הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

תודה.

21.2.2010-
רבתי עם אנשים.

זה בערך היה כל האימון. הלכתי לאימון ניסיון במכון בנהריה, המקום דווקא נחמד, חבל שהמדריכים מפגרים. לימדתי את השכן שלי לעשות סקוואטים (הוא ממש גרוע בזה, אבל זה נושא אחר). לתומי התחלתי לעשות קצת Power Cleans עם בחור נחמד שעבד שם. באותו זמן כנראה שהמדריכים עמדו באיזו פינה והתחילו להתעצבן עליי ולא הבינו מה אני עושה (הם לא הכירו את התרגיל בכלל!). הטילו מטבע ואחד החליט לגשת לדבר איתי, אבל בעיקר צעק עליי. אחרי שהוא הוציא קיטור ולא נתן להשחיל מילה החלטתי לצעוק עליו חזרה, שיראה שהזין שלי גדול יותר.
בקיצור ויכוח ארוך ארוך שבסופו עמדתי מול המנהל המקצועי של הרשת והסברתי לו למה צריך לדעת עכשיו לפני שהשכן שלי נרשם אם הוא יכול לעשות את Squats ו- Deadlift כמו שהוא רוצה (קרי כמו שריפ אומר) ובעתיד גם Power Clean. אז עכשיו יש לו אישור פחות או יותר להתעלם מהם (כי אחרת הוא לא יירשם), וגם המדריך יצא ממש אפס כי הוא התחיל לצעוק עליי והבריח לקוחות פוטנציאלים והרוויח פרסום רע לרשת.

רק חבל שלא יצא לי להתאמן.

לא חשוב, מריבות כאלה חשובות.
רק מהקטע של הזין הגדול אני מעדיף להתעלם, מסיבות ברורות..

כן, האמת שזה טוב שבאתי ושמתי אותם במקום, אני יודעת מה לענות להם. השכן שלי סתם היה מגמגם ומוצא את עצמו בסמית'.

אני מאוד אוהבת לריב עם אנשים, בעיה ידועה שלי. אבל באמת שלא רציתי לעשות בעיות, ניסיתי לדבר אבל הוא לא נתן. הוא לא השאיר לי ברירה. וכשזה מגיע לווליום ולהפגנת כוח, יש לי כל כך הרבה ניסיון שאני בלתי מנוצחת. באמת שאפילו לא הייתי עצבנית, 100% כעס הפנים ולא כעס הלב. לא היה לי שום אינטרס לריב איתו.

הוא יצא ליצן.

וכל זה מסתבר כי הם חשבו שאני הולכת ללמד אותו power clean וזה נראה להם מסוכן.

לא הבנתי למה הוא צעק עליך.
בכל מקרה הוא מטומטם, בחיים לא הייתי מנסה לריב עם בחורה שיש לה סקוואט יותר גבוה משלי.
אני מבין שאת לא תירשמי למכון הנ"ל?

כן, האמת שזה טוב שבאתי ושמתי אותם במקום, אני יודעת מה לענות להם. השכן שלי סתם היה מגמגם ומוצא את עצמו בסמית'.

אני מאוד אוהבת לריב עם אנשים, בעיה ידועה שלי. אבל באמת שלא רציתי לעשות בעיות, ניסיתי לדבר אבל הוא לא נתן. הוא לא השאיר לי ברירה. וכשזה מגיע לווליום ולהפגנת כוח, יש לי כל כך הרבה ניסיון שאני בלתי מנוצחת. באמת שאפילו לא הייתי עצבנית, 100% כעס הפנים ולא כעס הלב. לא היה לי שום אינטרס לריב איתו.

הוא יצא ליצן.

וכל זה מסתבר כי הם חשבו שאני הולכת ללמד אותו power clean וזה נראה להם מסוכן.

להיות מטומטם זה יותר מסוכן.

בהצלחה לחנך את כולם!

*אם זה לא ברור, אני בצד שלך.

רן, אני גרה בצפון (במושב ציורי בין עכו לנהריה). במשך השבוע אני במרכז בגלל שאני משרתת ברמת גן. ובמקרה יצא לי להיות אתמול בצפון כי אני לומדת למבחן.

אין לי שום כוונה לחנך את כולם. גם לא היה אכפת לי אם הוא היה מדבר כמו בן אדם, אבל הבחור צעק ולא נתן להשחיל מילה. יכול מאוד להיות שאם הוא נותן לדבר הוא היה מבין שיש לו טעות. בקרוב יגמר לי המנוי לגייז פלייס ונראה מה אני אעשה הלאה. היתרון היחיד במכון הנוכחי שיש לי מולטי ואני מתאמנת גם בסניפים בצפון וגם בסניפים במרכז. אבל במחיר של המכון בנהריה אני יכולה לעשות מנוי שם, להתאמן בהדר יוסף, ועוד יהיה לי עודף ממה שאני משלמת היום.
כל זה כשנגיע לגשר.

תודה.

21.2.2010-
רבתי עם אנשים.

זה בערך היה כל האימון. הלכתי לאימון ניסיון במכון בנהריה, המקום דווקא נחמד, חבל שהמדריכים מפגרים. לימדתי את השכן שלי לעשות סקוואטים (הוא ממש גרוע בזה, אבל זה נושא אחר). לתומי התחלתי לעשות קצת Power Cleans עם בחור נחמד שעבד שם. באותו זמן כנראה שהמדריכים עמדו באיזו פינה והתחילו להתעצבן עליי ולא הבינו מה אני עושה (הם לא הכירו את התרגיל בכלל!). הטילו מטבע ואחד החליט לגשת לדבר איתי, אבל בעיקר צעק עליי. אחרי שהוא הוציא קיטור ולא נתן להשחיל מילה החלטתי לצעוק עליו חזרה, שיראה שהזין שלי גדול יותר.
בקיצור ויכוח ארוך ארוך שבסופו עמדתי מול המנהל המקצועי של הרשת והסברתי לו למה צריך לדעת עכשיו לפני שהשכן שלי נרשם אם הוא יכול לעשות את Squats ו- Deadlift כמו שהוא רוצה (קרי כמו שריפ אומר) ובעתיד גם Power Clean. אז עכשיו יש לו אישור פחות או יותר להתעלם מהם (כי אחרת הוא לא יירשם), וגם המדריך יצא ממש אפס כי הוא התחיל לצעוק עליי והבריח לקוחות פוטנציאלים והרוויח פרסום רע לרשת.

רק חבל שלא יצא לי להתאמן.
אני הבחור מהפאוור קלין 😃
ודרך אגב האימון שרציתי לעשות זה lynne לא האימון עם השכיבות סמיכה
החברים שלך נרשמו בסוף לחדר כושר?

אלה היו אחי והשכן שלי. הם ירשמו, הם רק מחכים שיחזירו להם כסף מהקאנטרי העלוב שהם ביטלו את המנוי בו.

להראות להם שאני יותר חזקה עובד רק אם אני מתאמנת, מה שלא כל כך יצא. אז לא היה עם מה לעשות מפגן כח.

ומה שהיה לי היום בג'ייז פלייס גורם לויכוח של אתמול להיראות כמו מסיבת תה. בא לי לפרוש.

טוב שלא רצחו אותי בראשון בבוקר כששמעתי את מה ששמת. הלהקה שלי היתה טובה יותר בהגדרה, היינו רק בנות.

1.3.2010-
שלושה סיבובים:
10 Squat 135lbs
דקה הפסקה
10 Deadlift 155lbs
דקה הפסקה

אחר כך עשרים דקות ריצה על ההליכון.
לא מרגישה את הרגליים בכלל.

2.3.2010-

Press 3X3 95lbs, בסט הראשון אפילו חזרה רביעית לא היתה לי. ממש מרגיז שזה לא מתקדם.
3 סטים של 10 מתח סבתות.

חצי WOD
400 מטר ריצה
90 שניות מנוחה
4 סיבובים.

זמן- 9:45 (ללא המנוחה) אבל זה נראה לי מוזר כי רצתי 12 קמ"ש. כנראה הסטייה נובעת מהעובדה שזה הליכון ולוקח לו זמן לתפוס מהירות, ואז בעצם כל החשבון שלי מעוות. קיצר למי אכפת.

כזו שמנה חסרת עתיד, רק לפני כמה ימים התחלת חיטוב וכבר ביקרת במסעדה?

היא אכלה דג במקום המבורגר. אתה יכול להיות רגוע...

ולא אכלתי כמעט כלום כל היום בגלל זה.

כמעט תקפתי מישהו על הריח של ההמבורגר.

500 גרם.... לחמניה-קציצה-גבינה-לחמניה-קציצה-גבינה-לחמניה..... והכל טלה.... אוי. ואני אכלתי ירקות מאודים ליד הדג שלי, ושילמתי פי 2.

סליחה אל הנצלו"ש אבל באיזה זכות יש למאמן חד"כ לאסור על תרגיל כלשהו?
מה זאת הנאציות הזו?!
(אין לי הרבה ניסיון בחדרי כושר אבל עוד לא נתקלתי במישהו שאסר עליי לבצע תרגיל כלשהו, מקסימום מישהו אמר שחבל שאני יורד ככ נמוך בסקווט אבל בצורה יפה ולא מתלהמת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית