הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Jack3D המקורי חוזר לחנויות החל מיולי הקרוב

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 27.1 · צפיות: 183
הבנתי שאסרו אותו בגלל שהיה בו חומר אסור שגרם להרבה בעיות בריאותיות אצל משתמשים. מה הסיבה שהחזירו? הסירו את החומר?

הבנתי שאסרו אותו בגלל שהיה בו חומר אסור שגרם להרבה בעיות בריאותיות אצל משתמשים. מה הסיבה שהחזירו? הסירו את החומר?
חייל מסויים בצבא ארה"ב מת כתוצאה משימוש בג'ק הישן, והוחלט שהגורם המסוכן הוא הDMAA, אבל זה היה חסר ביסוס.

חייל מסויים בצבא ארה"ב מת כתוצאה משימוש בג'ק הישן, והוחלט שהגורם המסוכן הוא הDMAA, אבל זה היה חסר ביסוס.
אז למה לעזאזל שיחזירו את זה למדפים? 😳

וחוץ מזה, העלו לפה פעם גם כתבה על איזה רצת מרתון שגם היא מתה משימוש

כי זה לא שהוא מת רק בגלל ה-DMAA, היו לו בעיות אחרות ובשימוש עם ה-DMAA (כנראה בצריכה מוגזמת)
הוא מת. כל דבר אם תשתמש בו בצורה לא חכמה ותגזים בצריכה שלו יכול לגרום לבעיות.. היה בחור שמת אחרי
ששתה איזה 30 ביצים חיות, אז נוציא עכשיו ביצים מהחוק?

כי הם לקחו משהו כמו 6 סקופים במקום אחד .
משתמשים בזה פעם ב... לאימונים אינטנסיביים

המממ...

העדכון האחרון שמצאתי ב FDA, מלפני חודש, לא מזכיר שום דבר כזה אלא ממשיך לטעון שהחומר מסוכן ולא חוקי : http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/QADietarySupplements/ucm346576.htm . לא מצאתי ב google news שום רמז לכך שמה שכתוב בהודעה המקורית נכון. בכלל, האתר ההוא נראה על פניו לא אמין במיוחד, והם לא מציינים שום דבר בקשר למקור החדשה הזאת.

ההימור שלי: עורבא פרח. נחיה ונראה.

אתה טועה ומטעה. מדובר במחקרים מבוססים בהחלט. אני לא אומר שכולם נכונים או שיש קשר לאיזה אידיוט שלא קרא הוראות, אבל תמיד כשיש לך ריבוי מחקרים ועדויות ברור לך שמדובר ברכיב בעייתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה טועה ומטעה. מדובר במחקרים מבוססים בהחלט. אני לא אומר שכולם נכונים או שיש קשר לאיזה אידיוט שלא קרא הוראות, אבל תמיד כשיש לך ריבוי מחקרים ועדויות ברור לך שמדובר ברכיב בעייתי.

תשים לב שהוא עושה על הדרך פרסומות ל3 קופסאות שלידו , אני אישית לא הייתי כ''כ מחזיק ממה שהוא אומר כי יש לו אינטרס .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בישראל היה ניתן להשיג את הישן בדרך לא דרך...
אבל טוב שזה חזר למדפים בצורה חוקית.
מעניין כמה זה יעלה

לא נראה אמין אבל מקווה שזה אמיתי, תמיד רציתי לנסות את המקורי אבל המחירים לא ממש שפויים..

תשים לב שהוא עושה על הדרך פרסומות ל3 קופסאות שלידו , אני אישית לא הייתי כ''כ מחזיק ממה שהוא אומר כי יש לו אינטרס .
אין מה להחזיק, הוא הציג ראיות. אתה מעוניין להתווכח עם עובדות בהצלחה. באשר לפרסומות - גם בפורום הזה לא חסר, מה זה מפריע בדיוק? זכותו וזה לא מוריד דבר, במיוחד אחרי שאתה רואה את שאר הסרטונים שהוא מעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית