ייעוץ לגבי טיפ שקראתי על שיפור ה- דדליפט .

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
שיפור הטכניקה בדדליפט

Mistake #2: Pulling the shoulder blades together

This is a mistake I made for years. Stand in a deadlift stance and pull your shoulder blades together. Take a look at where your fingertips are. Now if you let your shoulders relax and even round forward a little you’ll see your fingertips are much lower. This is why we teach a rounding of the upper back. First, the bar has to travel a shorter distance. Second, there’s less stress on the shoulder region. It’ll also help to keep your shoulder blades behind the bar. You’ll read more on this later..

כתוב שם שזה טעות להחזיק את השכמות ותכלס זה מה שלמדתי שצריך לעשות .
אני קצת מבולבל מהנושא הזה .

אני למדתי שלפניי שמאמץ צריך להחזיק את השכמות צמודות אחת לשניה . ולהחזיק אותם חזק לאורך כל המשיכה .

אני מבולבל ממה נכון ומה לא . אשמח אם מישהו יגיב בנושא הזה .

נערך לאחרונה:
איפה קיבלת את הרושם הזה?
אין טעם לעשות את זה, ואני לא מכיר מקור רציני שטוען שזה תורם למשהו (מעבר לזה שזה בלתי אפשרי ממשקלים מסויימים).

אולי בסוף התנועה שהמוט נמצא כבר למעלה להצמיד שכמות אולי התנועה תהיה מלאה יותר...אבל זה לא כזה תורם למשהו לפי דעתי.

אי אפשר למשוך שכמות אחורה בדדליפט עם משקל מאתגר. לא יודע מי חשב שצריך.
אפשר שכמות למטה, אי אפשר אחורה.

• פותח/ת השרשור
התבלבלתי סורי , התכוונתי לשכמות למטה .
אני לא זוכר מאיפה בדיוק הרעיון הגיע אני חושב שמאליוט האסל .
3:28

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא לא אומר למשוך שכמות אחורה, הוא אומר להחזיק אותם מכווצים, כך שיהיו יציבים ולא יסוזו. אם תשים לב ככה הוא באמת מבצע דדליפט, ואם תסתכל יש לבן אדם יציבה טובה. לא יודע כמה זה טוב, הוא היחידי שעושה את זה לפי מה שראיתי, מניסיון של צפייה ביו טיוב כולם מושכים עם שכמות מופשטים.. אבל היי, נראה שלו זה עובד.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר למשוך שכמות אחורה בדדליפט עם משקל מאתגר. לא יודע מי חשב שצריך.
אפשר שכמות למטה, אי אפשר אחורה.

וזה בסדר "למשוך" את השכמות למתה מתחילת הדדליפט ועד לסופו ? ( אולי למשוך אחורה לא ההגדרה הנכונה , אבל זה ניראה כמו לקחת את הכתפיים בעיגול אחורה - כמו שעושים ח'ברה שרוצים לקצר טווח תנועה בבאנצ' אני חושב )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית