הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקתי להתאמן זמנית

• פותח/ת השרשור Dark
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Dark

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אני מתאמן חצי שנה ועכשיו אני לא יכול להתאמן במשך חודשיים-שלושה

האחוז שומן שלי הוא כרגע יחסית גבוה משהו כמו 14-15 אחוז שומן ואני רוצה לדעת אם כדאי

לי להיות במאזן קלורי שלילי ולרדת באחוזי שומן או להיות בנייטראלי?

אם אתה תהיה במעזן קלורי שלילי ולא תתן גרוי לשריר (אימונים) אתה תהיה שחיף רציני,תלוי כמה מאסה צברת בחצי שנה הזאת ומה יותר חשוב לך להראות טוב או לנסות לשמור על שריר,15 % זה די גבוהה,אם בראש שלך להתחטב (ולאבד שריר) תריץ חודש במעזן שלילי ועוד חודשיים נטראלי.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני התאמנתי חצי שנה מתוך זה חודשיים לא התאמנתי טוב וחודש הייתי בחיטוב אז אפשר להגיד 3 חודשים של מסה

אני אוהב את אלה שדורשים תגובות כאילו העולם סובב סביבם.

לפי ההיסטוריה הדלה שלך, האימונים הקודמים שלך לא שווים כלום וזה לא משנה מה תעשה בהפסקה. זה לא שהשגת משהו משמעותי לפני זה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שלא עליתי שום מסת שריר בזמן זהה?

בוא נראה. בחצי שנה הספקת לא להתאמן חודשיים, לחטב חודש ולהתאמן בצורה שאולי יעילה קצת במשך 3 חודשים. ועכשיו אתה מפסיק ל 3 חודשים.

אתה רואה חוקיות כלשהי?

• פותח/ת השרשור
אני אולי יתאמן רק עם משקולות מתברגות אבל במכון כושר אני יתחיל שוב רק בעוד חודשיים בערך

בכל זאת איך אני יכול לרדת באחוזי שומן הכי מהר מבלי לאבד הרבה שריר ללא אימונים?

• פותח/ת השרשור
אנשים אתם פה??
אני רוצה להתחיל עם החיטוב כמה שיותר מהר!!

• פותח/ת השרשור
אני לא מספים אם אתה רוצה אתה יכול למחוק את התגובות שלי,המונה הודעות שלי לא מעניין אותי

אני רק רוצה שמישהו יענה לי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית