הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור Max70kg
  • פורסם בתאריך

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
גובה - 1.73
משקל - 77
אחוז שומן - 15-16
BMR - 1882

אני נמצא כרגע בתפריט של CC עם 1500-1600 קלוריות ביום, 70-80 גרם פחמימה ליום והעמסה פעם ב-10 יום והבעיה שאני לא יורד במשקל. אני משתמש בקריאטין על מנת לשמור על הכוח שבמסה וכפי שאני יודע קריאטין סופח נוזלים. יכול להיות שקריאטין זאת הבעיה ובגללו אני לא יורד במשקל? אם כן כדאי לי לשנות משהו בתפריט או להפסיק להשתמש בקריאטין?

תודה ושבת שלום

מי אמר שמשקל זו פונקציה? אם זו פעם ראשונה שאתה משתמש בקריאטין יכול גם מאוד להיות שאתה עולה במסת שריר בתור מתאמן גם מתחיל אם אתה עולה במשקלים מאימון לאימון.
בכל מקרה תקח מדידות של היקפים (היקף טבור, היקף חזה גב, יד, רגל) ותראה לפי ההקפים, אני גם לא יורד במשקל אבל יורד בהיקף בטן.

• פותח/ת השרשור
באמת זה ייתכן וכן זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בקריאטין. ומאז החיטוב עליתי טיפה במשקל של הבנץ' פרס וזהו אני כרגע בתקיעה ואני מנסה לשמור על המשקלים שצברתי במסה (אם יש לי הזדמנות לעלות משקל אז אני מעלה).

• פותח/ת השרשור
לא הכפלת את הBMR שלך ב1.2(או יותר,בהתאם לפעילות גופנית).בכ"מ,לאחר הכפלה זה יוצא 2258.4.
כתבתי BMR לא BMR כפול 1.2 והורדתי 68 קלוריות על כל קילו שומן בגוף ויצא לי שאני צריך לאכול סה"כ 1470 קלוריות בערך.

בגרעון מקסימלי,שלרוב האנשים יהיה קשה לעמוד בו.אתה יכול לאכול 1800 או 2000 עם אירובי ועדיין לרדת יפה.

נ.ב : הורדת קלורית בהדרגה או שקפצת ישר לגרעון?אם לא הורדת בהדרגה זו יכולה להיות הסיבה.

בגרעון מקסימלי,שלרוב האנשים יהיה קשה לעמוד בו.אתה יכול לאכול 1800 או 2000 עם אירובי ועדיין לרדת יפה.

נ.ב : הורדת קלורית בהדרגה או שקפצת ישר לגרעון?אם לא הורדת בהדרגה זו יכולה להיות הסיבה.
מה זה משנה אם תרד בהדרגה או לא? גם אם תצום ולא תאכל כלום אתה תאבד שומן וגם משקל בכללי פשוט היחס בין שומן לשריר יהיה גבוה לטובת השריר.

• פותח/ת השרשור

אני לא יכול לעשות אירובי בגלל פציעה ברגל (רק הליכה אבל זה לא כ"כ יעיל ואין לי זמן לזה בגלל הבגרויות המתקרבות). ואני הייתי שבוע וחצי על נייטראלי
בכל מקרה תודה רבה לכם אני אמדוד היקפים ואפסיק זמנית את השימוש בקריאטין (רק לשבוע-שבועיים) כדי להיות בטוח שבאמת התפריט שלי בסדר ואפשר להשיג בו תוצאות

מה זה משנה אם תרד בהדרגה או לא? גם אם תצום ולא תאכל כלום אתה תאבד שומן וגם משקל בכללי פשוט היחס בין שומן לשריר יהיה גבוה לטובת השריר.
זה עלול לגרום לירידה משמעותית בחילוף חומרים,לא?תקן אותי אם זה סתם מיתוס.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה ירידה במטאבוליזם מתרחשת בתהליך הרעבה (כמות קלוריות ממש נמוכה) ולא משינוי דראסטי ממאזן חיובי לשלילי.

ירידה בחילוף החומרים מתבצע תרצה או לא תרצה כאשר אתה בגירעון קלורי בטווחים דיי נמוכים של 5-10%.
בהנחה שאתה עובר את הגירעון המקסימלי הטווחים מתחילים לגדול עד ל50% לערך (אנורקסיות).
אין שום יעול או צורך לרדת בהדרגה כל הזמן בקלוריות עד הגירעון המקסימלי, הצורך הזה יכול לנבוע והסיבה למעשה היא משהו שזה חיטוב ראשון שלו או משהו שלא מכיר את הגוף שלו (או בעל מקצוע לדוגמא שלא מכיר את הפציאנט שלו) וכך יורדים בהדרגה ורואים מה קורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית