הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

רובם מכחישים.
אתמול מישהו ניגש אליי עם פלטה של 45lbs ואומר לי שנתתי לו מוטיבציה לשים עוד משקל (על החצאי סקוואטים בסמית'). אז אמרתי לו שאם זה נותן לו עוד מוטיבציה אני עדיין מתחממת. באמת עוד התחממתי.
תאכלס גם אני מקבל מוטיבציה מלקרוא את הלוג שלך.. המשקלים שלך נורא קרובים לשלי.. ואני שוקל איזה 15 ק"ג יותר ממך?! 🥷
חלק בי מתנחם באיזה שאת איזה עילוי חזק 😆

אני לא עילוי, סתם שמנה.

16.2.2010-
front squat כשלתי כישלון חרוץ, בסט הראשון בחזרה השלישית, ועיקמתי את היד בדרך- 180lbs.
Deadlift 1X5 250lbs

קלימוטר ריצה, מהירות 11קמ"ש.
רק נכנסת לעיניינים בנושא הריצה. אתמול התחילו לי במהלך הריצה כאבים ברגליים, לא כאבים של ילדה מסכנה, אלא של ילדה עקומה שמקבלת דלקות כל פעם שהיא רצה. אני ממש לא מתכוונת להרוס את אימוני הכח שלי בעקבות דלקות בגלל איזו פעילות אירובית מיותרת. אני אתן לזה עוד כמה ניסיונות, אבל אם הכאבים חוזרים, אני מוכרת את הסאקוני החדשות שלי.

חשבתי שיש לך במכון concept 2 ?
נראה לי עדיף על ריצה שבעתיים.

יש לי. אני בדרך כלל משתמשת בו, אבל רציתי לנסות לרוץ שוב.

אני לא עילוי, סתם שמנה.

16.2.2010-
front squat כשלתי כישלון חרוץ, בסט הראשון בחזרה השלישית, ועיקמתי את היד בדרך- 180lbs.
Deadlift 1X5 250lbs

קלימוטר ריצה, מהירות 11קמ"ש.
רק נכנסת לעיניינים בנושא הריצה. אתמול התחילו לי במהלך הריצה כאבים ברגליים, לא כאבים של ילדה מסכנה, אלא של ילדה עקומה שמקבלת דלקות כל פעם שהיא רצה. אני ממש לא מתכוונת להרוס את אימוני הכח שלי בעקבות דלקות בגלל איזו פעילות אירובית מיותרת. אני אתן לזה עוד כמה ניסיונות, אבל אם הכאבים חוזרים, אני מוכרת את הסאקוני החדשות שלי.

אחרי סווקאט ודדליפט כאלה, זה די טבעי כאבים ברגליים, לא?

18.2.2010-
עוד חרא אימון.

Bench 3X5 120lbs
Power Clean 95X3 100X3 105X3 lbs

כואב לי בכל כך הרבה מקומות בגוף שאני לא יודעת איפה להתחיל להתלונן, אז אני לא אתלונן בכלל.

אם את לא מתלוננת בכלל, אז למה את מתלוננת שכואב לך?

כי אני יכולה.

למה אתה צועק שעה על המוט לפני כל סט?

רן, זה שאתה עושה חיטוב בגלל השלד, זה ביזיון.

20.2.2010
אתמול רצתי קצת מסביב למושב. אני מאמינה שמשהו כמו 2 קילומטר בטוטאל. לא רצתי ברצף.

מה הענין עם הליברות? כל פעם אני רוצה להתלהב ואז נזכר שצריך עוד לחלק ב 2 (פלוס קצת)

גרה במושב במקור, במהלך השבוע נמצאת במרכז אז מתאמנת בתל אביב. בסו"פ מתאמנת בקריות שזה 10 דקות נסיעה. והקילומטראז' של האוטו לא כדאי לשאול, אנחנו יותר מידי נהגים על רכב אחד.

הליברות זה לא בגללי, פשוט אלו המשקולות אצלנו במכון. לא אשמתי. וגם אם תחלק, רוב המשקלים שלי נשארים מרשימים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית