הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

רופא זה לחלשים.
מה הוא יגיד לי? ונגיד שזו פריצת דיסק או משהו כזה, מה הוא יכול לעשות? הכי טוב זה להמשיך לעשות deadlift, לחזק את השרירים, ולנוח (AKA לבכות לכרית בלילה).

בקשר למגנזיום קניתי היום בבוקר באיתנים בהרצליה, 10 שקל לבלוק כזה של גיר. הופתעתי שיש כל כך קרוב והכל.

קיבלתי את ההודעה שלך בקשר למגנזיום, האמת שהזמנתי 4 בלוקים (אחד לך), אבל אני מאמינה שאני אצליח לסחור בהם 😃
מה שמזכיר לי שדאוס חייב לי 20₪....
חחח יא שרוטה מה קנית הרי רשמתי שאני יכול להביא גם לך:sarcastic:

משכתי פעם אחת יותר מידי. שמעתי קולות שלא אמורים לבוא מהגב. עכשיו אני בקושי זזה. כואב לי רצח.
זה נשמע כמעט בדיוק כמו שקרה לי. פעמיים.

מזל"ט על השיאים והחלמה מהירה. 😃

נכתב ע"י סוכר-זאזה:
בקשר למגנזיום קניתי היום בבוקר באיתנים בהרצליה, 10 שקל לבלוק כזה של גיר. הופתעתי שיש כל כך קרוב והכל.
כבר יצא לך להשתמש במגנזיום הזה? הוא טוב? או דרעק כמו שמוכרים בריקושט?

לכל מי שמפקפק כאן בנוגע לעובדה שאין מה לעשות בנידון למעט Deadlift, באמת אין מה לעשות. סביר להניח שזו גם לא פריצת דיסק.

אייל, בקשר למגנזיום, הזמנתי לפני ששלחת לי את ההודעה שהשגת.

מזל טוב עודד שגילית את המגנזיום, כבר לפני יותר מחצי שנה כתבתי כאן שזה עולם אחר של Deadlift 😃

ציטוט מה- 27.7.2009:
איך שכחתי לציין, השיא של האימון:

קניתי מגנזיום. עולם אחר!!!!

פחדתי לשים 225 כי לא הלך שבוע שעבר. אם כי כבר אז ידעתי שהבעיה בכלל במוט שמחליק ולא בכח. לא נורא, שבוע הבא ננסה 230lbs כנראה. איזה כייף זה מגנזיום!

נערך לאחרונה:
אוקי.
אז איך המתנה שהבאתי לך? משתמש? שווה את סכומי העתק הוצאתי עליך 😃?

טוב, גם אני אם הייתי אוכלת עם גרזן וקילשון כמוך הייתי צריכה מגנזיום.

בכל מקרה המגנזיום שיש לי הוא מחורבן רצח אז במקרה את עוברת בכרמיאל ואין לך מה לעשות עם זה תגידי לי אני יקנה ממך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית