נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים במשקל גוף כזה חזה לא לוחצים במשקל כזה שלא נדבר על פרסאם סתם מעלים בהמון שומן המשקלים לא אמורים לזנק כמה שאני מבין , חוצמזה יש מספיק אנשים ששוקלים באיזור הזה , לא ראיתי שיש להם כזה פרס .
נכון אם הוא ישקול 80 אני בספק שהוא יצליח ללחוץ 90 ואם כן זה יהיה מרשים באמתת+1
ממתי משקל זה מדד לכוח אני יכול להביא הרבה אנשים ששוקלים כמוהו על אחוז שומן נמוך ולא יצליחו להרים את המשקל הזה.
לא רומז כלום.
קל להגיד "יש ויש", עד שאתה לא עושה עדיף לא לדבר.
+1
ממתי משקל זה מדד לכוח אני יכול להביא הרבה אנשים ששוקלים כמוהו על אחוז שומן נמוך ולא יצליחו להרים את המשקל הזה.
אז אתה טוען שאני חלש ? ( לא טנעתי שאני יותר חזק בכלל לא )בנאדם עם RM5 ב92.5 ירים סינגל ל100, אין פה חישובים מסובכים של מחשבוני RM והבדל בין RM5 לRM1 מוערך ב15.858 קילו. סה"כ היגיון בריא כי זה 7 קילו הבדל.
RATIO ומשקל גוף זה טיעון של אנשים רזים/קטנים/חלשים שלא מוכנים להודות שהם פחות חזקים מאחרים.
מה הבעיה של אנשים להגיד שהם לא חזקים, בנאדם אחד מרים 300 קילו דדליפט ושני מרים 200, זה שמרים 300 יותר חזק, לא מעניין אם הוא שוקל 300 בעצמו, הוא עדיין יותר חזק.
אז אתה טוען שאני חלש ? ( לא טנעתי שאני יותר חזק בכלל לא )
ומה שאמרת זה נכון תכלס בפועל מרים יותר הוא יותר חזק אבל יותר מרשים ??? יותר מרשים בן אדם שמרים אותו משקל ושוקל 10 -20 -30 קילו פחות ? ולאותו אחד ששוקל פחות יש עוד איפה להתקדם ולצבור מסת שריר כדי להרים יותר
סבבה אותי אישית מרשים Richard Hawthorne יותר מגנסון ,סתם דוגמה לדיון המיותר הזה
אם כבר רטיו, לא יודע איך 280-290 קילו(לא תחרותי, בלי שיפוט) יכול להיות מרשים.
אם כבר אז אד קוהן שמשך 409 על 100 או אולקסנדר קוטצ'ר שמשך 360 על 75 ליפטרים מרשימים, רטיו גבוה ומשקל גבוה מאוד(וזה היה בתחרויות שבודקים בהן סמים)
לא מסכים איתך,בנאדם עם RM5 ב92.5 ירים סינגל ל100, אין פה חישובים מסובכים של מחשבוני RM והבדל בין RM5 לRM1 מוערך ב15.858 קילו. סה"כ היגיון בריא כי זה 7 קילו הבדל.
אז אתה טוען שאני חלש ? ( לא טנעתי שאני יותר חזק בכלל לא )
Raccoon my brother תכניס באימון פרס הבא שלך בין הסטים הכבדים סינגל של 100 בחייאת