הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

הוצאתי את עצמי ביום חמישי מהבית כדי להתאמן. נדיר. אולי היה עדיף שלא, למה היה חרא אימון.

3.12.2009-
Squat 3X5 155-165-175lbs + סט של שלוש עם 185. בצפון אין מוטות בטיחות אז אני לא עושה ניסויים.
bentch press 3X5 95lbs שמונים שנה לא עשיתי bentch היה קל, הייתי צריכה לשים יותר.

5.12.2009-

שדרוג לאימון משבוע שעבר.

שלושה סיבובים של:
8 Thrusters יד שמאל, 8 ק"ג
8 Thrusters יד ימין, 8 ק"ג
power clean, ירידה ל front squat חמש חזרות, jerk- עם 75lbs

הייתי כל כך עצבנית שלא הצלחתי להיות יותר מידי מקורית. אני חושבת שכדאי לעשות חמישה סיבובים מזה, אבל עשיתי המון שטויות לפני שהתחלתי את האימון הזה, ככה שהייתי גמורה אז לא הצלחתי לספור מעבר לשלוש.

הגמישות שלי משתפרת, אני סוף סוף מצליחה להביא מרפקים קדימה.

7.12.2009-

ארבעה סיבובים:
400 מטר חתירה
50 squats

זמן- 18:35. לא רע בהתחשב בעובדה שאני בקושי עושה metcon. אבל אני עדיין מתה, אין לי תחושה ברגליים.

אחרי שבוע ארוך שלא יצא לי להתאמן בו, ואחרי הזוועות שראו עיניי על המשקל היום, צריך להכניס להילוך גבוהה. מה גם שמאוד מדכא שאיבדתי המון כוח בחודשים האחרונים.

13.12.2009-
Squat 3X5 190lbs לא באמת, בסט האחרון כשלתי בחזרה הרביעית.
Press 3X5 75lbs היה קליל
Deadlift 1X5 205lbs לא הבאתי מגנזיום אז היה מבאס.

המצב חרבנה, צריך לקחת את עצמי בידיים.

14.12.2009-
30 сlean & Press (חלק היו push press) עם 75lbs.

זמן: 11:19

תירוצים: בחזרה הרביעית התלהבתי יותר מידי ודפקתי את המוט בגרון. הורדתי אותו לראות אם אני יכולה לנשום ואם אספקת החמצן למוח שלי ממשיכה כרגיל, אחרי קרוב לדקה חזרתי לאימון. אחר כך אנשים באו והתחילו לדבר איתי, וחברה שלא ראיתי מלא זמן קצת הפריעה. בקיצור, הזעתי, אבל לא יותר מזה. זמן חרבאנהן, אבל היה שמח בחד"כ 😃.

16.12.2009-

Front Squat 3X5 125lbs

Back Squat 1X20 135lbs

Power Clean 95lbs מפריע לי שה- clean שלי כל כך חלש אז אני עובדת עכשיו על לשפר אותו. ניסיתי לעשות 3X3 אבל זה פשוט לא אפשרי עם המשקל הזה כי אין לי מקום נוח למשוך אותו ממנו (הפלטות קטנות במשקל הזה). עד שלא יהיה לי clean של 135 אני כנראה חייבת להמשיך לסבול.

את יכולה לסדר 2-3 פלטות גדולות אחת על השניה (בכל צד)ועליהן להניח את המוט, כך שזה יהיה לך בגובה המתאים.

זה מה שאני עושה. זה נוראי, זה לא יציב, וזה מרגיז אותי נורא. היום חטפתי עצבים באיזה שלב, כמעט שברתי מישהו.

אין לכם שרפרפים כאלה ?
הבנות קוראות לזה מדרגה נדמה לי
קחי 2 כאלה

אני אנסה עם מדרגה, למרות שנראה לי שהמוט יתדרדר.

לא אכפת לי לשבור אותן. אני משלמת להם מספיק כסף כדי לשלוח אותם לעזאזל 😃

20.12.2009-

Squat 3X5 190lbs הפעם הצלחתי!

חמישה סיבובים של:
10 dumbell swing של 12.5 ק"ג
10 Hang clean עם 50lbs

זמן: 9:32

22.12.2009-

מבחני בראור...

ירד גשם אז רצנו רק 2 ק"מ: 10:52. יצאתי קצת אחרי כולם כי בדיוק הגעתי, זרקתי את התיק והמעיל מעליי והתחלתי לרוץ. באמצע הריצה התחילו לי כאבי גב מטורפים שסחבתי איתי לכל האורך, אבל הרס לי את התוצאה, וגם עצרתי קצת.
כפיפות בטן: 75
שכיבות שמיכה 40

לא הייתה מוטיבציה כי הריצה הייתה גרועה ומצטיין שוב כבר לא הייתי מקבלת. שנה שעברה הריצה הייתה של 4 ק"מ ואז הקצב ריצה היה נורמלי.

22.12.2009-

מבחני בראור...

ירד גשם אז רצנו רק 2 ק"מ: 10:52. יצאתי קצת אחרי כולם כי בדיוק הגעתי, זרקתי את התיק והמעיל מעליי והתחלתי לרוץ. באמצע הריצה התחילו לי כאבי גב מטורפים שסחבתי איתי לכל האורך, אבל הרס לי את התוצאה, וגם עצרתי קצת.
כפיפות בטן: 75
שכיבות שמיכה 40

לא הייתה מוטיבציה כי הריצה הייתה גרועה ומצטיין שוב כבר לא הייתי מקבלת. שנה שעברה הריצה הייתה של 4 ק"מ ואז הקצב ריצה היה נורמלי.

עדיין עושים את המבחן הזה בצבא?!

23.12.2009-
Press 3X5 80lbs
Deadlift 1X5 225lbs
Front Squat 3X5 135lbs

לא התכוונתי לעשות front אלא אימון crossfit, אבל אלכס עשה, וזה עשה לי חשק לבדוק אם אני יכולה לעשות סט אחד (שהיה באמצע החימום של ה- deadlift) של 60 ק"ג וזה היה קל, אז אחרי ה- Deadlift עשיתי עוד שני סטים.

23.12.2009-
Press 3X5 80lbs
Deadlift 1X5 225lbs
Front Squat 3X5 135lbs

לא התכוונתי לעשות front אלא אימון crossfit, אבל אלכס עשה, וזה עשה לי חשק לבדוק אם אני יכולה לעשות סט אחד (שהיה באמצע החימום של ה- deadlift) של 60 ק"ג וזה היה קל, אז אחרי ה- Deadlift עשיתי עוד שני סטים.

פשש איזה משקלים יפים, כל הכבוד,😵‍💫🥊 איפה את מתאמנת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית