הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

• פותח/ת השרשור
האמת שגם אני רוצה ללמוד לעשות handstand push-ups אבל עוד לא מצאתי קיר מתאים ואומץ 😃.

18.05.09:
30 חזרות power clean & press 65 lbs.

רציתי לעשות את ה- WOD אבל היה מפוצץ בחד"כ אז לא התאים. הפעם לקחתי מהריצפה את ה- power clean וזה הרגיש לא רע בכלל. אני ממש מקוה שאני עושה טוב. ה- press היה קל, לא ברור לי איך זה קורה.

• פותח/ת השרשור
הפעם שכחתי לקחת זמנים מדויקים, אבל לקח לי 13-15 דקות.

חזק מאד.
רק למה הוא הולך לאט בין כול תרגיל כאילו יש לו מלא זמן?

והקלינים ממש מכוערים אם הוא יעשה אותו טיפה יותר טוב (מבחינת טכניקה) הוא יחסוך לעצמו המון כוח. הוא בעצם עושה PC והוא תופס את זה ממש גבוה, כמעט בעמידה. ורק אז יורד עם המוט לFS.
זה לא קלין, זה Squat Clean

• פותח/ת השרשור
זה באמת מבאס לבוא לאימון של רבע שעה. אבל אני באה כמעט כל יום, אז בקטנה...

20.05.09:
crossfit total
squat- 215lbs
press- 95lbs
deadlift- 230lbs

הכל בזכות ההמבורגר שאכלתי לפני האימון!
והבירה אחרי.... שיכורה תחת :D

לילה טוב.
(סרטון בעתיד הקרוב)

נכון שאת אישה קטנה? אני מוכן להתערב על זה שאת אישה קטנה. הכל אצלך מסגיר את זה.

• פותח/ת השרשור
ברור, פיצפונת ממש. אני צריכה לשנות את הכינוי לגברת פילפלת. אני כל כך קטנה שאני לא יכולה לעשות סקוואטים עם מוט, אלא עם כפינה.

ברגע שאני אבין מה youtube רוצה ממני אני אעלה את הסרטון של הסקוואט של אתמול ותראה לבד.

• פותח/ת השרשור

אחר כך היה סט של 215lbs אבל לא היה מי שיצלם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבעיה היא שתפסת את המוט כמו HIGH BAR ועשית LOW BAR אז זה יצא מין ערבוב כזה. אם את רוצה LOW BAR תתפסי את זה ממש על קו הכתף האחורית (בסט המוט היה מעל הכתף)

הבעיה היא שתפסת את המוט כמו HIGH BAR ועשית LOW BAR אז זה יצא מין ערבוב כזה. אם את רוצה LOW BAR תתפסי את זה ממש על קו הכתף האחורית (בסט המוט היה מעל הכתף)

יא צעיר מטומטם, מי אתה חושב שלימד אותה לעשות סקוואט? היא תופסת איפה שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית