N nion משתמש פעיל 340 6 נק' מוניטין: 3 0 340 6 7/6/13 #1 אני כרגע בחיטוב , ובקרוב מתחיל תקופת מסה. אני אצרוך גיינר וגם קריאטין כדי לעלות במסה מהר בצורה מהירה ויעילה. השאלה שלי אילו אימונים הכי טובים , למטרה שלי - שהיא בעצם עיצוב הגוף נטו . יש כל כך הרבה תוכניות שהתבלבלתי .. מה אתם מציעים מניסיונכם ?
אני כרגע בחיטוב , ובקרוב מתחיל תקופת מסה. אני אצרוך גיינר וגם קריאטין כדי לעלות במסה מהר בצורה מהירה ויעילה. השאלה שלי אילו אימונים הכי טובים , למטרה שלי - שהיא בעצם עיצוב הגוף נטו . יש כל כך הרבה תוכניות שהתבלבלתי .. מה אתם מציעים מניסיונכם ?
zorner משתמש פעיל 841 255 נק' מוניטין: 870 0 841 255 ספייס הרצליה 7/6/13 #2 אני עושה כרגע ss ואני ממש ממליץ עליה אבל המטרה שלה היא כוח ולא נפח אם אתה לא רוצה אותה אתה יכול לעשות את אחת התוכניות פה זה האופציה הכי פופולארית חוץ מss יש גם את התוכנית הזאת אבל בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שניסה אותה אז אני לא יודע איך היא Upvote 0 Downvote
אני עושה כרגע ss ואני ממש ממליץ עליה אבל המטרה שלה היא כוח ולא נפח אם אתה לא רוצה אותה אתה יכול לעשות את אחת התוכניות פה זה האופציה הכי פופולארית חוץ מss יש גם את התוכנית הזאת אבל בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שניסה אותה אז אני לא יודע איך היא