שואל אז לבטח הם נשאלו מלא פעמים

בהודעה הראשונה שלי בפורום פתחתי פוסט בו שאלתי "מזה לשבור מקביל?"
כולנו מגיעים עם רמת ידע לפורום הזה, חשוב כן לקבל משתמשים חדשים בצורה נעימה מבלי לנסות להקניט או להשפיל משתמש שלא יודע מזה "לשבור מקביל" לדוגמא
וכן להפנות אותם למקור מידע אם קיים. משתמשים שלא למדים מזה וממשיכים לשאול שאלות שהתשובה להם נמצאת אם רק קצת יתאמצו, זה כבר סיפור אחר.

ד.א בפוסט שלי קיבלתי מידע מלא ועוד הוספתי לשאול על שימוש בחגורה ו"מה זה היפ דרייב?"

• פותח/ת השרשור
אבל זה כל העניין, משתמש חדש לא יודע מה נשאל 1000 פעם
אלו בדיוק אותם האנשים שמעדיפים לשאול במקום לקרוא לפני... מספיק הרצה בגוגל של המילת מפתח מלווה בLBS ואתה מוצא הכל

אם לא מרגילים אנשים בהתחלה הם אף פעם לא היתרגלו.
משתמש שלא יחפש לבד, גם אם יגיע לאלף הודעות+איזה שנה באתר, הוא ימשיך לפתוח פוסטים על כל שטות.

מסכים מאוד עם השיטה באתר, רק ככה שומרים על רמה והדף הראשון תמיד ישאר אינפורמטיבי ולא "אבקת חלבון זה רע?" "כמה חלבון אני יכול לאכול בארוחה?!"

המשטר בפורום פה ללא ספק קפדני ופחות רופף מרוב הפורומים שיצא לי לבקר בהם.
לטעמי זה מצויין, כי רק בזכות זה הפורום נראה איך שהוא נראה עכשיו, מקצועי וענייני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית