- פותח/ת השרשור
איזה מוטיבציה אתה בדיוק נותן?!,אתה נותן פה תכנית כ"כ גרוע שלא ראיתי בחיים שלי,שום מתאמן טביעי לא היה מתאושש ממנה,וילדים פה בפורום כמובן יאכולו את הסרט שאתה מאכיל אותם וגם יעשו אתה התוכנית המפגרת(האזהרה שלך עושה את התוכנית עוד יותר מפתע לביצוע) הזאת ובמקרה הטוב לא יגיעו לשום תוצאה ויהיו מעוכזבים ובמקרה הרע יקבלו פציעה.
לגבי מה יוצא לך מכל זה,יש מספיק אנשים שנהנים לזיין לאנשים אחרים במוח זה סוג של תחביב אני מניח..
חחחחח לזיין לאנשים במוח כתחביב אהבתי XD, אני לא ממליץ את התוכנית שלי לאף אחד ואמרתי את זה, הסיבה היחדה שרשמתי אותה היא שאנשים תמיד שואלים איך אני מתאמן ומה היא התוכנית שלי, ורק כך אני מגיע למצב שאני באמת מאמץ כל שריר למקסימום שלו, כי שאלתי כמה מאמנים כל שיטות אימון אבל כל אחד היה תונן לי תוכנית שבסוף אימון אני עדיין מרגיש שעוד לא עשיתי כלום יש בי מלא כוח לעוד, אז התחלתי לנסות שיטות שונות, המטרה שלי היא כל אימון לנצל את כוח השריר ב100% ובתוכנית הזאת אני מרגיש את זה שתמיד יום לאחר השרירים יהיו תפוסים רק כך אני אדק שעבדתי מספיק קשה, ואני כן חושב שזה יותר מדי העמשה על השריר אבל כל בנאדם ומה שמתאים לו, ואם מישהו רוצה להתחיל כך אני ממליץ שיתחיל בחצי מהתרגילים שך כל אימון שרשום אבל עדיין להתייעץ עם מאמן.
והמוטיבציה היא אם אתה לא מתכנן להיות אלוף עולם אז לא להתקרב לסטרואידים בגלל שזה נקרא להיות עצלן, ויש אנשים שחושבים שרק עם סטרואידים בנאדם יכול להגיע לתוצאות מרשימות ואני פה להראות שבכלל לא צריך את זה, רק התמדה תזונה ועבודה קשה, זה בכלל לא קל אבל בהחלט שווה את זה.