הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים וטיסה לחו"ל.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
טוב אז יש לי תכנון מאוד גדול ואני צריך ייעוץ לגבי התוכנית שלי.

לקראת סוף יולי אני טס לחול לחודשיים ( זמן לא קצר ).

כרגע אני בדיאטת דלת פחמימות והגירעון לא הכי קטן .

ביינתים לפי בדיקת משקל הבוקר אני 66.7 קילו על גובה 1.74-5 יותר בטוח לגבי ה 1.74.

ביינתים התכנון שלי הוא להגיע ל 60-62 קילו ואני מאמין שאצליח כבר עד סוף החודש הזה ( יוני).

עכשיו ככה , אני יודע שחיטוב יכול לפגוע בחילוף חומרים ואני יודע שאיפה שאני טס ( למרות שאני יהיה שם בבית מסודר עם אוכל טוב ) עדיין יהיה לי קשה לשמור על התזונה כי התכנון שלי בעצם הוא להתחיל מסה שמה ( יש חדר כושר בבניין ) ובוא נאמר שבן משפחה שלי שמה לא דוגל בדברים כמו מסה נקייה ותפריט , הקטע הוא לאכול ולגדול.

עכשיו אני רוצה לדעת כמה זמן כדאי לי לקחת לפני בשביל לסדר את החילוף חומרים בשביל למנוע ריבאונד של שומן , פעם אחרונה שהתחלתי מסה עברתי ישר במהירות לטחינה של אוכל ועליתי הרבה מאוד בשומן בחודש וחצי , כאילו החזרתי הכול ובגלל זה גם היה לי קשה לגדול בשריר , רוב הקלוריות הלכו לטובת השומן שנצבר בגוף.

השאלה שלי היא כמה זמן לדעתכם יקח לחילוף חומרים להתייצב , כמה זמן צריך לתת לו ? יש לי איזה חודש וקצת בשביל העניין הזה.

אני גם רוצה לציין שאיך שחזרתי לאכול חזר לי ההליקובטור שזה וירוס מאוד קטני עם טיפול ארוך , ואם אפשר למנוע את זה כי נראה לי שזה היה מאוד קשור לזה , ואני לא רוצה לסבול אותו שוב כי זה עינוי.

ברגע שתסיים חיטוב תעבור לשבועיים נייטרלי ומשם תתחיל מאסה עם ה+ הקלורי שאתה רוצה . אני לא חושב שיכריחו אותך לאכול מלא .

• פותח/ת השרשור
ברגע שתסיים חיטוב תעבור לשבועיים נייטרלי ומשם תתחיל מאסה עם ה+ הקלורי שאתה רוצה . אני לא חושב שיכריחו אותך לאכול מלא .

לא כדאי לעלות פחמימות וקלוריות בהדרגה עד הנייטרלי קודם ?

• פותח/ת השרשור
תלוי בגרעון , לפי דעתי אתה לא אמור להתעכב יותר מידי עד שתגיע לנייטרלי .

הגרעון גדול , אולי כדאת לי לתת לנייטרלי יותר מחודש רק בשביל להיות בטוח?

ובאיזה קצב לעלות את הפחמימות?

הגרעון גדול , אולי כדאת לי לתת לנייטרלי יותר מחודש רק בשביל להיות בטוח?

ובאיזה קצב לעלות את הפחמימות?
אין צורך
שבועיים נייטרלי יספיקו ..
עליית הפחמימה תוכל לעשות בצורה מתונה
שבוע ראשון של נייטרלי אתה יכול להיות על 100. בשבוע השני 150-200 ואז תתפרע

• פותח/ת השרשור
אין צורך
שבועיים נייטרלי יספיקו ..
עליית הפחמימה תוכל לעשות בצורה מתונה
שבוע ראשון של נייטרלי אתה יכול להיות על 100. בשבוע השני 150-200 ואז תתפרע

אתה בטוח שכדאי לעלות לנייטרלי במכה אחת ? אין שום סכנה בדרך , מכיוון שהחילוף חומרים אולי ירד?

אני ממש פרנאויד בקטע הזה , הייתי צריך להוריד 10 קילו בשביל הטעות שעשיתי פעם אחרונה.

איך יודעים גם שבוודאות נפטרנו מהריבאונד הזה?

אתה בטוח שכדאי לעלות לנייטרלי במכה אחת ? אין שום סכנה בדרך , מכיוון שהחילוף חומרים אולי ירד?

אני ממש פרנאויד בקטע הזה , הייתי צריך להוריד 10 קילו בשביל הטעות שעשיתי פעם אחרונה.

איך יודעים גם שבוודאות נפטרנו מהריבאונד הזה?
אין בעיה..לך על נייטרלי בפעם אחת ותהיה רגוע

• פותח/ת השרשור
אתה תעלה נוזלים...אבל זה טבעי אין כ''כ מה לעשות.

למי אכפת מנוזלים , אני יודע שיהיה נוזלים בכל מקרה , דואג יותר לגבי השומן , ואיי אם היית רואה איזה ריבאונד חטפתי , היית בשוק.

למי אכפת מנוזלים , אני יודע שיהיה נוזלים בכל מקרה , דואג יותר לגבי השומן , ואיי אם היית רואה איזה ריבאונד חטפתי , היית בשוק.
פעם
הייתה לי דיאטה שירדתי בה 11 קילו
לא עשיתי נייטרלי והחזרתי את ה11 קילו האלו בשבועיים וחצי..
אין מה לעשות,צריך לקבל את הנייטרלי כחלק מהדיאטה ולא בסוך החיטוב כבר לחשוב על הסוף..הנייטרלי הרבה יותר קשה כי אתה מרגיש שאתה דורך במקום..

• פותח/ת השרשור
פעם
הייתה לי דיאטה שירדתי בה 11 קילו
לא עשיתי נייטרלי והחזרתי את ה11 קילו האלו בשבועיים וחצי..
אין מה לעשות,צריך לקבל את הנייטרלי כחלק מהדיאטה ולא בסוך החיטוב כבר לחשוב על הסוף..הנייטרלי הרבה יותר קשה כי אתה מרגיש שאתה דורך במקום..

ואחרי חיטוב שעשית נייטרלי עלית בצורה יותר נורמלית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית