תמונה הכוח של 6 חודשים של תזונה נכונה **transformation**

מצב
השרשור נעול
ארוחת בוקר: בננה אחת,100גרם שיבולת שועל, כפית 20גרם חמאת בוטנים, <--- אלו אני שם בבלנדיר עם כוס מימם, ו4 ביצות קשות אבל רק אחת אני אוכל עם הצהוב (ס"כ: 95גרם פחמימה, 30גרם חלבון, 8גרם שומן, 580 קלוריות)

שאר היום אני מכין סיר שיש בו 600גרם חזה עוף ו300 גרם עדשים אני מבשל כל פעם בסגנון אחר אבל תמיד בישול לא מתקרב לשמן (ס"כ: 180גרם פחמימה, 255גרם חלבון, 30גרם שומן, 2000 קלוריות) אני מחלק את זה ל3-5 ארוחות תלוי בזמנים שלי.

אני מנסה לרדת במשקל אבל אני לא עושה אירובי בכלל כרגע אז אני יורד מקצב ממש איטי אבל שומר על מסת שריר ב100%

- - - עידכון הודעה - - -

כן אני לא נוגיע במוצרי חלב, אם אני צריך אני מכין חלב שקדים שזה ממש קל להכין
האמת שדיברתי על מסה אבל לא משנה, תוצאה מעולה!

• פותח/ת השרשור
האמת שדיברתי על מסה אבל לא משנה, תוצאה מעולה!

בחיים שלי נסיתי או רציתי לעלות במסה או משקל אני תמיד הלכתי אחרי צורה והיופי של השריר 😃

לא אחי לא לוקח, אחד המטרות שלי היא להראות לאנשים לאן הם יכולים להגיע עם התמדה ועבודה קשה בלי לזרוק כסף ובריאות רק כדי להראות מגודלים. אבל לא לאלו שרוצים קריירה בבודיבלדינג.
A MAN OF MY WORDS !
שמע אחי הבאת פה ידיים של ג'יי קטלר
בהחלט נראה בילדר בילדר וזה שאתה טבעי זה מדהים ! זה מוכיח לכולם שאפשר גם בלי כל הזריקות האלה ! (אנילא נגד)

בלי להעליב לדעתי עברת את גבול האסתטי אבל ממש מרשים
אלסיכום: אתה מלך

A MAN OF MY WORDS !
שמע אחי הבאת פה ידיים של ג'יי קטלר
בהחלט נראה בילדר בילדר וזה שאתה טבעי זה מדהים ! זה מוכיח לכולם שאפשר גם בלי כל הזריקות האלה ! (אנילא נגד)

בלי להעליב לדעתי עברת את גבול האסתטי אבל ממש מרשים
אלסיכום: אתה מלך
מה הקשר למשפט שהבאת?
אל תאמין לכל מילה. אתה לא ותיק מספיק, אבל היו ימים שגם הבילדרים שהיום מודים בזה שהם הזריקו וכולי, טענו שהם "טבעיים". ולפי איך שזה נראה, הבחור הנ"ל לא נראה ככה.

ארוחת בוקר: בננה אחת,100גרם שיבולת שועל, כפית 20גרם חמאת בוטנים, <--- אלו אני שם בבלנדיר עם כוס מימם, ו4 ביצות קשות אבל רק אחת אני אוכל עם הצהוב (ס"כ: 95גרם פחמימה, 30גרם חלבון, 8גרם שומן, 580 קלוריות) 3 כדורי אומגה 3 ו3 כדורי מולטיוויתאמין

שאר היום אני מכין סיר שיש בו 600גרם חזה עוף ו300 גרם עדשים אני מבשל כל פעם בסגנון אחר אבל תמיד בישול לא מתקרב לשמן (ס"כ: 180גרם פחמימה, 255גרם חלבון, 30גרם שומן, 2000 קלוריות) אני מחלק את זה ל3-5 ארוחות תלוי בזמנים שלי.

אני מנסה לרדת במשקל אבל אני לא עושה אירובי בכלל כרגע אז אני יורד מקצב ממש איטי אבל שומר על מסת שריר ב100%

- - - עידכון הודעה - - -

בלי שומן ?
יש לך אולי מקור אחר לטסט אהם אהם
לא שאני מוריד מההישג שלך

- - - עידכון הודעה - - -

ארוחת בוקר: בננה אחת,100גרם שיבולת שועל, כפית 20גרם חמאת בוטנים, <--- אלו אני שם בבלנדיר עם כוס מימם, ו4 ביצות קשות אבל רק אחת אני אוכל עם הצהוב (ס"כ: 95גרם פחמימה, 30גרם חלבון, 8גרם שומן, 580 קלוריות) 3 כדורי אומגה 3 ו3 כדורי מולטיוויתאמין

- - - עידכון הודעה - - -

בלי שומן ?
לא שאני מוריד מההישג שלך

• פותח/ת השרשור
בלי שומן ?
לא שאני מוריד מההישג שלך

חמאת בוטנים, רשמתי את זה וגם העוף לא נקי ב100% מהשומן אז יש לי מספיק שומן קראתה לפני שהגבתה בכלל? -.-

יופי של תוצאות.
רוב, אם לא מרבית קוראי השרשור, הינם חובבנים אשר מבקרים בחדר הכושר להנאתם, כאשר כל אחד מגיע לתוצאות שונות. החבר saeed.sal בסך הכל פתח שרשור בפורום המתאים אשר עוסק בתמונות חברי האתר, על מנת להראות לנו את התוצאות שלו. אפשר לפקפק בדבריו, אפשר להאמין להם, בכל מקרה, הסוגיה אם פותח השרשור משתמש בחומרים או לא - ממש לא מעניינת. גם ארנולד טען בזמנו טענה דומה וכמוהו עוד רבים - למי איכפת?
פורום תמונות חברי האתר מהווה במה להצגת התוצאות ואולי גם לקבלת פידבק אם יש צורך בכך, לא עבור לינץ' וירטואלי אשר משרה אוירה לא נעימה. בצורה דומה התנהל גם השרשור הקודם של החבר saeed.sal.
בסופו של דבר, כולנו פה עבור אותה מטרה, שיתוף ידע ולמידה מאחרים על מנת לשפר את עצמנו. תשמרו את מסעות הצלב נגד חברי האתר או נגד "סטרואידים" לצלבנים.

תוצאות יפות. ידיים גדולות אבל עדיין חסר רוחב. אולי זה הגב.

בכל מקרה בהצלחה.

יפה מאוד.
הגב התחתון ניראה בפיגור.
אתה מבצע דדליפט? מה המשקל?
כמה אתה לוחץ בבנץ'?

מרשים מאוד.

הוא התכוון הכוח של 6 חודשים סייקלים ******transformation******

יפה מאוד אני די מאמין שאתה טבעי עם גנטיקה של אדם קדמון בצורה מפחידה,
למד איתי בתיכון בחור כזה, מעולם לא התאמן ואני, שמתאמן שנתיים וחצי כמעט עוד לא קרוב לגודל המסה הטבעית שלו, אז כנראה אדם עם גנים כאלו שמשקיע בתזונה ואימונים כמה שנים טובות באמת מתפתח לדבר כמוך.
אני מניח שרמות הטסטוסטרון אצלך בגוף גם גבוהות מהממוצע, אשמח אם תעלה לכאן תוצאות של בדיקות דם.

יפה מאוד אני די מאמין שאתה טבעי עם גנטיקה של אדם קדמון בצורה מפחידה,
למד איתי בתיכון בחור כזה, מעולם לא התאמן ואני, שמתאמן שנתיים וחצי כמעט עוד לא קרוב לגודל המסה הטבעית שלו, אז כנראה אדם עם גנים כאלו שמשקיע בתזונה ואימונים כמה שנים טובות באמת מתפתח לדבר כמוך.
אני מניח שרמות הטסטוסטרון אצלך בגוף גם גבוהות מהממוצע, אשמח אם תעלה לכאן תוצאות של בדיקות דם.

לא נראה לי שמישהו שלא מתאמן יכול להיות יותר גדול ממך אלא אם הוא שמן

אז אתה לא על דל פחמימה אני מבין?

אחי עם זה תוצאה של טבעי ב-6 חודשים אז אתה עם גנטיקה נדירה

לא נראה לי שמישהו שלא מתאמן יכול להיות יותר גדול ממך אלא אם הוא שמן

13-14 אחוזי שומן הבנאדם 1.78 בערך והוא שוקל 92 קילו
אין לי תמנות שלו להציג לך חוץ מאחת כשהוא היה רק בן 15 (!!) שוב ללא שום אימונם, האמת שהוא די עצלן וגם בשיעורי ספורט הוא לא השתתף (זה הבחור המאסיבי בתמונה כמובן)
22774_1189142857892_213120_n.jpg

אין לי תמנות שלו להציג לך חוץ מאחת כשהוא היה רק בן 15 (!!) שוב ללא שום אימונם, האמת שהוא די עצלן וגם בשיעורי ספורט הוא לא השתתף (זה הבחור המאסיבי בתמונה כמובן)

קראת את העבודת שורשים שלו?

נערך לאחרונה:

פאק מה הוא אוכל ? חח הוא אוכל כל יום מלא בשר וכאלה או סתם ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית