הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר ממסה לחיטוב

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היי,
עד עכשיו עשיתי חיטוב, מסה.
אני לקראת סוף המסה ומתכונן לחיטוב (כנראה דל פחמימה).
אני זוכר שכשעברתי ממאזן קלורי שלילי לחיובי עשיתי שבועיים נייטרלי בשביל לסדר את המאזן ההורמונלי, אבל השאלה היא האם גם במעבר ממאזן חיובי לשלילי יש צורך בזה?
דבר נוסף- אם למישהו יש שמץ איפה אפשר להוציא תפריטים נורמליים שכוללים מינימום פחמימה-מקסימום חלבון אני אשמח לקישור.
בפורטל יש של 2700 וזה לא הגיוני מבחינתי לקצץ 900 קלוריות מהתפריט כי הוא יעלם.
אין לי בעיה עם תפריט של 1900-2000 או 1500-1700 כי זה שינוי קטן של להוריד משהו קטן או להוסיף טיפה, אבל יותר מזה/פחות מזה זה כבר סיפור...

במעבר ממסה לחיטוב לא צריך לצאת לנייטרלי, רק בכיוון ההפוך.

• פותח/ת השרשור
תודה אלעד.
למישהו יש מקור לתפריטים דלים?
בספר של אנאבוליק דיאט הם לא הכי נוחים לי בחלקם ויש הרבה בייקון שקשה לי להשיג.

למה אתה צריך דל פחממה? אתה ילד שלא מתחרה למה להתעסק בזוטות, ואם אני זוכר גם ככה אתה על אחוז שומן גבוה.
לדיאטה דלת פחממה יש יתרון רק באחוזי שומן נמוכים(בד"כ כשמגיעים ל11-13%) עד אז תעשה דיאטה רגילה ומאוזנת עם גירעון רגיל..
רק עצה שלי..

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך דל פחממה? אתה ילד שלא מתחרה למה להתעסק בזוטות, ואם אני זוכר גם ככה אתה על אחוז שומן גבוה.
לדיאטה דלת פחממה יש יתרון רק באחוזי שומן נמוכים(בד"כ כשמגיעים ל11-13%) עד אז תעשה דיאטה רגילה ומאוזנת עם גירעון רגיל..
רק עצה שלי..
בגלל שצברתי המון נוזלים במסה ואני נראה כמו בלון בגלל זה, אני רוצה זריז להוריד נוזלים, אולי אפילו אלך לסאונה ואשתה מים בשביל להוציא נתרן.
אני לא יודע כמה אחוזי שומן זה מוסיף לי, אבל זה הגיוני שהנוזלים מוסיפים ללוק שלי עוד 2%-3% שומן, ובאיזור שלי זה די משמעותי (20 או 17-18)

Back
למעלה תחתית